Evet isi zor ama imkansizda degil eger gecen senenin Kayserisi ve gecen senenin Paris-Saint-Germain takimlari olsaydi banko Kayseri derdim ama simdi yuzde elli diyorum.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
d-smartta üç maçıda takip edicem.. Türk takımlarının hepsine avrupada başarılar diyorum.. ben sizin gibi düşünmüyorum fenerin yenilmesine üzüldüm açıkcası.. Formalarında Türk bayrağını taşıdıklarını hatırlatırım ve ülke puanına katkı yaptıklarınıda hatırlatırım.. inş. bütün türk takımları kazanır
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal DenizciYorum
-
Türk hırsızlık yapıp senin hakkın olan puanları çalmaz .
3 puan kazanmak için her türlü pisliği mübah saymaz.
inşallah fark yer istanbul ezikleri.
Kayserispora başarılar.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
1-)Yaprak Dökümü Reyting:17.50
2-)Porto-Fenerbahçe Reyting:12.90Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
kayseriye başarılarKapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
Yorum
-
-
- güzel bir konu açılmış

1984'DEN BERİ SÜREN
HASRET BİTSİN ! 6+1...
[ AradA BiR bURaLardayım :) ]Yorum
- güzel bir konu açılmış
-
dünki formada türk bayragini göremedi amad-smartta üç maçıda takip edicem.. Türk takımlarının hepsine avrupada başarılar diyorum.. ben sizin gibi düşünmüyorum fenerin yenilmesine üzüldüm açıkcası.. Formalarında Türk bayrağını taşıdıklarını hatırlatırım ve ülke puanına katkı yaptıklarınıda hatırlatırım.. inş. bütün türk takımları kazanır
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum