abi biz ilgilensek ne olacak bizim yönetim anca babayla ilgilenir eğer 11 aralıkda defolmazlarsa.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Akşam Hakan Şükür yerine ceza sahası içine bağlanmış bir inek koyulsaydı eminim yapılan ortalardan en az 2-3 tanesi çarpıp içeri girmişti....
bu kadar fuzuli yer işgal eden bir adam görmedim ben.... 10 kişi oynasaydık daha etkili olurduk....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Faik abi, $ükür'ün net gollük pozisyonunu tabiiki ele$tirecegiz fakat Forvet olmasina ragmen kac kere defansa gelip yardim ettigini, top cikardiginida söylememiz lazim...Song ve Servetin yapamadigini kac kere Hakan yapti.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Helal olsun Fenere. Yillar sonra ilk kez gögsümü gere gere gezdim bu gavur elinde. Helede fanatik Interli bir tanidigim var, degme keyfime. Tabiri caizse ezdiler Interi yahu. Bizimkilere kapak olur insallah.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
bir eleştiride Feldkampa.. bu kadar ileri özellik taşıyan bir orta sahayı sahaya sürersen tabiki bir sürü okntratak yersin. ilk yarıda 15 ten fazla kontra yedi gs.sebep forvet hattı ile defansın arasındaki 50metre boşlukta hiç bir gslinin olmaması...
lincoln, hasan şaş ofansif anlamda etkili oyuncular ama defansif özellikleri yok. 2 tane koşan adam koymalıydı orta sahaya oysa feldkamp carruscayı alarak kendi ipini çekti. Sonra elinde ümit karan gibi bi adam var neden nonda ile başlarsınki onu sonradan oyuna alıp koyması gerekirdi.
Hakanın geriye gelmesi tabiki iyi bir olay ama ilerdeki olağanüstü beceriksizliğini kapatmaz bu durum. bide defans ve orta saha bloğu güzel oluşturulsa zaten o kadar kontra yemeyecektiler ve hakanada gerek kalmayacaktı....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
gs hafife aldı rakibini gördü sonucu.Feldkamp hafife almış aslında.Bu arada Hakan Şükür ne goller kaçırdı öyle.Artık haftada 2 maçı kaldıramıyor.İlla oynayacak diye bir şey yok ki.O yaştaki futbolcular takıma abilik yapsın diye yedekte duruyor bazen oynuyor bazen oynamıyor.Ama Hakan hep oynuyor.Al böyle boş kaleye atamazsın işte.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Sion değilde Gs büyük Süpriz yaptı neydi o ilk 30 dk adamlar Şiir gibi gol yazdı Tabela 3-0
3-0 dan sonra Acaba Gs 3-4 çevirebilirmi dedim Aslında Çevirebilirdi Çok Gol kaçırdı Gol pozisyonlarına girdi değerlendiremedi Gs kendi evinde bu maçı rahat ve farklı alır diyorum Bu arada Şu Ömer Üründül ve Atv ye gıcık oluyorum futboldan anlamayan adamlar Maç veriyor Yorum yapıyor Ömer üründülün yorumları adamı öldürüyor zaten sanki Matematik dersi anlatıyor Yok markaj sağdan soldan açı maçı 3-5-2 Bu Ömer Üründül Saçmalık Gitsin Matematik öğretmeni Olsun
Kazimişi gzas vorertYorum
-
gs tam bir şok yaşadı,futbol bu herşey olabilir(sion kesinlikle Trabzonspor'u yenerdi dün aksam çok kesin)
erciyes'e yazık oldu ama yapabilecekleri bişi yoktu fazla,rövanş maçı prestij olacak insallah alırlar maçı
gs,eleyebilir rakibini sion kontratak baslayacak ikinci maça,gs zorlanacak gol de yiyecekler kesin ama alırlar maçı.Yorum
-
gs dün akşam 2. yarı çok iidi.baya gol kaçırdı.maç 3-0 oldu aklıma bizim atletic bilbao maçı geldi.dedim bu maç 3-2 biter aynen öle bitti.gs turu rahat geçer.
fener beklediğimden kat kat daha ii oynadı.resmen ezdi interi.golde çok güzeldi.fener olmasına rağmen zevk aldım maçtan.böle devam ederse gruptan lider bile çıkabilir.
bjhk ye gelince savunma çok ii ama 2 hatadca 2 gol yerler.hücum gücü çok zayıf.uefaya gidebilirseler şükretsinler.Özkan SÜMERYorum
-
Bjk'den hiçbir halt olmaz. Puan alabilecekleri 3 maçtan 1.sini kaybettiler. Diğer 2 maçta(İnönü'deki Marsilya ve Porto) maçlarında ne yaparlar bilmem. 0 çekseler sürpriz olmaz ama sonuncu olacakları ilk maçtan belli oldu bence.
Fenerbahçe resmen süpürdü İnter'i. Yedek dediğiniz takımda İbovic-Suazo-Samuel-Cambiasso-Stankovic-Solari-Cesar-Maxwell sonradan giren Figo-Crespo gibi adamlar var. Keşke bizimde böyle bir yedek kardomuz olsa. Kezman yerine "yedek" Suazo Fb'de olsa maç 4-5 olurdu heralde. Şanslarını inanılmaz artırdılar,eğer şimdiki iki deplasmanda(CSKA-PSV) 3 puan alırlarsa gruptan çıkarlar aksi takdirde işleri zora girer. Ama Alex resmen büyüledi beni dün,şu oyununu genele yaysa şu anda hangi ligde ve hangi takımda olurdu bilmem ama bu adamı gördükçe aklıma Marcelinho geliyor maalesef ):
Galatasaray maçı efsane skora gidiyordu resmen,ama 3-1'de verilmeyen penaltı yüzlerine güldü ve 3-2 ile bence avantajı yakaladılar. Burda normal şartlarda yenerler bu takımı ama futbol bu. Lincoln biraz şanslı olsa 2-3 gol atardı. Gs forvet hattı bitmiş,Nonda adam falan değil. Hakan zaten komedi
, bi Karan'ları var. Ayhan bu sezon çok formda,maçı değiştirdi resmen.
Erciyes maçını izleyemedim , zaten elenecekleri belliydi. Yinede teşekkürler,ellerinden gelenin fazlasını bile yaptılar.En son KadrianO Leite tarafından düzenlendi; 22.09.2007, 03:05.Yorum
-
Çocuklar inanın‚ inanın çocuklar‚ daha çok efsaneler göreceğiz....
Tromso yaptıysa siz neden yapamayasınız ki ?
Gsaray dedigin nedir‚ uflesen yıkılacak...30 dakikada 3 tane attıgınız takım neticede.
Başta saldırmaya çalışacaklar‚ ilk 30 dakika dayanırsanız çözülmeler başlar...Kontradan golü atmanız çok kolay...
Servet diye bir sepet var defansta....Orta sahaya yakın yakalarsanız‚ atın arkasına koşun.....10 metre gerisinden koşmaya başlasanız kolay geçersiniz‚ 20 metre geriden başlarsanız zor olabilir çünük o ara Servet sepeti de kendi kalesine dönüp koşmak üzere pozisyon almış olur... Arkanızdan indirmesi yüksek ihtimaldir...
Bu sepeti ceza alanında yakalarsanız%75 penaltı‚ topu çekin yeter‚ arkadaş direk size dalacaktır. Biraz canınız yanar ama penaltıyı alırsınız...
Ortadaki oyuncuları Lincoln...Biraz tahrik edin‚ biraz dirsekleyin yeter. Size tükürecek veya vuracaktır. Yakın markajda kaybolacağına‚ sahadan silineceğine garanti veririm....
İlerdeki gol ümitleri 37 yaşındaki bir
Elinizde bir tutam otu hazır tutun. Ağzı zaten sürekli açık‚ top sizin taraftayken tıkayın ağzına...
Top sakallı olan Ümit Karan...Topu dağlara taşlara vurarak zaman geçirmenizi sağlayacaktır...
Bide karasaban var (Kara Şaban)...Nonda...77 model‚ az kullanılmış..... Dizine alacağı ilk darbede servise girecektir...
Bide Arda diye bir yeni yetme var... Alemin dayısı sanıyo kendini...O da atılmaya yakın...
Kel biri oyuna girerse korkmayın‚ bakışları gariptir ama ısırmaz... O çalım attıkça yer gibi yapın‚ dönüp bir çalım daha atacaktır....Tüh be gene yedim diye kendinizi yerlere atın‚ keloglanın salaklaşmasına şahit olursunuz‚ etrafınızda topla dönüp sürekli çalım atacaktır... Mimiklerinden korkmayın‚ kafasını okşayın saldırmaz...Arkadaşta doğal bir yumurta kokusu vardır‚ tiksinmeyin
Neticede sevgili FC SION‚ Kendinizi deplasmanda hissetmeyin..Isvicre nufusunun 3 katı kadar Fenerbahçeli sizinle olacak...
FORZA SION‚ BIZLER INANDIK SIZDE INANIN !!!
elfeneribahçede yazıyodu. ben çok beğendim
adamlar gırgır yapmayı biliyolar. hasan şaş la ilgili yorumlarda çok iyiydi
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bu fenerliler gerçekten ezik =) İsviçre - Türkiye maçını izlesinler. Belki bir İsviçre takımını desteklemezlerdi bu kadar. Alayı ezik ya neyse
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum