Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle bir kadroyla daha fazla topa sahip olan bir kurgu kurmalı, oyun kontrolü bizde olmalı. Kısa vadede kör topal gideriz ama uzun vadede sıkıntı olur.
    Israrla devre arasını işaret ediyor. Beklemek lazım, bakalım ne yapacak.
    Şahsen benim çok bir beklentim yok. Ama Rıza hoca kendisine göre başarılı olacaktır.
    Geçen seneki Antalya ile 5. olmak başarıdır. Mevcut Trabzonspor kadrosuyla ve Trabzonspor markasıyla ilk 4'e girmek benim nazarımda başarı değildir. İlk 2'ye girsin o zaman alnından öperim.

Yorum

• Oyun anlaminda sıkintilar olsa da, sistem olarak dogruyu buldu, bu cok onemliydi. Farkli bir 4-3-3 oynatiyor, Ersun gibi her hafta sistem ve oyuncular uzerinde deney yapmiyor.

Yerinde olsam, Castillo yu sattirir, Bongonda yi da yollatir ve at gibi kosan, kobra gibi sokan kanat forvet aldirirdim. Ndoye ile idare ediyor ama yetmez. Zorluk derecesi yuksek maclarin ustesinden gelebilecek kalitede kanat forvetimiz olmali. Burak in da tutukluk yapacagi zamanlar gelecek, o zaman ne yapacagiz ? Ndoye reis yardim ediyor ama daha iyisi ve kanat forvet ozellikli olani lazim.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hoca iyi işler yapıyor ve kesinlikle kalmalı. Takım şu an oyun olarak çok tatmin edici değil ama bunun sebebi takımda iyi bir sekiz numaranın olmayışı. Burak fatih gibi geriden gelip oyun kuracak bir adam değil bu yüzden yerinde kalmalı ve top bir şekilde ona ulaştırılmalı. İster 4 2 3 1 oynatır Abdül Yusuf(sosa) castillo (Olcay) Burak yapar ister Abdül yusuf ( sosa) roda Burak ile 4 4 2 yaparsın. Ya da başka bir sistem bilmiyorum ama takım oyun kuramıyor. Rıza hocanın bundan memnun olduğunu düşünmüyorum elbette. Elimizdeki üç ön liberonun buna cevap vermemesi de tuhaf. Bir şekilde kısa paslarla geriden oyun kurabilirsek oyun bu kadar sıkışmayacaktır. Bu hafta muhtemelen okayı stoper göreceğiz. Adam ne oldu ne bittiyse yine stopere döndü. Ben rıza hocanın kalmasından yanayım. Şampiyon yapsın yapmasın o değil mesele. Ama seni potaya sokan bir adam varsa ve sen onu gönderiyorsan sırf şampiyon yapamadı diye bir dahaki sene onu kesinlikle arayacaksındır
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca iyi işler yapıyor ve kesinlikle kalmalı. Takım şu an oyun olarak çok tatmin edici değil ama bunun sebebi takımda iyi bir sekiz numaranın olmayışı. Burak fatih gibi geriden gelip oyun kuracak bir adam değil bu yüzden yerinde kalmalı ve top bir şekilde ona ulaştırılmalı. İster 4 2 3 1 oynatır Abdül Yusuf(sosa) castillo (Olcay) Burak yapar ister Abdül yusuf ( sosa) roda Burak ile 4 4 2 yaparsın. Ya da başka bir sistem bilmiyorum ama takım oyun kuramıyor. Rıza hocanın bundan memnun olduğunu düşünmüyorum elbette. Elimizdeki üç ön liberonun buna cevap vermemesi de tuhaf. Bir şekilde kısa paslarla geriden oyun kurabilirsek oyun bu kadar sıkışmayacaktır. Bu hafta muhtemelen okayı stoper göreceğiz. Adam ne oldu ne bittiyse yine stopere döndü. Ben rıza hocanın kalmasından yanayım. Şampiyon yapsın yapmasın o değil mesele. Ama seni potaya sokan bir adam varsa ve sen onu gönderiyorsan sırf şampiyon yapamadı diye bir dahaki sene onu kesinlikle arayacaksındır
          Kardeşim 8 numara ve Burak'ın geri gelmemesi gerektiği söylemlerine şiddetle katılıyorum..Bazı arkadaşlar bunu göremeden iyi futbol bekliyorlar.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 puan da incir çekirdeği kadar katkısı olduğunu düşünmüyorum ki kör olmak gerekiyor görmemek için
            Asıl kör sensin dahasını da diyecem olmayacak yürü git.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hocanın katkısı var nankör olmamak lazım taze kan iyi geldi devre arasında gerekli transferleri yapsın şampiyon yapmasa bile en kötü bizi şampiyon ligine sokar ve ikinci yapar buna eminim transfer yaptırmassa adam gibi babayı alırız
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Hocanın katkısı kenarda Hoca ciddiyetinde birisinin var olduğunun farkında olması futbolcuların,antremanlarda da.
                Ersun Yanal o kadar boşlamış,o kadar gevşekmiş ki bu bile takıma ciddi etki yaptı.

İnce dokunuşlar gereken günlerde Hocamızın seviye atlayabilip,atlayamayacağını göreceğiz.
                Hem bizim bu seneki durumumuz için hem de Hocanın bundan sonraki kariyeri için kritik eşik.
                • Memento mori

Yorum

• İlginç olan, bu kadar kaliteli oyuncuların daha önce başarısız sonuçlar alması.Rıza Çalımbay şu an, şanslı ve başarılı.
                  Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                  Kobra

Yorum

• Şu net ki hocamız daima hazır olanı sürüyor sahaya. Kimseye toleransı yok, bu güzel bir şey. Hocamız daha yeni. Yıl sonuna kadar ki performansı belirler durumunu.
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Devre arası 2 transfer müjdesi vermiş hoca.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyun anlaminda sıkintilar olsa da, sistem olarak dogruyu buldu, bu cok onemliydi. Farkli bir 4-3-3 oynatiyor, Ersun gibi her hafta sistem ve oyuncular uzerinde deney yapmiyor.

Yerinde olsam, Castillo yu sattirir, Bongonda yi da yollatir ve at gibi kosan, kobra gibi sokan kanat forvet aldirirdim. Ndoye ile idare ediyor ama yetmez. Zorluk derecesi yuksek maclarin ustesinden gelebilecek kalitede kanat forvetimiz olmali. Burak in da tutukluk yapacagi zamanlar gelecek, o zaman ne yapacagiz ? Ndoye reis yardim ediyor ama daha iyisi ve kanat forvet ozellikli olani lazim.
                        Joel Campbell
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• merkezde kucka onazi varken pas oyunu beklemek haksızlık olacak malesef. oyuncunun karakteri belirliyor pozisyonların geleceğini. anlamlı bir şekilde pas yapamıyor futbolcular. iki üç hamle sonrasını düşünebilen oyuncu sayısı az. köşeye sıkıştırıyorlar topu, açıkça bir sonuç çıkmayacak yere pas atıyorlar.

mesela abdülkadir'in öyle basit pasları var ki burun kıvırırsın ama bir bakıyorsun takım rakip alanda çoğalmış ve pozisyon başlangıcı doğmuş. futbolcuların aynı anlayışta olması veya bu oyuncuları toplamak uzun sürer. rıza hoca da böyle birşeyin peşinde koşan bir hoca değil. ikinci senesi de genelde başarısız oluyor, oyuncular o mücadele heyecanını kaybediyor. daha kaliteli futbolcularla bunu değiştirebilr mi göreceğiz.

Yorum

• Allah yardım etsinde şu önümüzdeki 2 maçı alalım. Devre arası takımı fizik olarak istenen seviyeye çekecektir.

Yorum

• Bursa ve karabük maçlarını kazanabilirsek ikinci yarıya çok iddialı başlarız. Rıza hoca kolay gol yeme hastalığına neşteri vurmuş. Devre arası 2 kaliteli defans oyuncusu transfer ettirebilirse ligi üst sıralarda bitirebiliriz.

Yorum

• Kadro içinde devrimsel çözümler olmadığı sürece.

Atıyorum Okay'ın stoperde olması, Bongonda'nın sol beke kaydırılması, Abdülkadir'in 8 numarada oynaması gibi.

Bir anlayış olmadığından oyun olarak çekici, temposu yüksek, ofansif olarak zenginlik sağlayan takım göremeyiz.

Hasbelkader bir form grafiği çizen takım var.

Ersun Yanal'a göre savunma güvenliğini öncelik alan, çift ön libero ile oynamamız takımın performansı olumlu olarak yansıdı.

Önceki maçlarda Burak Yılmaz'ı sol açıkta oynattığından takımın pas verimliliğini bozuyordu.

Hele şükür oranın oyuncusu olmasa da ayağına daha fazla hakim olan Ndoye'i oynatarak 3 maçlık yanlışından döndü.

Abdülkadir Ömür de nihayet 11'de oynadı( Her maç 80-90 dakika oynamalı )

Sosa ve Castillo gibi değerleri de harcamamalıyız. Ndoye ve Yusuf'un yerine zaman zaman oynamalılar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X