Link atabilir misiniz arkadaşlar??
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
75. dakika: İnanılmaz bir şey... Fransızlar 1 gol daha buluyor... Sağdan bir orta... Kale sahamızda bir anlaşmazlık... De Sanctis sektirdi... Cavenaghi dokundu ve topu ağlara gönderdi...
73. dakika: Top bir kez daha Galatasaray ağlarında... Chamakh attı... Altıpas üzerinde yerden bir pas... Chamakh altıpasın önünde yerden vurdu ve topu ağlara gönderdi...
2'dk 2 gol yedi bu savunma çok kötü
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
-
bordo gol gol gol at 4ü bitir bu işi bordo
Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk NowitzkiYorum
-
Emre - Meira ikilisi çok gol yer
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Allah rızası için link...Caizmidir bilmiyorum ama aksini idda eden biri çıkana kadar caizdir
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
77. dakika: Galatasaray'da oyuncu değişikliği yapıyor... Hakan çıktı, Nonda oyunda...
forvet hattı 5 kişi oldu, bi gol atar gibi gs@tsmustafakemal
-
-
-
-
yazık olacak cimboma elenirse üzülürüm.. Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.RYorum
-
Yuh
Daha Demin 3-1 di..
Eğer Savunmaları bu kadar kötüyse toparlayamaz..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum