fb'yi avrupa'da destekleyenler devam etsin bu haberden sonra yine...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben Chelsea'yi destekledim bunu inkarda etmiyorum
Hiçbir İstanbul takımını avrupada değil uzayda olsa desteklemem.. Ancak bence görseli yanlış anlıyorsunuz bence gayet iyi birşekilde teşekkür etmişler..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartılacak bir durum yok.
Chelsea forması giymediğimiz için teşekkür mahiyetinde bir slayt.
Adem,o zmn sen kıskançlıktan arınmışlığını kabul ediyosun...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Hedef almaya çalışıyoruz hatamız bu adamlar kıskanç bize değil diğer 2 eziğe diyorlar bikere.. bizden önce türk bayrağı koyup bunun için kıskançlıktan arınmış diyorlar.. Burda kıskançlık bize karşı söylenmiyorki.. Neresinden alınıyorsunuz anlamadım?
Aslında benim alınmam lazım bana kıskanç diyorlar
Desteklemedim ya
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Ne alaka şimdi.İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdem,o zmn sen kıskançlıktan arınmışlığını kabul ediyosun...
Adamlar diğerlerine taş atıyolar onu derken.Ben sizin anladığınız gibi anlamadım.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alaka şimdi.
Adamlar diğerlerine taş atıyolar onu derken.Ben sizin anladığınız gibi anlamadım.
olaya ince bakmıyosun Adem...
öyle bi diyolar ki sanki biz onları hep kıskandık ve sonradan pes ettik kıskanmaktan...
geçiniz...
adam gibi teşekkür edebililerdi ama nerde onlarda bu adamlık...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Elif yanlış anlamicak olsa bişi dicektim şimdi buraya ama neyse kalsın arada kimseyi kaynatmak istemiyorum..
Ama anladığınız gibi değil bence hiç aklıma feneri savuncağım gelmezdi
Hayat tuhaf..
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kıskandım valla ne yalan söyliyeyim.
Allah sevmediği kuluna önce eşek verip sonrada kaybettirirmiş...
onlarınkide bu misal olacak...
anadolu takımlarının haklarını gasbederek bu noktaya geldiler...
sn yinede kıskan bu hırsızları...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kıskandım valla ne yalan söyliyeyim.
vallah sahsen bende..Allah'in bildigini kul'dan saklamaya gerek yok
Yorum
-
fb ye destek verenler suraya bi goz atsinlar, fb kimin haklarini yiyipde oralara kadar gelmis acaba
1- 2003-04 http://www.ligtv.com.tr/LigPuanDurumu.aspx?l=2&s=3
2- 2004-05 http://www.ligtv.com.tr/LigPuanDurumu.aspx?l=2&s=4
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum