Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şuana kadar oldukça iyi işler yaptı eleştirdiğimiz anlar oldu halada arkasındayım ama geldiğimiz nokta onu haklı çıkarıyor böyle devam et hocam.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Akbaş da sakatlandi. Okay stopere geçince doğru kadroya yaklaşmiş olur. Sakatliklarla doğruyu bulacak şansli hoca. Defansif kalmamiza birşey demem ama biraz daha iyi pas yapmak ve hizli çikmak gerekiyor.

Yorum

• Emre Aksoy denen çapsızları yönetime almamak gerek.
        Hamiş

Yorum

• Tebrikler, helal olsun. Disiplin getirdiğin için bile sağol.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akbaş da sakatlandi. Okay stopere geçince doğru kadroya yaklaşmiş olur. Sakatliklarla doğruyu bulacak şansli hoca. Defansif kalmamiza birşey demem ama biraz daha iyi pas yapmak ve hizli çikmak gerekiyor.
            Kein Okay Kein defans. Unut abi şu işi rica ediyorum ya.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Son iki maçı kazanıp şikecileri yendiği takdirde kendisine "Sir" lakabı verilmesini öneriyorum. Bir de az konuş hocam. Bak gördün mü geniş kadro nelere kadir. Belki de kimi mevkilerde yığılma var demen daha doğru.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kein Okay Kein defans. Unut abi şu işi rica ediyorum ya.
                Geriden oyun kurabilen bir stoperin yanında müthiş olur. Tıpkı Egemen dümbüğünün Girayı gibi. Tam fırlama stoper olabilecek potansiyel var bu çocukta.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bir şekilde kazanmaya devam ediyoruz.Tebrikler Rıza Hoca.

Yorum

• +'larından biride kibirli olmadığı için her oyuncuya hakkını veriyor mesela maç sonu oyuna sonradan giren arkadaşlar maçı kopardı dedi. öncesinde hubocan'ı övdü. bu oyuncuların güvenini kazandırır.

burak hakkında ise en net yoruma yaptı bence, hırsından bahsetti gerçekten öyle şuan burak'ı oyunda tutan hırsı. açıkçası ben bu kadar dirençli bir burak beklemiyordum iyi oldu bu
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geriden oyun kurabilen bir stoperin yanında müthiş olur. Tıpkı Egemen dümbüğünün Girayı gibi. Tam fırlama stoper olabilecek potansiyel var bu çocukta.
                      Etmayın ya

Yorum

• iki stoper lazım bir tane de yetmeyebilir sosa gider sağlam ortasaha da aldıkmı tamamdır şimdi stoper iki değilde bir yeter dmeişler aslında bir yetebilir şimdilik ama iki olsa cuk oturur tabi devre arası hoca iyi çalışmalı üst düzey 25 26 yaşlarınbda olmak üzere pahalı bir stoper almamız lazım
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• Son değişikliģi herhangi bir sorun olmasin diye 80 sonrasina birakiyor ki doğru bir hareket. Zaten sürekli sakatliktan bir değişikligini yapmiş oluyor. Değişikler sakatliklar derken bütün oyuncular olayin içine katildi. Fikstürle beraber yarişacak motivasyonu tekrar sağladik.

Çok fazla takimin yarişta olmasi avantaj, daha çok puan kaybi demek bu. İçerdeki derbileri kazanabilirse mutlaka yarişa dahil oluruz. Oyun plani buna uygun. Sert hizli ve agresif oynamak derbilerde işe yarar. Bir stoper ve mutlaka güçlü kuvvetli bir kanat forvet şart. Adam damdoy'la yapmaya çalisiyor bunu, bir yere kadar oluyor. Kanatlardan birini banko yapmasi lazim ki takim otursun.

Volkan bongonda'yi göndersin bir oyuncu alsin. 2 maçi da alirsa bu firsati haketmiş olur.

Yorum

• Oyuncu değişiklikleri iyiydi, özellikle Bero hamlesi çok doğruydu.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu sezondan bence Fb ve Gs den de iyi kadromuz olmasına rağmen çok büyük şeyler beklememek gerek.Maçları iyi oynamıyoruz ama adam enkaz devraldı.(skor olarak)
                              Bir şeyler oturtmak zaman alır.

Önceden kendisini pek takip etmediğim için çok fazla bir kanım yoktu ama bazı yaptıkları hoşuma gidiyor.

Özellikle deniyor ve kimseye takılı kalmıyor.Ben skora bakmam.Ama oyun olarak ufakta olsa ileri gidildiğini görmek gerek.

Ayrıca her insan gibi kendisi de gelişebilir.Önünde Şenol Hoca gibi bir örnekte var.Kamuoyunun talebi belli.Bazı şeyleri örnek alıp, o da büyüyebilir.

Ayrıca stoper, stoper, stoper.Herkes Hubocan'a bayılmış ama kriter iyi bir takıma iyi bir forvete karşı oynarken verilir.Kaldıki Hubocan olsa bile hala ihtiyacımız var.

Yorum

• Rıza hoca, Ersundan sonra istediğim tek yerli hocaydi..

Rize Mersin Kasımpaşa ve Antalya'da ki performansları ve Eto Deniz Kadah, El Kabir ve Mbilla ile hücum futbolunu benimsemesi bunun nedeniydi..

İlk başta tercihleri sebebiyle çok eleştirdim .Oyun olarak hala eleştiriyorum ama yavaş yavaş doğruyu buluyor hoca. Olcayi oynatmayip Abdülkadiri oynatması çok guzeldi mesala..

Çalışıyor ve hakedene formayı veriyor..

Bazı maçlarda şanslı olduğu da bir gerçek

Ama samimiyetle ve adam gibi işini yaptığı için belki de Allah "Yürü ya kulum" diyordur..

Eleştirenlere saygı duyuyor ben de eleştiriyorum ama Alanya ve Akhisar maçlarından sonra yerlerde sürünen takimj sorunlu ve sakat oyunculara rağmen yine bir şekilde ayağa kaldıran hocayi saygısızca eleştirenlere saygı duymuyorum..Yanlış anlamayın ama sizden hiçbir şey olmaz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X