Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Hocam çok şanslı olduğunu söylemiştim. Sosa, Kucka ve Burak gibi isimler olsaydı GS'den 3-4 yerdik, bir şekilde sakatlık vs. kurtuldun hepsinden.
Taktiksel olarak yanlışların var ama onlara girmeyim, GS'yi farklı skorlarla yenebilirdik, bu kadar geri çekilmek doğru bir savunma anlayışı değil. Oyuncu değişiklikleri de çok geç ve yanlıştı.
bakın galibiyet alınmasına rağmen yazıyorum ilk 11 yanlıştı oyuncu değişiklikleri hem isim anlamında hem dakika anlamında yanlıştı ama 2-1 galibiyet herşeyi kapattı .
bakın galibiyet alınmasına rağmen yazıyorum ilk 11 yanlıştı oyuncu değişiklikleri hem isim anlamında hem dakika anlamında yanlıştı ama 2-1 galibiyet herşeyi kapattı .
Benim de endişelerim sürüyor.. Olcay ısrarı... Burak ve Volkan konusunda tutumu sezonu belirler. Yine de Ersun gibi saygısız bir herif olmadığı ortada.
Onazi'nin performansından bile takıma yaptığı katkı belli oluyor, diğer adını anmak istemediğim insan ziyanı gibi futbolcu öğütücü değil, takım oldukça diriydi bu denli yedek kadroya rağmen.
Malum şahıs olsaydı bir şekilde maçı hediye etmesini bilirdi.
Oyuncu değişiklikleri, 11 seçimi tercihleri konusundaki eleştirilere katılıyorum.
kadromuz kötü değil ancak zayıf noktalar işimizi zorlaştırıyor stoperler zayıf bu arada demiştim berabere veya alırız dedim aldık maçı biliyordum kaybetmeyeceğimizi moral önemli gs maçında motivasyon etkisi de var tabi ki hocanın da etkisi var ama bakalım diğer maçları da görelim şimdilik bu maçla rahatladık baya moral olacak hafife alma hocam misal sevdiğinden ayrıldın boşluğa düşersin moralin bok gibi olur misal bizim takım da moral olarak o hesaptı bakalım ne olacak katıldığım noktalar var ama dedim ya gs maçını alsak da kadroda zayıf bölgeler gene sorun yaratır neresi: defans bölgesi hoca konusunda şimdilik bir şey demem için çok erken bilmiyorum zaman ne gösterir
Moral nedir arkadaş ya? Gaz moral motivasyon bunlar etken ama istikrarlı futbol oynamak için hiçbir anlam ifade etmiyor. İyi futbol tesadüfle oynanmaz.
Kimse de yabancı hoca gelse takımı şampiyon yapar, hemen müthiş futbol oynatır demiyor. Bu kadronun taktiksel/oyun içi alışkanlık ve akışkanlığa ihtiyacı var. Bunu yavaş yavaş kazandıracak hoca Rıza'nın olası Türkiye kupası şampiyonluğundan veya lig 4.lüğünden daha önemlidir isterse 10. yapsın.
Anlaşamadığımız nokta bu kadro idarelik bir kadro değil. Bir örnek vermiştim yine yazayım. Samet son bjk döneminde başarılı oldu mu? O kısıtlı kadro ile kesinlikle başarılıydı. Ama kadro kalitesi artınca, kadrodan başka beklentiler oluşunca Bilic getirildi. Ve başarılı oldu olmadı tartışılır ama belli bir oyun felsefesi kazandırdı.
Kısacası bjk kadro kalitesi artınca Samet'in göz yaşına bakmadıysa bu kadro kalitesi de Rıza'nın donanımının ÜSTÜNDEDİR ve idarelik iş olmamalıydı.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.10.2017, 13:17.
Yorum