tebrik edersin tamamda burda edemezsin bu damlar senin şanpiyonlugunu hakettigin şanpiyonlugu elinden amış adamlar ya bu ndemek ben şanpiyonluk görmeyecem tam görmeyi hak etmişken hak ettim halde bazı şekillerle elmden alınacak ve ben bu takımın trabzonspor traftar stesinde tebrik edlmesini normal karşılayacam
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son cemilsezgin tarafından düzenlendi; 05.03.2008, 01:17.GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ -
ne alaka ya.
fener ne yaparsa yapsın, isterse kupayı alsın o formayı giydiremezler bana.
bi kere o pislik takımın atkısını boynuma dolamaya kalktılar takanı o atkıyla boğuyodum az kalsın.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.RYorum
-
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İsterse ilk 18'i yabancı olsun
Göüsüde TÜRK bayrağı yer aldıktan sonra, yabancı gazete manşetlerinde TÜRKLER yazdıktan sonra o Türk takımıdır her ne kdar nefret etsemde....
Ayrıca Gurbetçi arkadaşlarımıza soralım oraya bır TÜRK takımı geldiğinde nasıl davranıolar, hepsi kol kolamı giriyor stada,Hepisinde farklı formalarEn son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 05.03.2008, 01:22.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Tebrikler Fenerbahçeye. 2. defa bir Türk takımı çeyrek finale çıkıyor. Bu büyük bir başarı
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
Adamların hakkını vermek lazım.70 milyonun kaç tanesi turu geçebileceğini düşünüyodu.Parmakla sayılır anca.Sevilla 20 dk oynadı ondan sonra fener oynadı.Net bikaçtanede gol kaçırdı yüzde yüzlük.Çeyrek finalde de kolay kolay elenmezler bu gazla.Özkan SÜMERYorum
-

Yenıden soyluyorum
Eger
Forumda başka takımları tebrik etmenın cezası varsa kesin cezamı
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Yorum
-
Bir de Fener'den Maldonado ve Roberto Carlos gibi 2 adam sakattı. İnşallah yarı finale de çıkarlar da bir ilki yaşarız. Arsenal'i isterim ben rakip olarak..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
ya konuşmayın siz fenerlisiniz ozman ben size başka diyecek hiç bir şey bulamıyorum bunun cezası formda yok ama ilerleyen zmanda karşınıza ceza olarak çıkacak nekadar fener yanlısı tarftarımız varmış yaGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum