Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Seneye şenol güneş getirelecek zaten beşiktaşta son senesi.Şenol güneşin yeni stadda Trabzonsporu şampiyon yapıp öyle antrenörlüğü bırakacağım diye her ortamda söylediğini biliyorum.
Madem defans oynatıyorsun; skoru bulmuşsun, rakibin sana ilk yarıda yaptığını sen ona yap bu sefer, kapat her yeri yaklaştırma ceza sahana. E onu da beceremiyorsun, golü yiyorsun. İkinci değişikliği 88'de anca yapıyorsun, resmen dalga geçiyorsun bizimle.
ilk 45 dakikayı bende beklemiyordum kötü oynadık falan diyorsun ee niye müdahale için devreyi bekledin ismail atsa devreye 1 0 girsen ne olacaktı? yani işler kötü gidiyorsa 30 da yap değişiklik ama yok erken oyuncu değiştirmek için. sen ancak gol yeyince yapıyorsun değişiklik ha bugün bir de taraftar bağırınca yaptın!!!
Şu cümlesi bile nefret etmelik tam, çok iyi bir şekilde bitirmek ne ya? kardeşim bir kere de kazanmamız lazım de. Önümüzdeki 4.5 maçı kazanmamız lazım de mesela.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dakika 75 orta saha düşüyor
Abdüş ve Olcay'ın yardımlarıyla ayakta duruyoruz Kucka-Onazi değişikliği nasıl yapılmaz
Abdülkadir-Yusuf-Olcay-Burak dörtlüsünün sahada olduğu maçlara ve dakikalara bir bakıp çıkar adam sahaya
Hiçbirşey üretemiyor bu dörtlü
Sosa gibi adamı seyirci bağırdı diye sokmak zorunda kalıyorsun
Neresinden baksan utanç verici
Hayatım boyunca puan kaybının bu kadar net teknik direktöre yazdığı 2 hafta görmemiştim
İyi teknik adam şu maça 15.dakikada müdaale ederdi.Bu kadar net
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
İkinci oyuncu değişikliğini 90 da yapmasının sebebini yazıyorum...Çıkardığı 11 i seyirci bozdu seyirciye göre hareket etmesi iç dünyasında fırtına kopardı ve her açıklamasında laf çaktığı adamın oyunu nasıl değiştirdiğini görünce kendine yediremedi izleyenlere o oynadığı zaman bakın gol yiyoruz eksik yakalanıyoruz temalı mesaj vermeye yani gizli intikam psikolojisine kapıldı...
Oyuna Sosa'yı almadan öne geçseydik yapacağı ilk iş Bero ve Onazi'yi oyuna almak olacaktı asla vazgeçemez bundan ve Hugo hiçbir şekilde oyuna girmeyecekti...Aykut Rıza bunlar aynı fabrikadan çıkmış şampuan kapağı gibidirler birbirlerinden farkı yoktur kac kez yazdık...Gidin fenerlilerle konuşun aynı dertten muzdaripler çünkü bu adamlar modern futbol düşmanı adamlar..
İki görüntüye dikkat çekeyim bu iki hoca müsveddesiyle ilgili internetten bulun...Alex kendi çabasıyla gol atıyor Aykut yere sinirli sinirli bakıyor sanki kendi kalesine gol atmış gibi bir de Rıza'nın maçtan sonra Sosa temalı sorulara suratını nasıl buruşturarak cevap verdiğine bakın
En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 00:44.
Maçtan sonra ülkede 2. Aykut Kocaman olarak ilan edildi ve çok sert eleştiriler aldı, insanlar ne kadar kötü bir antrenör olduğunu gördü. Biz onun için büyük şanstık ama o şansı değerlendiremedi. Artık ağzıyla kuş tutsa fayda etmez, işi bitti.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum