Kadroyu tanımayan, bilmeyen ve ligi tanıdığını iddia eden, günümüz şartlarının çok gerisinde klasik Anadolu hocası. Başarılı olacağına inanmıyorum. Buna rağmen destekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu rıza mı kurtaracak bizi veyta başka bir teknik direktör mü şu aşamada mı? biraz mantıklı olmak lazım şu anki durumun rızayla ilgisi yok idarelik başımızda duracak işte sonra birine bakılır alını rtakımın morala ihtiyacı var bu sadece hocayla olmuyor ersun takımın içine etti sadece ersun değil eksik bölghelerimiz var başka faktörler var bunları da dile getirmek lazım ki söylüyoruz kadroda eksikler var defalarca burada herkes konuştu sorun bir günde aynı kadroyla bir hocayla iki maçta mucize mi bekliyoruz? evet tek sorun gs maçı değil zaten bu arada bugünkü açıklamalarını dinlemedim ne demiş? rıza bizi idare eder zaten o da gider belli bir süre
Kimse de yabancı hoca gelse takımı şampiyon yapar, hemen müthiş futbol oynatır demiyor. Bu kadronun taktiksel/oyun içi alışkanlık ve akışkanlığa ihtiyacı var. Bunu yavaş yavaş kazandıracak hoca Rıza'nın olası Türkiye kupası şampiyonluğundan veya lig 4.lüğünden daha önemlidir isterse 10. yapsın.
Anlaşamadığımız nokta bu kadro idarelik bir kadro değil. Bir örnek vermiştim yine yazayım. Samet son bjk döneminde başarılı oldu mu? O kısıtlı kadro ile kesinlikle başarılıydı. Ama kadro kalitesi artınca, kadrodan başka beklentiler oluşunca Bilic getirildi. Ve başarılı oldu olmadı tartışılır ama belli bir oyun felsefesi kazandırdı.
Kısacası bjk kadro kalitesi artınca Samet'in göz yaşına bakmadıysa bu kadro kalitesi de Rıza'nın donanımının ÜSTÜNDEDİR ve idarelik iş olmamalıydı.
Yorum
-
Verim vermeyen, seren ama milyon euroları götüren yabancıları gördükçe onlara "Düşman olmamak" elde değil. Verim verenler, yerlilere katkı yapanlar hakkında konuştuğunu düşünmüyorum. Ayrıca Rıza hocaya çok ağır laflar ediliyor. Böyle eleştiri olmazTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ligi tanıyan hoca ahahahahahah. Bitirdiniz bizi bitirdiniz
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
cahil hoca defol git Türk futbolu bunu gibi cahillerin yüzünden tabiki ilerlemez en iyi oynuyan genci yedek bırakıyor hemde tarihi vark yediğimiz maçta en iyisi olan. Maç sonucu umurumda değil yeterki bunun gibi cahil gitsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Birilerine laflarını yedirdi. Daha ikinci maçından hocaya defol git diyen futbol ulemalarına gününü gösterdi. Eleştirebilirsiniz, şunu neden oynatmıyor diyebilirsiniz. Ama daha ikinci haftada yeni gelen hocaya defol git diyemezsiniz. İlk 11 tercihini ve oyun içinde yaptığı değişiklikleri ben de yanlış buldum ama sonuç olarak kazandık. Bence doğru tercihler yapsa üçüncü ve hatta dördüncü golü bulabilirdik. Ben olsam Castillo'yu çok daha erken alırdım oyuna. Tebrikler hocam.
Yorum
-
Özellikle Trabzonspor taraftarı olarak bizler bir oyuncu veya teknik adam hakkında çok çabuk karar veriyoruz. Ersun Hocaya verilen "kredinin" en azından çeyreği kadar Rıza hocaya şans verilip netice görülmeli. Bize düşen Trabzonsporun başarısı için Rıza hocayı sezon sonuna kadar desteklemek. Ondan sonra performansına göre gereken karar verilir. Beğenelim veya beğenmeyelim Rıza hoca bana göre işine saygı gösteren bir teknik adam. Ersun Yanal gibi Göztepe'den üç yedikten sonra takıma üç gün izin verecek kadar karaktersiz bir adam olduğuna inanmıyorum.
Gelelim bu akşam ki maça. Galibiyeti fazla abartmaya gerek yok. Sadece ikinci yarıyı izlediğim ve gördüğüm kadarıyla takım kalitesini ortaya koydu. Oynaması gerektiği gibi oynadı ve gerçekten iyi mücadele etti. Önemli olan bu motivasyon ve mücadeleyi diğer maçlara da taşımak. Aksi halde gs yi yenip sıradan takımlara yenileceksek bu durum hiçbir şeyi düzeltmez. Şimdi Rıza hocanın bundan sonraki maçlarda orta alandaki Onazi-Okay ikilisini çok gerekli olmadıkça bozmaması şart. Bir de sonuna kadar mücadele edecek oyuncuları kadroya alması gerekli. Takımı sabote eden oyunculara gerekli cezayı da vermeli...
Rıza hoca inşallah başarılı olur. Onun başarısı Trabzonsporun başarısı, bu da biz taraftarın mutlu olması demek.
Yorum
-
Alınan 2-1'lik galibiyetin yanısıra oynanan futbol genel hatlarıyla oldukça başarılıydı, tebrikler. Yalnız takımda 2-0'dan sonra çok lüzumsuz bir rehavet görüntüsü oluştu ve tabiri caizse faturayı anında kestiler.
İki takım da 10 kişi kaldıktan sonra oyunda ciddi boş alanlar oluştu, Castillo'yu oyuna almak için 90+ dakikaları beklemesini hatalı buldum. Castillo ve Abdülkadir bu takımın hücum potansiyelini oldukça yukarı çeken futbolcular, sistemine en kısa sürede bu futbolcuları adapte etmesini ve ilk 11'de faydalanmasını umuyorum.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
Yorum