Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• R.Ç: İlk yarıdaki oyun bizi galibiyete getirecek oyun değildi. Bunun farkındayız, hakikaten ben bile şok oldum.

Geldiğinden beri ilk yarıları böyle oynuyoruz zaten. Adam dalga geçiyor bizle vizyonsuz muho da otursun öyle
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Burak'ın kaçırdığı ikinci golden sonra, oyuncu değişikliğine gitmeliydi. Onazi olur, Bero olur,Rodellaga olur hiç farketmez. Maçı hoca verdi eleştirisine katılmıyorum artık oyuncularda bulduğunu atarak veya duran top vermeyerek bir şekilde maçı tamamlayabilmeli. Eğer Fener 58 de 1-0 öne geçseydi bakın skoru nasıl koruyordu. belki 90 da da bir gol bulup 2-0 kapatırlardı. Bizi şampiyon yapacak hoca değil ama bu sezonu zaten ilk 8 haftadan vermiştik.Hakaretler yağdırılacak kadar da kötü değil.Şimdi önümüzdeki 5 maç en zorlu viraj. Bakalım buradan kaç puanla çıkacak, çıkacağız. Ersun hocadaki sorunun aynısı Rıza hoca da da var. Takımın kadrosunu tam anlamıyla kullanmalı. Yedekleri küstürmemek lazım.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bir maçın daha içine edip kazançlıymış gibi gösterdin dar kafalı sıradan bile olmayan hoca bile diyemeyeceğim şahıs..

Bir daha bulamayacağın şans geçti eline ve geri tepiyorsun sen de haklısın illaki bir anadolu kulübü bulur cebine bakarsın neyine senin hedef, sistem, kalite..

Yorum

• Benim ta Avustralya’dan görüpte oyuncu değişikliği şart dediğim dakikaları,sen iki metreden göremiyorsan! teknik ve taktik olarak eleştiri yapılmayı bile hak etmiyorsun demektir.
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• kendisine hakaret etmeden yorum yapamayacağım.

lütfen "köyüne dön"

Yorum

• Küme düşme ve avrupa kupalarına gitme ihtimali kalmadığına göre kaliteli bir yabancı hoca getirmek için 1 saat bile geçirilmemeli.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bu adam belli bir kapasitenin ustune hicbir zaman cikamamisti.geldiginde ne yalan soyleyim birde riza'yi deneyelim ne olacak dedim ama herif bildigin kucuk esnaf cikti..teknik taktik elestirileri yapmaya bile gerek cunku ortada hoca yok..bir tane meczup kafasina gore takiliyor,kendisinin hoca oldugunu falan dusunuypr gariban..ilk yarida sok olmus kucuk esnaf..hadi ya diger ilk yarilari pek bir baskili oynardik halbuki..abdulkadir disinda ileride top tutabilecek adam yok herif baski yapacaktik diyor..kimle yapacaktin kucuk gariban esnaf?topla sifir oynayabilen olcay?son haftalarda dokulen yusuf?top kontrolu olmayan burak?ileri dortlude dise dokunur bir tek abdulkadir var..
                  ikinci yari sosanin girmesiyle sana daha istahli sovduk kucuk esnaf..hele hele neredeyse dakika 90 da rodallega degisikligi ile kendine 2 senelik kufur stoku yaptin..simdi bunlari boz boz kullan..allahin kader kurbani kucuk esnafi.sen kim buyuk takim calistirmak kim.

Yorum

• Ilk geldiği hafta ceza yedim.
                    Sen ve Onur yüzünden bu forumda.
                    Beni haksiz da çıkartmadın çapsız hoca.
                    15 maç bitsin de git Anadolu turuna devam etmeye.
                    Takımın da ayarını bozdun.
                    Sosa'yi da bu saatten sonra Yusuf ile ya da Yusuf'un yerine azıcık yüreğin varsa oynatmazsın. Ama korkak bir hoca olduğun için, orada emaneten durduğun için, her türlü ilk 11 oynatacaksin bu saatten sonra..
                    Rıza Çalımbay...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 11:42.
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Göztepe maçında Sosa'yı 11'de oynatmasın da göreyim boyunun ölçüsünü.

Kağıt üzerinde başarısız diyemem ama eldeki malzemeyi iyi kullanamıyor kesinlikle.

Ne istersin Rodallega'dan ne istersin Sosa'dan iyi olanı oynat dedikçe başının dikine gidiyor, yakındır tribünden tepki yemesi.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Esas mesele oyuncu değişiklikleri değil, Sosa'nın ikinci devre böyle oynayacağını bilse 11'e onu koyardı, adamın deli ile herhangi bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum. Sosa'nın ikinci devre bu kadar iyi gözükmesinin bir başka sebebi de -bence- fenerin bal yapmayan arılarının ilk devre çok çalışıp ikinci devre yorulmasıydı (Alper, Hasan Ali, Dirar, İsmail) Rodellega'nın sol açığa girdikten sonra da etkinliği yok, aksine Olcay çıkana kadar gayet iyiydi. Ha 70'den sonra 2 oyuncu değiştirip Burak'ı sağ açığa, Rode'yi de merkez santrafora koysa fener'in aksayan stoper hattını tamamen dağıtması mümkündü.

Sıkıntının temeli, takımın geriden çıkamamasında. Aykut'un ilk yarı yaptırdığı baskıya karşı hiçbir çözüm üretemedi. Aslında bütün ilk yarılarımız aynı geçiyor. 6 maçlık galibiyet serisinde de genelde maça rezil başlıyor, 40'lı dakikalarda Burak'ın golüyle ikinci devreleri rahat çıkarabiliyorduk. Takımın geriden topla çıkamama sorununu halen çözmüş değil.

Topla çıkmakta zorlanırsan ya stoperleri çizgiye çekip kalecini de oyuna katarak paslaşırsın (bkz. Guardiola), ya orta göbek adamların ön liberonun yanına gelerek en az 3 adam beraber çıkarsınız, ya da beklerden oyunu kurup açık ve orta sahaların onlara yaklaşarak göbek-kanat verkaçları ile gidersin, ya da kanat adamını ortaya, bekini de içeri katettirerek ön alan presini bozabilirsin. Bunların hiçbiri de olmazsa topu santrafora şişirip, düşüreceği toplarla atak yapmak da geçici (ama çağ dışı) bir çözüm olabilir. Hadi kalecinin ayağı yok, en iyi zamanında da olmadı. Stoperlerin de pres yiyince rahat top yapacak meziyette değil, o zaman orta sahaların ve beklerini de işin içine katarak bir çıkış prensibi yaratman gerekiyor. Yoksa santraforsuz Konya presini bile aşamıyorsun, sonra oyuncuların her topta kafasını kaldırıp Burak'a şişirince kızıyorsun.

Ben futbolcularla yatıp kalkmıyorum, takım idmanlarını da seyretmiyorum ama piyasa değeri olarak ligin ilk 5 takımından biri geldiğinden beri atağa çıkma özürlüyse, kazanmak için genelde bireysel yeteneklere kaldıysa kabahatlisi ben değilim herhalde. Buna çözüm için yukarıda saydığım varyasyonların hiçbirini göremedik takımda. Hani hep diyoruz ya "büyük takım hocalığı" farklı, işte bu nüanslarda yatıyor. Yoksa takımı yasla geriye, açığı buldun mu at golünü ve üstüne yat, 70'den sonra da bir "pır pır" kontracı sok ve ikinci golü hedefle, şansın da yardımıyla bu şekilde puanlar toplayıp yukarı çıkmak çok kolay. Bir başka eski beşiktaşlı hocamız bu taktikle ve 6 ön libero oynatıp az daha şampiyon yapıyordu takımı.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçtan sonra ülkede 2. Aykut Kocaman olarak ilan edildi ve çok sert eleştiriler aldı, insanlar ne kadar kötü bir antrenör olduğunu gördü. Biz onun için büyük şanstık ama o şansı değerlendiremedi. Artık ağzıyla kuş tutsa fayda etmez, işi bitti.
                          İkinci aykut bile olamaz aykut dün golü yedi oyunu biz ele gecirdk baktı maç gidiyor hemen on dakikada üç oyuncu değiştirdi
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• [MENTION=3184]oflubektas[/MENTION], biz sosa’yı çok iyi olduğu için oynat demiyoruz yusuf çok kötü olduğu için oynat diyoruz ..

Yorum

• iyi bir hoca sikecilerin cift degisikligine basit bir cevap verirdi

bu cevabin adi bero´ydu, olcay yada abdülkadirin yerine

sikecilerin güclendirdigi merkezi kirip gecerdi bero...

malesef kenarda hoca olmadigindan cevapsiz kaldik, adamlar aksiyonuna sonuc alana dek
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=3184]oflubektas[/MENTION], biz sosa’yı çok iyi olduğu için oynat demiyoruz yusuf çok kötü olduğu için oynat diyoruz ..
                                Haklısınız, ancak Yusuf'un gs maçındaki gibi bir çıkış yapacağını düşünmüş olabilir.Yusuf bu sezon sadece o maçta liderlik gösterdi, ondan sonra saman alevi gibi 1-2 hareket dışında oyun devamlılığı hiç olmadı. Sosa da ilk maçı olan Gençlerbirliği karşısında 2.devre oyunundan sonra ilk kez bu kadar güzel oynadı.
                                En son oflubektas tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 11:07.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X