“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Türkiye-İsviçre maçını hatırlıyorum da Gs şu turu geçsin diyorum.
Bu zamana kadar tüm takımları destekliyodum avrupa da ama şu sivas maçından sonra herşeyden nefret ettim ve birtek Trabzonspor u düşünme kararı aldım diğerleri ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değiller...
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
agalar ben bilmem.orda türkiye temsil ediliyorsa akan sular durur benim için.herkes için de öyle olmalı.
anorthosiste onu dedi bunda bunu dedi.
arsenal maçında fenerliler arsenal tribünündeydi.
dünkü maça gsliler üzüldü.
o bu şu onlar bunlar şunlar
herkes kendi kapısının önünü temizlesin.sahadaki formalardan birinin sağ göğsünde ay yıldız varsa gerisi boştur benim için.
ben kazanmalarını onlardan çok isterim.onlar bize laf etti,hayvanlık yaptı diye ben aynısını yapamam.
ben oraya bile gidememişim.gideni niye aşağılayayım?ayıpıtır günahtır.
ha yenilirler kötü oynarlar rezil ederler eleştiririm ama üzülürüm de.
örneğin bjknin defansla da olsa orda puanı hak ettiğini düşünüyordum.çok içime oturdu.
sizden de böyle bişey beklerdim ama nerde?
bunları görmek beni trabzonsporlu bir taraftar olarak çok üzüyor.büyüklük sadece sportif başarıda değildir.ondan dolayı bundan sonra bişey yazılmasın arkamdan ben de buraya yorum yazmayayım.yazılanlar beni ziyadesiyle üzdü zaten.
agalar ben bilmem.orda türkiye temsil ediliyorsa akan sular durur benim için.herkes için de öyle olmalı.
anorthosiste onu dedi bunda bunu dedi.
arsenal maçında fenerliler arsenal tribünündeydi.
dünkü maça gsliler üzüldü.
o bu şu onlar bunlar şunlar
herkes kendi kapısının önünü temizlesin.sahadaki formalardan birinin sağ göğsünde ay yıldız varsa gerisi boştur benim için.
ben kazanmalarını onlardan çok isterim.onlar bize laf etti,hayvanlık yaptı diye ben aynısını yapamam.
ben oraya bile gidememişim.gideni niye aşağılayayım?ayıpıtır günahtır.
ha yenilirler kötü oynarlar rezil ederler eleştiririm ama üzülürüm de.
örneğin bjknin defansla da olsa orda puanı hak ettiğini düşünüyordum.çok içime oturdu.
sizden de böyle bişey beklerdim ama nerde?
bunları görmek beni trabzonsporlu bir taraftar olarak çok üzüyor.büyüklük sadece sportif başarıda değildir.ondan dolayı bundan sonra bişey yazılmasın arkamdan ben de buraya yorum yazmayayım.yazılanlar beni ziyadesiyle üzdü zaten.
Yorum