Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sivas mı anadolu takımı?
    böyle olmuyor işte, milletin gazını nasıl alıcan arkana?
    ne bi camia var ne bi futbol geleneği.
    hani di mi anadolu takımı diyince insanın aklına kocaeli geliyor, gençler geliyor,es es gelıyor ne bileyim..
    camiasa camia, gelenekse gelenek.
    bunlarda hangisi var? kaç senelik takım, kaç senedir bu noktadalar?
    camia falan değiller zaten. fb nin pilot takımı olur kendiler. yönetiminden hocasına hocasından olmayan taraftarına bu kadar ezik anti futbol olaylar bir araya toplanmış işte ilginç vallahi. bu sene olmazsa seneye düşerler lige yakışmıyorlar hiçbir şekilde.

Yorum

• türboş 2 ay önce hasan şaş'a teklif yaparken
      ''şampiyonlar liginde yer alacak takımda oynamak istemezmisin''
      demişti
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bende bi geçmiş olsun dileklerimi iletecektim üye oldum ama aktifleştirme mesajı gelmedi ne dandik forumları var bunların yaw
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Diğer takımlarımıza Avrupa da başarılar diliyorum.5iva5 a da bir sonraki sene Bank Asya 1. Lİg de başarılar diliyorum.Acaba o zaman o dolmayan 10bin lik stadın 10da 1i dolar mı ?Efendi efendi dursaydınız size en büyük destek veren takımlardan biri olurduk.Ama siz kaşındınız.Bu da tecrübe olmuştur sizin için.
          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• öyle acı bir skorki anderlecht maç günü ülkeye gelmeye kalksa ve uçagı kaçırsa yine turu geçiyor ççç

Yorum

• Hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş.

Bülent Uygun'un geldiği nokta tam olarak budur.

Yaptığı birbirinden sevimsiz hamaset kokan açıklamalardan sonra,kimsenin sivasspor'un bugün düştüğü duruma üzüleceğini sanmıyorum.

Kimse birbirini kandırmasın,sivasspor geleneği olmayan,futbol kültürü olmayan,çok sıradan bir anadolu kulübüdür.Böyle olmaya da devam edecektir,biraz daha ileri gideceğim eğer bu sene bazı karanlık güçler ellerini çekerlerse,küme düşmemeleri için hiç bir sebep görmüyorum
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                öyle acı bir skorki anderlecht maç günü ülkeye gelmeye kalksa ve uçagı kaçırsa yine turu geçiyor ççç
                bu güzeldi

Yorum

• Kariyer açısından muhteşem bir maç oldu gerçekten.çocukta yaparım kariyer de tezi,burada çürümüş oluyor.otur oturdugun yerde,senin neyine avrupada kariyer yapmak. şu güzel günümde beni bir kez daha güldürdüğün için teşekkürler sivas.pardon 5iva5 olacaktı.

Yorum

öyle acı bir skorki anderlecht maç günü ülkeye gelmeye kalksa ve uçagı kaçırsa yine turu geçiyor ççç
                    Öyle olmuyor diye biliyorum..

Fifa'nın bu durumlarda bir kuralı vardı sanırım..

Yorum

• dün 5iva5 oldu, demekki sivasda 4 tane yiyecekler sIVas olacak...

toplayalim: 5IVa5

Yorum

• sivas geçmişte bize kopek olup 2.lige çıkmıstı sayemizde.bunlar adam olmadığı için, seneye bank asyaya düşerler,yardım ederdik belki size ama adam değilsiniz,A takımınız Fenerbahçede yardım edermi bilmem

zavalısın sen sivas zavalı, tiksınıyorum bu takımdan
                        KÜLTÜRÜ!

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle olmuyor diye biliyorum..

Fifa'nın bu durumlarda bir kuralı vardı sanırım..
                          olacagından değil esprisine söylüyoruz zaten..Anderlecht'te gelip görmek ister ''Cumhuriyetimizin temellerinin atıldıgı güzel ülkemizin güzel şehrini'' sahi bu söz ben nerden hatırlıyorum..

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen 5iva5ın 6 - 0 yenebileceğine inanıyorsan olur
                            anderlecht'in bir sonraki turda elenme olasılığı üzerine söylenen söz bu. şl playofflarında elenirseler avrupa liginde gruplara kalacaklar.

Yorum

olacagından değil esprisine söylüyoruz zaten..Anderlecht'te gelip görmek ister ''Cumhuriyetimizin temellerinin atıldıgı güzel ülkemizin güzel şehrini'' sahi bu söz ben nerden hatırlıyorum..
                              Bence'de gelmek isterler baktılar bişe yok bunlarda bari Avrupadaki averajımız yükseltelim diyolardır

Yorum

• Yanlız sivas ciddi anlamda çok kötü bu takıma 3 taneden aşağıya atarsak Hugo boros gidebilir=)

he bunların bu sene sahalarıda ıstmalı oldu, buz pateninde maç kazanıyrolardı şimdi oda yok

ciddi dıyorum boyle bir futbol (adı futbolsa anderlecli kaleciyi görmedim) %70 küme düşme adayı sivasspordu
                                KÜLTÜRÜ!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X