Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
zor maç güçler ortada ama fener avrupada başka bir takım oluyor. umarım iyi bir skorla 2.maça gider.
not: feneri günahım kadar sevmem ama "Söz konusu olan VATAN'sa gerisi teferruattır!"
Yorum
-
Altı üstü bir maç Kıvanç. Vatan, millet mücadelesi değil.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Maldonado, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman
CHELSEA: Cudicini, Carvalho, Terry, Ashley Cole, Malouda, Ballack, Makelele, Essien, J.Cole, Lampard, DrogbaTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
fenerbahçe buraya kadar iyi geldi, iyi mücadele ettiler, iyi futbol oynadılar.
Kısacası hak ettiler.
Zor maç.
Herkesin görüşüne saygılıyım fakat yarı finalde ingiliz bayrağı yerine hak ederek giden bir türk takımının bizim bayrağımızı dalgalandırmasını yeğlerim.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.Yorum
-
Muhammet öyle bir söyledinki Fener buraya kadar hakederek geldide Chelsea haketmeyerek geldi gibi birşey oldu.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
-
-
Haydi Fener. Insallah yenecegiz. Ben inaniyorumBen Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
-
Terry'den ve D.Drogba'dan gol bekliyorum.Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum