“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
sivasa bende üzülmedim ama kaleciye gerçekten üzüldüm..bu çocuğu schalke'den beşiktaş getirdiler...sonra bu adamın futbol hayatı bitti...istanbul takımlarının el attığı oyuncuların sonu bazen böyle oluyor.
sivasa bende üzülmedim ama kaleciye gerçekten üzüldüm..bu çocuğu schalke'den beşiktaş getirdiler...sonra bu adamın futbol hayatı bitti...istanbul takımlarının el attığı oyuncuların sonu bazen böyle oluyor.
Aynen bu şekilde oldu işte.. Ümit milli takımda büyük gelecek vaat ederken nerden nerelere..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Sivas umrumda değil de, kaleci Volkan' a üzüldüm...
bence sivasspor hem kendisini hem de kaleciyi yakmistir.
yanilmiyorsam birkac gün önce volkan ünlü nün satis listesine kondugu sivas tarafindan aciklanmisti.
hakkinda satis karari cikan bir kaleciyi bu macta oynatmak mantiksizdi.
ayrica bülen t uygun un ideal kadrosunu bu macta neden oynatmadigini anlayamadim.
herhalde sivas i braga dan bir gömlek üstün görüyordu.
böyle bir kadro ile braga yi yenmeleri cok zordu.
sivas a símdi den gecmis olsun.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
bence sivasspor hem kendisini hem de kaleciyi yakmistir.
yanilmiyorsam birkac gün önce volkan ünlü nün satis listesine kondugu sivas tarafindan aciklanmisti.
hakkinda satis karari cikan bir kaleciyi bu macta oynatmak mantiksizdi.
ayrica bülen t uygun un ideal kadrosunu bu macta neden oynatmadigini anlayamadim.
herhalde sivas i braga dan bir gömlek üstün görüyordu.
böyle bir kadro ile braga yi yenmeleri cok zordu.
sivas a símdi den gecmis olsun.
İdeal kadrodan kasıt nedir?
Kim varki daha Sivas'da? Hayrettin-A.rahman-M.yıldız-Balili hepsi sahadaydı işte.. Hatta Musa Aydın..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum