Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kendi adıma bu güzel geceyi yine 4 5 sayfa öncesinde yazmış oldugum bir 4 lükle son veriyorum :

sivasın yollarına
    atayım daglarına
    bırak beni hocam
    duramam ben bu takımda oyyyyyyyyy
    u will need justice at the end..

Yorum

• Neyse arkadaşlar yeter bu kadar.Ordan birisi anortosis i hatırlatıyor.Acaba sizinkiler orda olsaydı ne yapardı?70 milyonun siyasi baskısı üzerinizde , tanımadığınız bir ülkenin takımıyla yapmak ayrı bir kötü durum , güç bela hava alanına ulaştıktan sonra çoraplarına kadar aranan bir takım.Öyle atıp tutmak kolay.Unutmayın 2 kere rum takımlarıyla maç yapıldı. 2. yi unutmayın.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Broos 'ulan Anderlecht mi çok iyi takım oldu yoksa Sivas mı bu ülkenin bir şakası ' diyecektir

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neyse arkadaşlar yeter bu kadar.Ordan birisi anortosis i hatırlatıyor.Acaba sizinkiler orda olsaydı ne yapardı?70 milyonun siyasi baskısı üzerinizde , tanımadığınız bir ülkenin takımıyla yapmak ayrı bir kötü durum , güç bela hava alanına ulaştıktan sonra çoraplarına kadar aranan bir takım.Öyle atıp tutmak kolay.Unutmayın 2 kere rum takımlarıyla maç yapıldı. 2. yi unutmayın.
          bende diyorumki adamlara tarihi unutmayın diyorsunuz ..unutan angutlar sizsiniz Liverpollar,Barcalar,Aston Villalar,Lyonlar,Laziolar da var tarihte

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            anderlecht'in bir sonraki turda elenme olasılığı üzerine söylenen söz bu. şl playofflarında elenirseler avrupa liginde gruplara kalacaklar.
            tmm o zmn sorun yok bu turu kasteddi sandım
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• herkese iyi geceler arkadaşlar.
              ama ben bu 5iva5 tan ümitliyim.burda kıracaklar 8taş ın rekorunu
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Neyse Avrupa Liginde oynaycaklar,bukadar çabuk bitmememli eğlence..

Türkiye Liginin hali oratda Futbol kulturu olmayan Turkiyede herkesin nefret ettiği kulup burda 2. oldu yazık..Neyse federasyon akılanmıştır artık boyle salakları kollamaz rezil oluyroruz..

Tek biz değiliz bu adamlara uyuz olan

Trbündergide yorumları okuyroumda beşiktaşlısndan bucasporlusuna bucalısından göztepelisne denizlislisine herkes adamlara feci uyuz oluyor bukadar anti patık takım nasıl yarratı bu tüboş tebrik hakediıyor
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• haftalarca 5-0 anderlecht alicak diyordum ilk maci, ve tuttu
                  keske iddaa oynasaydim

ayrica sivas bu futbolla bank asyaya düser
                  demedi demeyin

Yorum

• begenmedikleri Anorthosis te geçen sene Sivas'ın yapamadıgını yapıp gruplara kaldılar..Umarım bu sene onlarda eşleşir anarthosisle görürüz hacıları

Yorum

• Anderlect Paf Takımıyla Gelir Haftaya Artık..
                      Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Anderlecht'te ilk golü atan oyuncu asker selamı çakıyor sevincinde ççç bizdemi yapsak

Yorum

• Suarez sağlam adammış.

Sivas'a geçmiş olsun.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Sivasspor'un ciddi takviyelere ihtiyacı var . Eldeki kadronun oturtulması , oyun olarak bir şeyler ortaya koymaya başlaması 2 ayı bulabilir . Bu süre zarfında , önemli iç saha maçları oynayacaklar . Daha önemlisi Avrupa elemesi var. Yanılıyorsam bizimle aynı turda seri başı takım ile mücadele edeceker . Şu an görünen seri başı takımların en kötüsü , zaten Anderlecht ayarında takım .

...

Şu savunulabilir ; bu takımın gereğinden fazla mesele yapılması , ancak taraftarlarının komplekslerini hortlatmaya yarar . Ancak bu maçın sonucu gelecek yıllara dönük farklı kulüpleride ilgilendiriyorsa bu kadar üzerinde durulması da doğaldır . Bu kulüp bu seviyede temsillerden ve sorumluluklardan bir haber olabilir , taraftarı saçma sapan konuşabilir , doğaldır . 2 yıllık dönemlerden koca "mazi" çıkarımı yapan , doğal olarak söyleyeceği laflarıda 2 seneye sıkıştırmak durumundadır . Bu gün biri , 2 sene sonra bir diğeri .

Sivasspor başarılı bir proje , ancak ligin ihaleye çıkacağı güne kadar en az bir Sivasspor'a daha ihtiyaç var . Ankara'dan Kayseri'den , Bursa'dan bir Sivas daha çıkacak , 9-11 nöbetini alacak . Görünen bu .

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öyle acı bir skorki anderlecht maç günü ülkeye gelmeye kalksa ve uçagı kaçırsa yine turu geçiyor ççç
                              bugün coşmuşsunuz
                              Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Anderleth-Sivas macı skoruna gerçek manada çok üzüldüm..
                                En az Bjk kadar yemelerini bekliyordum
                                Hayallerim suya düştü..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X