Gol 1-1...
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Ve GOOOOLLL! Abdul Kader Keita'nın vuruşunda top ağlara gitti. Hakan Balta'nın soldan ortasında top arka direkteki Keita'ya geldi. Fildişili yıldız açısı dar olmasına rağmen Asenjo'yu avladı ve topu ağlara gönderdi.[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]Yorum
-
Yorum
-
78. Dakika Hakan Balta'nın sol kanattan yaptığı orta, herkesi aştı.. Arka direkte Keita pozisyonu iyi sezdi.. Plasesini yaptı ve Asenjo'yu mağlup etti!Yönetim İstifa . . .
Yorum
-
-
88. Dakika Atletico Madrid atağında Jurado sağ kanatta topla buluştu, yerden ceza sahası içine ortasını yaptı Salvio gelişine vurdu ve top yandan auta çıktı.Yönetim İstifa . . .
Yorum
-
-
Yorum
-
93. Dakika Galatasaray'da Keita sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine yerden ortasını yaptı, Hakan Balta vurmak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdıYönetim İstifa . . .
Yorum
-
-
Iyidir ülke puani yükseldi.. Tebrikler GS[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]Yorum
-
Galatasaray'ın avantajlı skor ile dönmesi güzel.. Maçın genelinde üstün olan taraf Atletico'ydu. Buna rağmen, girdikleri pozisyonlardan sonuç alamadılar. Galatasaray, kötü oynarken yine de ciddi pozisyonlar yakaladı. Özellikle Keita ilk 60 dakika berbattı. Ama bu dakikadan sonra sazı eline aldı, ve bu maç için çok güzel bir sonuç çıktı ortaya. Tebrikler Galatasaray'a...
Fenerbahçe'nin yenilmesi de güzel, umarım ikinci maçta Lille boş alanları iyi değerlendirerek istediği sonucu alır.
* Güiza, adamımsın.
Yorum
-
Hem FB hemde GS turu gecer bana göre. GS bugün hic de kötü oynamadi. FB'nin ikinci yari oynadigi oyun ise tam bir rezillikdi."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum