Young Boys geçen sene A.Bilbao maçında da buna benzer oynamıştı 2 maçta da tek kale oynadı sonra elendi tecrübesiz bir takım hücum futbolunu çok abartıyolar Doumbia'yı satmasalardı Fb bugün o staddan çıkamazdı. İstanbul'da daha derli toplu oynarsa Fb turu geçer ama turu geçmeleri için en az Young Boys kadar mücadele etmeleri lazım.
Bu zamanda Avrupa da bu sistemle oynanırmı. Tamam liginde gider diğerlerinden kaliteli oyuncuların var ama Avrupa da senden kaliteli takımlara karşı anca böyle üstün oynarsın. Başka da bişey olmaz. Doumbia olsa çok şey değişirdi ama yok. Fb kötü görünmesine rağmen 10 kişi kalmasaydı bu maçta 1 2 gol daha bulurdu.
Kankamla beraber izledik resmen sok olduk...Bu FB bu ligde isi cok zor...her yere takviye lazim...stoch-alex-dia ve santrafor nasil oynayacak merak ediyorum...christian rezalet...savunma elvere senlik...kondusyon yok bisi yok....
O kadar kötüydü ki fb dün iki üç pas yapılınca dağılacak bir görüntü veren young boys maçı 15-2 kazanabilirdi.fb nin kaleyi bulan iki şutu var ikisi de gol oldu. Zaten başka atakta geliştirmediler.Degen maçın yıldızıydı, fbnin sol kanadında resital sergiledi.
Bu fb moral verdi bana. Orta saha çok zayıf, hızlı çıkabilen her takım ezer fbyi.İlerideki 4 oyuncu topsuz oyunda hiç yok, yük binen bu orta saha işi kıvıramaz.
Sonuçta fb bir şekilde turu geçebilir ama eski tas eski hamam durumdalar...
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
bu kesinlikle fenerbahçenin balı. bu kadar şanslı bir takım olabilir mi?
adamlar bomboş ceza sahasına giriyorlar ama atamıyorlar bir türlü. 3 top direkten döndü.
ayrıca hakemde 1 kırmızı bir penaltıya rağmen yine de fenere kıyak geçti. santosun da kırmızı görmesi lazımdı penaltıdan önce önderin eline çarpan topta penaltıydı.
Dün akşamki maç bizim aslında ii bir kadroya sahip olduğumuzu gösterdi bence. 3-4 oyuncu hariç ilk 11 oyuncularıyla oynadı fb. fb nin yumuşak karnı orta saha ve defans hızlı oynayan her takım fb ye çok rahat gol atar. stoch ofansı ii ama defansı felaket kötü diada böyleyse forvet stoch alex dia 4 oyuncuyla orta saha evlere şenlik olur emre her maç kırmızı görür benden söylemesi. fenerin madeni sol kanadı o kanda yüklenen işi götürür santos adım atacak hali yok.
Yorum