Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Chelsea forması giyenler ve karşılama yapanlar ezikliklerinin en üst seviyesine çıktılar.Hani bir atasözü vardır.Başkasının.............................................. girilmez. diye.Özkan SÜMERYorum
-
kimseyi;kimsenin milli benliğini sorguladığım yok...
herkese;herkesin GÖRÜŞÜNE saygım var...
sadece;bazı şeyleri yediremiyorum kendime...
bu konuda fazla konuşmak istemiyorum;bu konularda dilimin kemiği yoktur.
kendime hakim olamayıp kırıcı olduysam;saygıda kusur ettiysem affola...
teşekkürler...Yorum
-
aynen senin bu yazdığın gibi düşünüyorum.
fenerbahçe cumhuriyetinin avrupada maç yaptığında destek için bazı şeylerin aklına gelmesine ,
ve yıllardır ne türlü çirkeflikler yaptığı aklıma geldiğinde onları desteklemeyi bende kendime yediremiyorum.
kal sağlıcakla2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Arkadasim diger sayfada bizi kinadin cevap yazmadim,yeter ama fb elendi kurtulduk dedim ama yine bu muhabbet devam ediyor.Dusucene saygi duyuyorum lutfen sende kiniyacagina desteklemeyenler saygi duy,ve konuyu milli davaya donusturme.Saygilarimla.YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
ben size sonuna kadar katılıyorum ve saygı duyuyorum ama bu site büyük bir site herkes giriyor ben bunu bire bir görüyorum üst düzey insanlar sonra bordo mavi net'te böyle böyle yazıyorlar demesinler ben feneri bokum kadar sevmem kusura bakmayın.anlata bildimmi.Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...
Yorum
-
ben bunu bu şekilde anlatmak istemedim buraya başkaları giriyor filan demek istemedin başka laflarla arkadaşlar anlasın diye ama hepsi yanlış anladı bende yazmak durumunda kaldım ben sadece sitemize karşı birşeyler yazılmasın diye dediğim gibi fener benim için hiç birşey ama burada yazdım her kesin gözünü fener pisliği bürümüş bende sizden 10 kat daha çok tiskiniyorum.Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...
Yorum
-
Tamam arkadasim ne demek istedigini gayet anladik.Bu konunun kapanmasi dilegiyle...YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
2008-2009 Türk Takımları | Avrupa Kupaları
Sivas'ın hakemi belli oldu
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz Cumartesi günü Karadağ'da oynanacak ilk maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Jorge Sausa yönetecek. Sausa'nın yardımcılıklarını Serafim Baia Nogueira ve Alfredo Augusto Fernandes Braga yapacak.
13 Temmuz Pazar günü Türkiye'de oynanacak rövanş maçında ise Ukrayna Futbol Federasyonu'dan Igorj Ishchenko düdük çalacak. Ishchenko'nun yardımcıları ise Sergiy Sobotyuk ve Oleksandr Shamych olacak.Önce TRABZONSPOR
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

fener her yerde fener benim için.
Yorum