chelsea maçını ''vatan millet sakarya'' durumuna getirmemek lazım , ülke menfaatleri konumuna getirmemek lazım...herkes biliyor ki gerçek anlamda ''vatan millet sakarya'' durumu olsa herkes omuz omuza verir . ingilizlerin maç sonu ''...Türkler'' ifadeleri olacak diyede gaza gelmemek lazım ; çünkü futbol dışında çoğu konuda bırakın ingilizleri avrupa devletleri bizler için bu ve buna benzer ifadeler zaten kullanıyorlar ...
bazı arkadaşlarımız sormuşlar ; ''ya sizin hiç mi fb li arkadaşlarınız yok ?'' diye...tabi ki var , olmaz olurmu , hemde çok sağlam çocuklar var ... bu neyi değiştirir ? karşındakinin önce insan olmasına bakarsın ''hangi takımı tuttuğuna'' değil . ayrıca arkadaşlarımın arasında fb liler var diye fb yi desteklemem gerekmiyor , kaldı ki onların yüzüne karşıda '' fark yiyeceksiniz '' diyorum , bu konular futbolun güzellikleri ... herkes aynı şeyi düşünse aynı takımı tutsa bi tadı kalmaz
dedim ya arkadaşlarımın arasında fb lilerde var diye , ancak arkadaşlarımın arasında '' Trabzonlu olupta istanbul takımlarını '' tutan yok , olmadı olamazda !!! bir tek buna tahammülüm olamaz , işte burda karşımdakinin insanlığından önce tuttuğu takım gelir
bence bu tanımlama içindekiler onursuzlardır !
uzun lafın kısası , sen gelip çarpa çırpa şampiyon olacaksın , arkasındaki diğer takım ağlaya zırlaya çarpa çırpa ikinci olacak ,benim Trabzonsporumu ilk dörde sokmamak için uğraşacaklar ,Trabzonsporumun elinden ''büyüklük'' sıfatını almaya çalışacaklar, bende burda oturup aman bunlar seneye daha rahat gitsin avrupaya diye ağlayacağım ,üzüleceğim
bu salaklar yüzünden avrupaya gidemeyecemişim , yerin dibine batsın avrupası , bunlardan gelecek hayır , tövbe tövbe
bu akşam tüm gönlümle ''ingiliz halkını , ingiliz kültürünü,ingiliz milliyetçiliği '' değil , sadece bir futbol maçında '' chelsea'' yi destekleyeceğim
bazı arkadaşlarımız sormuşlar ; ''ya sizin hiç mi fb li arkadaşlarınız yok ?'' diye...tabi ki var , olmaz olurmu , hemde çok sağlam çocuklar var ... bu neyi değiştirir ? karşındakinin önce insan olmasına bakarsın ''hangi takımı tuttuğuna'' değil . ayrıca arkadaşlarımın arasında fb liler var diye fb yi desteklemem gerekmiyor , kaldı ki onların yüzüne karşıda '' fark yiyeceksiniz '' diyorum , bu konular futbolun güzellikleri ... herkes aynı şeyi düşünse aynı takımı tutsa bi tadı kalmaz
dedim ya arkadaşlarımın arasında fb lilerde var diye , ancak arkadaşlarımın arasında '' Trabzonlu olupta istanbul takımlarını '' tutan yok , olmadı olamazda !!! bir tek buna tahammülüm olamaz , işte burda karşımdakinin insanlığından önce tuttuğu takım gelir
bence bu tanımlama içindekiler onursuzlardır !uzun lafın kısası , sen gelip çarpa çırpa şampiyon olacaksın , arkasındaki diğer takım ağlaya zırlaya çarpa çırpa ikinci olacak ,benim Trabzonsporumu ilk dörde sokmamak için uğraşacaklar ,Trabzonsporumun elinden ''büyüklük'' sıfatını almaya çalışacaklar, bende burda oturup aman bunlar seneye daha rahat gitsin avrupaya diye ağlayacağım ,üzüleceğim
bu salaklar yüzünden avrupaya gidemeyecemişim , yerin dibine batsın avrupası , bunlardan gelecek hayır , tövbe tövbe
bu akşam tüm gönlümle ''ingiliz halkını , ingiliz kültürünü,ingiliz milliyetçiliği '' değil , sadece bir futbol maçında '' chelsea'' yi destekleyeceğim

Yorum