Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sattıkları forvet Doumbia olsaydı çok farklı olurdu bu maç ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ahh ahh hastayım televizyonun karşısında uzanıyorum.Maç resmen komedi gülmemeye çalışıyorum olmuyor güldükçe de her tarafım ağrıyor.Yapma fener bu eziyete son ver
      yanımda fenerli eniştem var lugano yok fln diyo ahahaha halısaha maçı gibi oldu diyo süper eğlendiriyo beni fener ya.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Youngs Boys dünyaları kaçırdı. Sağdan, soldan, göbekten Feneri deldiler ama sonuç gelmeyince pek bir anlamı kalmıyor.
        boş kaleye vuruyo taça atıyor abi olurmu bu ya

Yorum

• Önliberoya ihtiyaç varsa Gökhan Ünal'ı alalım

Full defans şu anda Fener ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• feybe'ye bakıyorum da en az yarısı pislik peşinde kasıtlı faul yapma derdindeler
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Youngboysun kaçırdıklarını görünce bizimkilere şükrediyorum.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                feybe'ye bakıyorum da en az yarısı pislik peşinde kasıtlı faul yapma derdindeler
                Emre , Santos , Bilica gibi futbolcularımız olmadığı için seviniyorum ...
                En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 28.07.2010, 22:42.

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  feybe'ye bakıyorum da en az yarısı pislik peşinde kasıtlı faul yapma derdindeler
                  Bi ara gs böyleydi şimdi yerini fb aldı.
                  Emre , Santos , Bilica nın yanında lugano ve cristian da hayli çirkef oyunculardır.
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bunlar biraz şansla Feneri Saracoğlunda eler ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Vallah onu bunu bilmem ama Stoch müthis oyuncu ve bence yilin transferi. Sadece bu maca bakarak konusmuyorum uzun zamandir takip ettigim bir oyuncu. FB'ye cok katkisi olur.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Büyük Şans
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Kaçırdıklarını gördükçe adamın sinirleri bozuluyor.
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Pelantıları da gitti
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bal gibi penaltı

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Ceza sahasına inen bütün toplara vurdurdular ...

Bu sene rakip görmüyorum bu ezikleri ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X