Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • pReN@_61
    • 10.12.2004
    • 26027
    • İstanbul

ilk maçı sivas deplasmanda yapıyor galiba..

haydi bakalım zor maç olacak gibi.

(UEFA)

Yorum

• Hüdai Pervaneli
      • 05.04.2007
      • 17388
      • Almanya

braga gibi birtakim ki gecen sene kimlere kök söktüürmüs sivasi mi yenemeyecek eleyemeyecek
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Uğurtan
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 25.02.2006
        • 10680
        • Öğrenci
        • Ankara

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi
        ilk maçı sivas deplasmanda yapıyor galiba..

haydi bakalım zor maç olacak gibi.
        İlk maç Sivas'da..
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Terzioğlu
          • 25.08.2006
          • 8862
          • Almanya

Sivas'ta bitir işi!

Türkiye'yi İntertoto Kupası'nda temsil eden Sivasspor, bugün 3. tur ilk maçında Portekiz temsilcisi Braga'yı ağırlayacak.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Douglas McDonald yönetecek. OFK Grbalj ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp iç sahada rakibini 1-0 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, Braga'yı da yenerek Avrupa kupalarındaki 3. sınavında 2. galibiyetine imza atmak istiyor.

Sivaslı futbolseverlere 41 yıllık tarihinde Avrupa'da ilk kez zafer sevinci yaşatan Sivasspor, Portekiz'de oynanacak rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Zorlu maç öncesinde Mohammed Ali Kurtuluş ve Sezer Badur'un sakatlıkları sürüyor.

Kırmızı-Beyazlı ekibin, bugünkü maça Avustralya Milli Takımı kadrosunda yer alan kaleci Michael Petkoviç'ten yoksun olarak çıkması bekleniyor. Ayrıca, kasığından rahatsızlığı olan golcü oyuncu Balili'nin de Braga karşısında forma giyip giymeyeceği bugün netlik kazanacak.

SİVASSPOR
          Akın
          Abdurrahman
          Bilica
          Diallo
          Hayrettin
          Musa
          Sylla
          İbrahim (Tum)
          İlhan
          Mehmet Yıldız
          Balili

SPORTING BRAGA
          Eduardo
          João Pereira
          Moisés
          Rodriguez
          Evaldo
          Frechaut
          Vandinho
          Wender
          Luis Aguiar
          Linz
          Paulo César

Stat: 4 EYLÜL
          Yayın: TRT 1
          Saat:19.00
          Hakemler: Douglas McDonald

41 yıllık tarihinde Avrupa’daki ikinci sınavını Braga’ya karşı verecek olan Yiğidolar'da teknik direktör Bülent Uygun güçlü bir rakiple mücadele edeceklerini belirterek, "Futbolcularım ve ben maçın ciddiyetinin farkındayız. Ayın 26’sında Portekiz’de oynanacak rövanş maçına avantajlı bir skorla gitmek için Braga karşısında yüreğimizle oynayacağız” dedi.

20.07.2008
          Kaynak : Sporx.com
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ilhan
            • 21.01.2007
            • 36196
            • İzmir

koskocaman bir lol ~
            En son ilhan tarafından düzenlendi; 20.07.2008, 17:49.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Koray
              • 05.03.2007
              • 16972
              • İstanbul

Haydi Sivas bitir işi...
              Sivas bu turu geçer inşallah...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Mayls
                • 27.02.2005
                • 8752
                • Serbest Meslek
                • Almanya

Braga'yi destekleyenler neden Braga'yi destekliyor? Yani neden Sivas degil de Braga?

Not: Yanlis anlasilmasin, hesap sormuyorum Merak ettim sadece nedenleri
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Uğurtan
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 25.02.2006
                  • 10680
                  • Öğrenci
                  • Ankara

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
                  Braga'yi destekleyenler neden Braga'yi destekliyor? Yani neden Sivas degil de Braga?

Not: Yanlis anlasilmasin, hesap sormuyorum Merak ettim sadece nedenleri
                  Selimcim eğer o malum maçta Avni Aker'de olsaydın.. Ve o atmosferi yaşasaydın.. Gerçekleri görseydin sahadaki sivaslıları.. Asla hiçbir mecrada Sivas'ı desteklemezdin.. O gün o maçta olan hiçkimsenin sivasa hiçbir durumda sempatiyle yaklaşacağını düşünmüyorum..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Terzioğlu
                    • 25.08.2006
                    • 8862
                    • Almanya

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi
                    Selimcim eğer o malum maçta Avni Aker'de olsaydın.. Ve o atmosferi yaşasaydın.. Gerçekleri görseydin sahadaki sivaslıları.. Asla hiçbir mecrada Sivas'ı desteklemezdin.. O gün o maçta olan hiçkimsenin sivasa hiçbir durumda sempatiyle yaklaşacağını düşünmüyorum..
                    Sen Sivasspor'u onun bir kac capulcu futbolcusuyla ölcemezsin güzel abicim. Oyuncular gelip gecicidir. Oyuncular sahada pislik yaptiysa bu Sivasspor'un pislik bir takim oldugunu göstermez.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Uğurtan
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 25.02.2006
                      • 10680
                      • Öğrenci
                      • Ankara

İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi
                      Sen Sivasspor'u onun bir kac capulcu futbolcusuyla ölcemezsin güzel abicim. Oyuncular gelip gecicidir. Oyuncular sahada pislik yaptiysa bu Sivasspor'un pislik bir takim oldugunu göstermez.
                      Bana göre şuan öyleler.. Hem oynayan kadroda aynı olduğuna göre.. Uzatmaya gerek yok.. Nasılsa elenecekler..

Yorum

• Mayls
                        • 27.02.2005
                        • 8752
                        • Serbest Meslek
                        • Almanya

Sivasspor'u desteklemiyorum ben zaten. Ilgilenmiyorum yani, kazansalar da, kaybetseler de benim icin bir sey degismez
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Terzioğlu
                          • 25.08.2006
                          • 8862
                          • Almanya

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi
                          Bana göre şuan öyleler.. Hem oynayan kadroda aynı olduğuna göre.. Uzatmaya gerek yok.. Nasılsa elenecekler..
                          Mantigin bu mudur yani. Trabzonspor'da Ibrahim Egeler, Fatih Akyeller oynarken baska takim mi tutuyordun?

Yorum

• Mehmet Ç.
                            • 28.05.2008
                            • 8040
                            • Teknik Hizmetler Bölüm Müdürü
                            • Adıyaman

Sivasspor 3-2 Braga

Yorum

• Erbay
                              • 05.08.2004
                              • 15458
                              • Öğrenci
                              • İstanbul

Sivas'ın bir önceki maçını izledim.Pek hazır görmedim takımı.Braga iyi bir takım,gerçi hiç izlemedim ama Portekiz Ligi'nde geçen sene iyi sonuçlar aldıklarını biliyorum.O olaylardan sonra bu maçta tutamıyorum Sivasspor'u.İçimde zerre kadar iyi his yok onlara karşı.Sivas'a karşı değil bu hislerim Sivasspor'a karşı.Son olarak,Braga'nın yenilmeyeceğini düşünüyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Uğurtan
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 25.02.2006
                                • 10680
                                • Öğrenci
                                • Ankara

İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi
                                Mantigin bu mudur yani. Trabzonspor'da Ibrahim Egeler, Fatih Akyeller oynarken baska takim mi tutuyordun?
                                Benim mantığımı sorgulamak en son sana düşer.. Önce had bil.. Bu kaçıncı oluyor.. Birdaha uyarmicam.. Sözüne gelirsek ben tüm sivaslılarında aynı kafadan olduğuna hemfikirim..

Ben seni iyi anlıyorum uzatmak istemiyorum.. Gurbette Türkiye'nin herhangi bir arenada aldığı başarısızlık gururunuza dokunuyor çok çok iyi biliyorum.. Saygı duyuyorum.. Sende saygı duy bizde birşey biliyoruz elbet..

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...