Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla ne yalan söyliyim bende feneri kutlamam.
    çünkü benim başarımı baltalayan, şampiyonlukluklarımı binbir katakulleyle elimden alan takımı tebrik etmem, sevinmem
    karşıdaki takım haçlı işareti taşısa bile.!

bana ters geliyo böyle takımları desteklemek

hadi sevilla yendi diyelim ne olucaktı?
    haçlılar bizi işgal mi edicekti veya ülke olarak çok utanç bi duruma mı düşücektik?
    ayrıca ülkeye kattığı puan bizim kaç kere işimize yaradı.

fener hariç bütün takımlar 4..5 yedi geldi.cebimize para mı girdi.?

bu gibi maçları 2 ülke arasındaki savaş gibi algılamayın bence.futbol bu sonuçta.
    ek olarak DİN SAVAŞI'na da çevirmeye gerek yok !

Adamların formasında haç işareti varmış,PEH !

Ula senin takımının yarısı haçlı zaten !
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Arkadaşlar,

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türk takımlarının Avrupa maçlarından sonra forumda tartışma çıkması "âdet" gibi bir şey oldu...

Âmiyane tabirle,adamlar oralarda malı götürüyor,biz burada tartışıyoruz..
      .
      Önceleri ben de bu tartışmalara girerdim.Fakat bunların gereksiz olduğunu anladım.

Bırakalım bu konuları tartışmayı,"Kendi takımımız içi ne yapabiliriz?" onu düşünelim...

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar,

Önceleri ben de bu tartışmalara girerdim.Fakat bunların gereksiz olduğunu anladım.

Bırakalım bu konuları tartışmayı,"Kendi takımımız içi ne yapabiliriz?" onu düşünelim...
        katılıyorum..ve konuyu terk ediyorum..
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          a milli takım farklı bir boyut fener dışında kim hangi başarıyı gösterirse göstersin tebrik ederim ama burda tebrik etynmem burda yazmam tebrik mesajını
          Abii geysede 3 sene once yatsa bıze şampıon olacaktık.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ek olarak DİN SAVAŞI'na da çevirmeye gerek yok !

Adamların formasında haç işareti varmış,PEH !

Ula senin takımının yarısı haçlı zaten !
            valla ya o da doğru
            güya haçlılarla mücadele eden takım gibi gösterilen fenerin bile yarısı haçlı
            demekki böyle bi mücadele söz konusu değil!
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adamlar yatmamış demekki şerefli insanlar be-lkide burda bu forumda o takıma tebrik gönderilme si yanlış bence yarın bugün aaa bakın trabzon spor taraftarı bile bizi tebrik etti deseler ne dicen ilerde bu adamlar herhangi bir olayda geçen bizi tebrik ettiniz demicekmi nburası yeri degil burada tebrik edemssin o takımı
              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

bunlar kupayı alsın fener formasıda giyersiniz yanlışmıyım
                giyeriz...
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bir yanda otelul galatiye elenen sevgili takimimiz, leverkusenin 5ledigi cimbom, liverpooldan 8 gol yiyen besiktas ve obur tarafta son 2 senede 3 avrupa kupasi kazanan sevillayi eleyip sampiyonlar liginde ceyrek finale cikan fenerbahce. ne diyim ki ben simdi...

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    giyeriz...
                    giyersin giyersen ben senin trabzonsporlulundanda şüpe ederim senin gönül verdin tamımının haketgi şanpiyonlugu degişik yollardan elinden alacak sen formasını giyecen
                    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o takımda aynı şeyin laciverti
                      onların hepsi aynı.

fener göstere göstere yapar gs arkaplanda yapar.
                      karadeniz bölgesindeki takımlar hariç diğer takımları toplasan benim için hepsi bi hiçtir!
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

giyersin giyersen ben senin trabzonsporlulundanda şüpe ederim senin gönül verdin tamımının haketgi şanpiyonlugu degişik yollardan elinden alacak sen formasını giyecen
                        20 senedir şampiyon olamamızın tek sebebi fener olmasa gerek... bende giymeyenin türklüğünden şüphe ederim...
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• size hiç yakışmadı Cemil bey biraz daha sakin olun bence bende fenerin elenmesini istedim ama bu kadarda değil yani adamlar hak edip çıktılar tebrik etmekte erdemliktir

Yorum

bende giymeyenin türklüğünden şüphe ederim...
                            sen benim türklügümden şüpe edmezsin tamammı ülkeni sen çok seviyosun ozman kutladın takımın başındaki adam ülkeni dolandırdı nasıl ülke sevgisi bu söylesene bana

Yorum

adamlar yatmamış demekki şerefli insanlar be-lkide burda bu forumda o takıma tebrik gönderilme si yanlış bence yarın bugün aaa bakın trabzon spor taraftarı bile bizi tebrik etti deseler ne dicen ilerde bu adamlar herhangi bir olayda geçen bizi tebrik ettiniz demicekmi nburası yeri degil burada tebrik edemssin o takımı
                              Abi forum kurallarında başka takımları tebrik etmenin cezası varsa yazsınlar cezamı...

Ayrıca benim bildiğim bunlar bizi tebrik etti diye dalga geçilmez 'helal olsun heriflere denir'

Sen yarın obur gun Trabzonsporumuz avrupa sahnelerınde boy gosterdiğinde Diğer butun Türklerin Trabzonu tutmasını istermisin istemezmisin?

Yiğidi öldür ,yerin dibine göm ,ama hakkını ver..

Zaten bizde turkcell super lig için tebrik etmedik Ş.L. için tebrik ettik.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

20 senedir şampiyon olamamızın tek sebebi fener olmasa gerek... bende giymeyenin türklüğünden şüphe ederim...
                                kusura bakma ama cok fazla sacmaladiginin farkindasindir umarim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X