Fb kötü oynadı ama kazandı. Hakikaten bu sene Türkiye'yi gerçekten iyi temsil ediyorlar Avrupa. Kendi adıma teşekkür ederim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bende anlamiyorumİlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizde var bi gudubetlik. kimi tutsak kaybediyor kardeşim..

Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
bendede aynen egemen abi.iddada kime versem tersi çıkıyor.İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizde var bi gudubetlik. kimi tutsak kaybediyor kardeşim..

Yorum
-
agzina saglikİlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenİm İÇİn Farketmez Kİmİ Yenerse Yensİn Ben Şerefsİzlİk ÜÇkagit TÜm DÜzenbazlik İle Bİyerlere Gelen Bİr Takimi Ne Yaparsa Yapsin Tebrİk Etmem KardeŞİm
Ölüm her nerede olursa olsun,Topragimda BORDOMAVİ güller acacaksa,Fatiha'dan sonra TRABZONSPOR Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin.
Yorum
-
Ben tebrik ederim.
Tebrikler Fenerbahçe.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Kalou ve Anelka'yı nasıl oynatmaz yaa 5 dakika kala Anelka'yı alıyor böyle saçmalık olur mu?Drogba 2. yarı çok kötüydü.Lampard ve Cole'de kötüydü.Sanki onların yerinde başka biri oynadı.Fenerbahçe'nin de şanslı olduğunu bir kez daha görmüş olduk.Chelsea yeter artık Stamford Bridge'de bitir şu işi
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Tamam tebrik etmeyin de size ne bizden yahu.İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenİm İÇİn Farketmez Kİmİ Yenerse Yensİn Ben Şerefsİzlİk ÜÇkagit TÜm DÜzenbazlik İle Bİyerlere Gelen Bİr Takimi Ne Yaparsa Yapsin Tebrİk Etmem KardeŞİm
Ben tebrik ederim ve ediyorum da. Gurur duyuyorum onlarla kendi adıma..
Biz de hala Avni Aker'de Barcelona'yı yenmiştik 1 kez diye kandıralım kendimizi..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
feneri teprik ediyorum.
ne güzel bizle daha fazla dalga geçicekler.
daha fazla parayla daha iyi transferler yapıcaklar.
dilediğimiz şamiyonluğu bi 20 yıl daha ileriye alıcaz.
daha kolay sırtımızdan vurabilicekler.
ne güzel ya.iyiki yendilerT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Hala aynı muhabbet Ömerİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam tebrik etmeyin de size ne bizden yahu.
Ben tebrik ederim ve ediyorum da. Gurur duyuyorum onlarla kendi adıma..
Biz de hala Avni Aker'de Barcelona'yı yenmiştik 1 kez diye kandıralım kendimizi..
Adamlar çıkıyorlar oynuyorlar bu kadar basit.
Kendimi bildim bileli aynı mevzu,bir adımda ileri gidemiyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum