Ve bitti!..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ALPER SEN YAVAŞ YAVAŞ YOLA ÇIK ANCA BİZİM EVE GELİRSİN MAÇTAN SONRA BENDE MAZLUM ARIYODUMİlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanın sagolsun abi bırı kasıyorsa sen kası
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
-
bu herifler bu gazla kupayıda alır sanırsam.
Yorum
-
Abi İstanbul'dayım şimdiİlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALPER SEN YAVAŞ YAVAŞ YOLA ÇIK ANCA BİZİM EVE GELİRSİN MAÇTAN SONRA BENDE MAZLUM ARIYODUM
Yorum
-
Aferim bizim gavurlara.... Futbol da kazanmanın kazanabilmenin yegane yolunun daha büyük bütçe olmadığını bir kere daha gösterdiler. Elbette ki tebrikler fb ye....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Değildi ama deplasmanlarda golde yemezdi..İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun.Belliydi böyle olacağı.Chelsea deplasmanda çok iyi oynayan bir takım değil.
Yorum
-
cemil gid önde şu drogbayı harca hele ikinci maçta böyle oynarsa sendne önce hala oğlu gidip harcıyacak. drogbanın sülalesi nasibini aldı bu akşam . ( hala oğlu daha hafta sonu inönü hezimetini atlatamadan bu şokuda yaşadı
)
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum