star tv de canlı yayında Trabzonsporlu bi adam çıktı ailesiyle chelsea taraftarıyız dedi
he chelsea liyiz dedi.türkiyede TRABZONSPOR taraftarıyız dedi.işin komik yanı gs liler ile fb liler adama ters ters bakmalarıydı.zaten bir gerçek var TS-fb maçları HER NE OLURSA OLSUN TÜRKİYENİN en büyük 2. derbi maçıdır.fenerli arkadaşlar da bunu söylüyor bizim için TS maçı bjk maçından daha önemli ve daha büyük maçtır ve yine diyorlar en çok ğs den sonra sizden nefret ediyoruz.
En son SERDAR-61 tarafından düzenlendi; 08.04.2008, 21:16.
İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Benim bu tür maçlarda şöyle bir düşüncem vardır.Benim için önemli olan sahada oynanan futboldur.Mesela Fenerin Sevilla maçı öncesi Sevillanın fanatik bir taraftarı rolündeydim.Maç başladı daikalar ilerledi desteklediğim Sevilla'da bir numara göremezken.Daha akıllı oynayan, oyunu kontrol eden fener birden sempatimi kazandı ve kendi kendime ' helal olsun adamlar hak ediyor ' dedim.Yine Chelse maçı öncesi aynı roldeydim yani rakip takım taraftarıydım.Fakat yine yine o fener Chelse gibi bir takım karşısında 1/0 dan 2/1 lik galibiyete ulaşında yine sempatimi kazandı, yine helal olsun dedim.Şimdi durum yine aynı.Chelse'yi destekliyorum.Fakat fener yine hakkıyla alırsa yine helal olsun derim.
Bu Gs nin uefa kupası aldığı senede böyleydi.Hatta kupayı aldıktan sonra en azıllı düşmanları bile bu başarıyı alkışlamışlardı.
Demek istediğim hani bir söz vardır ' yiğidi öldür ama hakkını ver ' diye İşte ben öldürüyorum ama hakkınıda veriyorum
Benim bu tür maçlarda şöyle bir düşüncem vardır.Benim için önemli olan sahada oynanan futboldur.Mesela Fenerin Sevilla maçı öncesi Sevillanın fanatik bir taraftarı rolündeydim.Maç başladı daikalar ilerledi desteklediğim Sevilla'da bir numara göremezken.Daha akıllı oynayan, oyunu kontrol eden fener birden sempatimi kazandı ve kendi kendime ' helal olsun adamlar hak ediyor ' dedim.Yine Chelse maçı öncesi aynı roldeydim yani rakip takım taraftarıydım.Fakat yine yine o fener Chelse gibi bir takım karşısında 1/0 dan 2/1 lik galibiyete ulaşında yine sempatimi kazandı, yine helal olsun dedim.Şimdi durum yine aynı.Chelse'yi destekliyorum.Fakat fener yine hakkıyla alırsa yine helal olsun derim.
Bu Gs nin uefa kupası aldığı senede böyleydi.Hatta kupayı aldıktan sonra en azıllı düşmanları bile bu başarıyı alkışlamışlardı.
Demek istediğim hani bir söz vardır ' yiğidi öldür ama hakkını ver ' diye İşte ben öldürüyorum ama hakkınıda veriyorum
yapma bunu abi sen destekleme o zaman chelsea yi baksana hep tersi olmuş sen en iyisi fanatik bir feybe li gibi davran
Bazı şeyleri çok fazla abartıyoruz diye düşünüyorum.
Ne Chelsea'yi destekleyen hain,ne de Fenerbahçe'yi... Bizim kimi destekleyeceğimizi düşünmemiz yerine "Biz nasıl oralarda oluruz?"u düşünmemeiz gerek... Yoksa daha çook Fener'di,Chelsea'ydi tartışması yaparız...
İnşallah güzel bir maç olur.
En son antagonist tarafından düzenlendi; 08.04.2008, 21:51.
Yorum