goooooolll 3 3
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Yorum
-
köy takımı dediler rakibimiz olamaz dediler son dakikada şans golü ile galip geldiler hiçbirzaman böbürlenmeyeceksin kralda olsan fark etmez ne demek rakibimiz olamaz oda takım bak ecel terleri döktün beter ol cincon bir sürprizle elenirsiniz inşallah.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
gs çok ballı ya.şunların şansının %1 i bizde olsa nolur ki.Son 2 golünü gördüm gs nin yuuh yani şans niye bunlardan yana...facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)Yorum
-
Üzülmeyin o kadar arkadaslar.
Gs, Kayseri ve Bjk'nin gruplara kalmasini isterim.
Fazla mac oynamalari bizim isimize gelir.
Hele Gs'nin 12 sakat oyuncusu var yani kadro derinligi kaybolmus durumda.
Uefa'da devam ederseler daha da zorlanirlar.
Ligde süpriz puanlar kaybederler."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Defansı dışında çokta kötü top oynamadı Bellizona.
Orta sahaları fena değildi.
Bildiğim kadarı ile de Roma'nın pilot kulübü.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).Yorum
-
her sene oldugu gibi gs yi şişiriyolar sen aslansın sen yersin parçalarsın geçmişinde kupa var cart curt gs ye bi takıyolar
son bilmem kaç maçtır avrupada maç kazanamıyodu şampiyonlar liginden elendiğinide gördük hep böle şişiriyolar bunları ondan
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal DenizciYorum
-
eğer gs gruplara kalsın iddaa ediyorum hangi grup olursa olsun o grupdan çıkamaz.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
-
bu maçlardan sonra guruplara mı kalacaklar yoksa bi eleme daha mı var ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum