Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ve bitti!..

Yorum

• İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Canın sagolsun abi bırı kasıyorsa sen kası
      ALPER SEN YAVAŞ YAVAŞ YOLA ÇIK ANCA BİZİM EVE GELİRSİN MAÇTAN SONRA BENDE MAZLUM ARIYODUM
      GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• Başladılar silah sıkmaya!

Yorum

• bu herifler bu gazla kupayıda alır sanırsam.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Burda Tebrİk Edecenİze Çikin Fenerformasiylqa DiŞarda Tur Atin
            GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ALPER SEN YAVAŞ YAVAŞ YOLA ÇIK ANCA BİZİM EVE GELİRSİN MAÇTAN SONRA BENDE MAZLUM ARIYODUM
              Abi İstanbul'dayım şimdi

Yorum

• Helal olsun.Belliydi böyle olacağı.Chelsea deplasmanda çok iyi oynayan bir takım değil.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Aferim bizim gavurlara.... Futbol da kazanmanın kazanabilmenin yegane yolunun daha büyük bütçe olmadığını bir kere daha gösterdiler. Elbette ki tebrikler fb ye....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kİlİt Bu BaŞlik Kİlİt Kİlİt Kİlİt

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Helal olsun.Belliydi böyle olacağı.Chelsea deplasmanda çok iyi oynayan bir takım değil.
                      Değildi ama deplasmanlarda golde yemezdi..
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• cemil gid önde şu drogbayı harca hele ikinci maçta böyle oynarsa sendne önce hala oğlu gidip harcıyacak. drogbanın sülalesi nasibini aldı bu akşam . ( hala oğlu daha hafta sonu inönü hezimetini atlatamadan bu şokuda yaşadı )
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• bizde var bi gudubetlik. kimi tutsak kaybediyor kardeşim..
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Oh cok iyi oldu helal olsun...
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• helal olsun kıskanmamak elde değil...
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• fenerin ingilterede en az 8 yemesi dileğiyle.....
                                gerçi bu dangalaklar orda da 2 tane yer fenerden bu gazla kupayıda alırlar
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X