Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın hocası için kullandığım cümleler hoş değil
    Gençlere de iyi örnek olmadım onu da biliyorum
    Ama mevzu şike ve adam rolü oynamak olunca acayip kinleniyorum

Ceza gerekebilir,
    yönetici arkadaşlar uygularsa üzülmem
    Fakat mümkünse mesajım aynen kalsın
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Efsanesi şikeye bulaşmış takımı çalıştıran taraftar Beşiktaşlı Rıza Çalımbay'ın şike ile alakalı sözlerinden alınganlık yapıyor

İnsanların hala bu tür şeylere takılması falan çok garip geliyor bana.

Oyna, devam.
      En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 23.11.2017, 22:38.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Efsanesi şikeye bulaşmış takımı çalıştıran taraftar Beşiktaşlı Rıza Çalımbay'ın şike ile alakalı sözlerinden alınganlık yapıyor

İnsanların hala bu tür şeylere takılması falan çok garip geliyor bana.
        Eee
        Yapmayalım mı ?
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eee
          Yapmayalım mı ?
          Ben yapmıyorum abi, inan umursamıyorum
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben yapmıyorum abi, inan umursamıyorum
            Sen de haklısın hocam,
            Alışmış olmamız lazım ama olmuyor işte.,
            ben yapamıyorum,bırak kızmayı gözümü kan bürüyor valla

Bu ara da belki yarın foruma giremiyebilirim
            Senin ve forumdaki tüm öğretmen kardeşlerimin Öğretmenler Gününü samimiyetle kutlarım. Varlığınızı dilerim.

Yorum

• Yok arkadaş bu kafa ile iş olmaz. Bin düşün bir konuş demişler ancak bunda bu tam tersi.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sana şike yaptın diyen olursa kendini savun. Senin haddine mi şike yaptığı kanıtlanmış olanları savunup niyet okuyuculuğu yapmak? Kendinden başkasına kefil olmak ne kadar kolaymış bizim ülkede. Büyük takım teknik direktörü olmadığını zaten biliyordum ama karakterli biri olduğunu düşünmüştüm maalesef yanılmışım. Tez zamanda defol!
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• rıza kesinlikle ersundan kötü. loser anadolu teknik direktörü.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Her maçı son dakika golleriyle kazanamayız. Stoper değişikliği her ne kadar hamle şansını ve erken 3.oyuncu değişikliği riskini barındırmış olsa da Abdulkadir kenara atılacak bir oyuncu değil...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Karşılaştırma yapabileceğim bir teknik adam bile yok o kadar bitiksin
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ersun'dan daha iyi hoca ama o kadar.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aklınca Allegri'nin Mandzukic'li taktiğini mi denemeye çalışıyor napıyor bilmiyorum ama gittiği yol yol değil. Madem takımın düzelmesi bu kadar uzun sürecekti niye yabancı hoca getirmedik? Ben Rıza Hoca ile Ersun Hoca arasında bir fark göremiyorum şuan oyun anlamında. Tabi hal ve hareketleri, çalışma ahlakı Ersun'u 10'a katlar orası ayrı.

Yorum

• Sezon sonuna kadar nasıl idare edeceğiz onunla bilmiyorum. Galibiyete rağmen hocaya karşı güvensizliğimiz hiç bu kadar fazla olmamıştı.

Yorum

• Kazanmak kötü oynadığımız gerçeğini değiştirmez ama ihtiyacımız vardı orası da ayrı.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Madem Ugur un hafta icinden sakatligi var neden oynatiyorsun?Hata yaptin belli oluyor neden gol yiyene kadar degistirmiyorsun?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X