Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abartmakla ne alakası var. abartanlar, aaa fener Türk takımı neden desteklemiyorsunuz diyenlerdir. istediğimi tutarım futbol bu.
    ayrıca Türkler hırsız değildir başkasının hakkında gözü olmaz. benim hakkımda gözü olanın gözünü oyulsun diye elimden geleni yaparım. ah fırsatım olsaydıda havaalanına bende gitseydim meşalelerle.
    ben abartmakla ilgili birşey demedim...

istediğin takımı tutarsın;istediğini karşılamaya gidersin.keşke gidebilseydin...

banane...

beni bu konuda;ülkemden başkası alakadar etmez.ne siz;ne de fenerbahçe...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ozaman fenerbahçeyi tebrik edeceksen et. burda onları desteklemiyenleri onlar Türk neden desteklemiyorsunuz tarzı sorgulamayın.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Chelsea forması giyenler ve karşılama yapanlar ezikliklerinin en üst seviyesine çıktılar.Hani bir atasözü vardır.Başkasının.............................................. girilmez. diye.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ozaman fenerbahçeyi tebrik edeceksen et. burda onları desteklemiyenleri onlar Türk neden desteklemiyorsunuz tarzı sorgulamayın.
          kimseyi;kimsenin milli benliğini sorguladığım yok...

herkese;herkesin GÖRÜŞÜNE saygım var...

sadece;bazı şeyleri yediremiyorum kendime...

bu konuda fazla konuşmak istemiyorum;bu konularda dilimin kemiği yoktur.

kendime hakim olamayıp kırıcı olduysam;saygıda kusur ettiysem affola...

teşekkürler...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• aynen senin bu yazdığın gibi düşünüyorum.
            fenerbahçe cumhuriyetinin avrupada maç yaptığında destek için bazı şeylerin aklına gelmesine ,
            ve yıllardır ne türlü çirkeflikler yaptığı aklıma geldiğinde onları desteklemeyi bende kendime yediremiyorum.
            kal sağlıcakla
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• hadininnn basket maçı başlığına

Yorum

• Burçak kapat şu başlığı ya
                Fenerbahçeye ölüüüüm saldırın ççç
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fenere testek mestek yok. fener her yerde fener benim için.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• fenere testek mestek yok.köstek var.
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• türkiyede sonuna kadar bende o takıma köstek yapıyorum ama yurt dışında başka bunu kabul edin herkesin düşüncesine katılırım ama arkadaşlar bu milli dava bunu böyle kabul edin
                      Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        türkiyede sonuna kadar bende o takıma köstek yapıyorum ama yurt dışında başka bunu kabul edin herkesin düşüncesine katılırım ama arkadaşlar bu milli dava bunu böyle kabul edin
                        Arkadasim diger sayfada bizi kinadin cevap yazmadim,yeter ama fb elendi kurtulduk dedim ama yine bu muhabbet devam ediyor.Dusucene saygi duyuyorum lutfen sende kiniyacagina desteklemeyenler saygi duy,ve konuyu milli davaya donusturme.Saygilarimla.
                        YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadasim diger sayfada bizi kinadin cevap yazmadim,yeter ama fb elendi kurtulduk dedim ama yine bu muhabbet devam ediyor.Dusucene saygi duyuyorum lutfen sende kiniyacagina desteklemeyenler saygi duy,ve konuyu milli davaya donusturme.Saygilarimla.
                          ben size sonuna kadar katılıyorum ve saygı duyuyorum ama bu site büyük bir site herkes giriyor ben bunu bire bir görüyorum üst düzey insanlar sonra bordo mavi net'te böyle böyle yazıyorlar demesinler ben feneri bokum kadar sevmem kusura bakmayın.anlata bildimmi.

Yorum

• ben bunu bu şekilde anlatmak istemedim buraya başkaları giriyor filan demek istemedin başka laflarla arkadaşlar anlasın diye ama hepsi yanlış anladı bende yazmak durumunda kaldım ben sadece sitemize karşı birşeyler yazılmasın diye dediğim gibi fener benim için hiç birşey ama burada yazdım her kesin gözünü fener pisliği bürümüş bende sizden 10 kat daha çok tiskiniyorum.

Yorum

• Tamam arkadasim ne demek istedigini gayet anladik.Bu konunun kapanmasi dilegiyle...
                              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• 2008-2009 Türk Takımları | Avrupa Kupaları

Sivas'ın hakemi belli oldu
                                Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz Cumartesi günü Karadağ'da oynanacak ilk maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Jorge Sausa yönetecek. Sausa'nın yardımcılıklarını Serafim Baia Nogueira ve Alfredo Augusto Fernandes Braga yapacak.

13 Temmuz Pazar günü Türkiye'de oynanacak rövanş maçında ise Ukrayna Futbol Federasyonu'dan Igorj Ishchenko düdük çalacak. Ishchenko'nun yardımcıları ise Sergiy Sobotyuk ve Oleksandr Shamych olacak.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X