Yahu bu Bordeaux bu kadar beceriksiz degildi nedir ya bi gol bile atamadilar? Hadi ama Bordeaux...
Yapmayın ya! Sonuç da bir türk takımı kazandığımızda türkler yendi diyecekler.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Herkesin fikrine saygi duyuyorum ama ben boyle dusunuyorum..
Tşk ederim.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yavrum Gsliler be her pozisyonda kendilerini yere birakiyorlar hakeme bakiyorlar hakem devam ettiriyor tabi.. Alismislar Turkiye'deki hakemlerin verdigi beles faullere..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum