İlk olarak Napoli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
camia falan değiller zaten. fb nin pilot takımı olur kendiler. yönetiminden hocasına hocasından olmayan taraftarına bu kadar ezik anti futbol olaylar bir araya toplanmış işte ilginç vallahi. bu sene olmazsa seneye düşerler lige yakışmıyorlar hiçbir şekilde.
-
Diğer takımlarımıza Avrupa da başarılar diliyorum.5iva5 a da bir sonraki sene Bank Asya 1. Lİg de başarılar diliyorum.Acaba o zaman o dolmayan 10bin lik stadın 10da 1i dolar mı ?Efendi efendi dursaydınız size en büyük destek veren takımlardan biri olurduk.Ama siz kaşındınız.Bu da tecrübe olmuştur sizin için.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
Hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş.
Bülent Uygun'un geldiği nokta tam olarak budur.
Yaptığı birbirinden sevimsiz hamaset kokan açıklamalardan sonra,kimsenin sivasspor'un bugün düştüğü duruma üzüleceğini sanmıyorum.
Kimse birbirini kandırmasın,sivasspor geleneği olmayan,futbol kültürü olmayan,çok sıradan bir anadolu kulübüdür.Böyle olmaya da devam edecektir,biraz daha ileri gideceğim eğer bu sene bazı karanlık güçler ellerini çekerlerse,küme düşmemeleri için hiç bir sebep görmüyorum
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
bu güzeldiİlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle acı bir skorki anderlecht maç günü ülkeye gelmeye kalksa ve uçagı kaçırsa yine turu geçiyor ççç
Yorum
-
Öyle olmuyor diye biliyorum..İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle acı bir skorki anderlecht maç günü ülkeye gelmeye kalksa ve uçagı kaçırsa yine turu geçiyor ççç
Fifa'nın bu durumlarda bir kuralı vardı sanırım..
Yorum
-
sivas geçmişte bize kopek olup 2.lige çıkmıstı sayemizde.bunlar adam olmadığı için, seneye bank asyaya düşerler,yardım ederdik belki size ama adam değilsiniz,A takımınız Fenerbahçede yardım edermi bilmem
zavalısın sen sivas zavalı, tiksınıyorum bu takımdanENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
olacagından değil esprisine söylüyoruz zaten..Anderlecht'te gelip görmek ister ''Cumhuriyetimizin temellerinin atıldıgı güzel ülkemizin güzel şehrini'' sahi bu söz ben nerden hatırlıyorum..İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle olmuyor diye biliyorum..
Fifa'nın bu durumlarda bir kuralı vardı sanırım..
Yorum
-
anderlecht'in bir sonraki turda elenme olasılığı üzerine söylenen söz bu. şl playofflarında elenirseler avrupa liginde gruplara kalacaklar.İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen 5iva5ın 6 - 0 yenebileceğine inanıyorsan olur
Yorum
-
Bence'de gelmek isterler baktılar bişe yok bunlarda bari Avrupadaki averajımız yükseltelim diyolardırİlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolacagından değil esprisine söylüyoruz zaten..Anderlecht'te gelip görmek ister ''Cumhuriyetimizin temellerinin atıldıgı güzel ülkemizin güzel şehrini'' sahi bu söz ben nerden hatırlıyorum..
Yorum
-
Yanlız sivas ciddi anlamda çok kötü bu takıma 3 taneden aşağıya atarsak Hugo boros gidebilir=)
he bunların bu sene sahalarıda ıstmalı oldu, buz pateninde maç kazanıyrolardı şimdi oda yok
ciddi dıyorum boyle bir futbol (adı futbolsa anderlecli kaleciyi görmedim) %70 küme düşme adayı sivassporduENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum