Evet isi zor ama imkansizda degil eger gecen senenin Kayserisi ve gecen senenin Paris-Saint-Germain takimlari olsaydi banko Kayseri derdim ama simdi yuzde elli diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
d-smartta üç maçıda takip edicem.. Türk takımlarının hepsine avrupada başarılar diyorum.. ben sizin gibi düşünmüyorum fenerin yenilmesine üzüldüm açıkcası.. Formalarında Türk bayrağını taşıdıklarını hatırlatırım ve ülke puanına katkı yaptıklarınıda hatırlatırım.. inş. bütün türk takımları kazanır
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
beter olsunlar...İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ezikkanaryalar eski günlerine geri mi dönüyor?
bu arada bugün kayserinin işi çok zor..
Yorum
-
ferhunde farkıİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-)Yaprak Dökümü Reyting:17.50
2-)Porto-Fenerbahçe Reyting:12.90
Yorum
-
dünki formada türk bayragini göremedi amaİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüled-smartta üç maçıda takip edicem.. Türk takımlarının hepsine avrupada başarılar diyorum.. ben sizin gibi düşünmüyorum fenerin yenilmesine üzüldüm açıkcası.. Formalarında Türk bayrağını taşıdıklarını hatırlatırım ve ülke puanına katkı yaptıklarınıda hatırlatırım.. inş. bütün türk takımları kazanır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

]
Yorum