hayde RİZE hayde...!
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Rizeli Hemşerilerimizin ne kadar Trabzonsporlu olduğunu görmek isteyenler Kongrede oy kullanabilecek aday listesine bir baksınlar......
Rize doğumlu yüzlerce delegenin ismi var. Bunlara Rize kökenli olupta Rizede doğmayanlarıda eklersek Fenerli ve Gsli olduğu kadar hatta daha fazla Trabzonsporlu olduğunu görürüz.. her yerde farklı takımı tutanlar olabilir. Hatta TARBZONLU OLUPTA takımımızı tutmayan bir çok tanınmış simaa bile var....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Uşaklar Şeftali kurdundan timsah olurmu....????????????????????*
Kimileri Doğuştan avcıdır Kimileri doğuştan sürüngen...www.rizesporluyuz.biz
forumumuza bekliyoruz.....intikam öyle alınmaz böyle alınacak...En son Lazrail53 tarafından düzenlendi; 20.10.2007, 13:17.Yan Sanayi DeğiL
OrjinaL
A
ZYorum
-
Lig başında oynadığımız, herkesin küme düşer dediği Rizespor ile şimdiki bir değil değil mi? Olamaz zaten.. Biz geçen sezondan beri hep aynı futbolu oynuyoruz oysa istikrarlı bir şekilde! Kısa sürede gözle görünen bir değişim ve gelişim bir yanda, 1 senedir yerinde sayma diğer yanda.. Ne bütçe meselesi ne oyuncu meselesi bu iş.. Tek ve en büyük etken Teknik Direktör bu kadar basit... Evet sezon başında 5 attığımız Rizespor'la aramızda 3 puan var sadece.. ha birde bizde Ziya onlarda Susic var değil mi!#7 King of KingsYorum
-
Atmacanın şeftali sefası.....
Tebrikler uşaklar....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
Yorum
-
Abey belki nüfus olarak 4. büyüğüz diyorlardı sen yanlış anlamışsındır
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
Kasımpaşalıları kim ishal etti
KASIMPAŞA, geçen pazar günü deplasmanda Rize ile oynuyor ve 2-0 mağlup oluyor.
Ancak bu karşılaşmanın yankıları hiç bitmeyecek gibi... Çünkü birçok iddia ortaya atılıyor.
Maçtan hemen sonra Kasımpaşa teknik direktörü Werner Lorant (FB’nin, GS’yi 6-0 yendiği maçın, FB Teknik Direktörü), Trabzon’da kaldıkları otelde (Yeni açılan Saydamlar Oteli) 8 oyuncusunun yemekten mideleri bozulduğunu ve takım kurmakta zorlandığını açıklıyor. Canlı yayında bu iddiayı gündeme getiren Lorant’ın söylediklerini Erman Toroğlu ’tercüme’ ederek, Kasımpaşalı futbolcuların yemeğine bir şey katıldığının anlaşıldığını belirterek, "Ne yazık ki bu işler oluyor, o zaman da takımlar deplasmana aşçılarını götürsünler" diyor.
Kasımpaşa, cuma akşamından deplasmana gidiyor. Maç sabahı 8 futbolcuda ishal ortaya çıkıyor.
Rizeliler, kendilerine yönelik ’zehirlenme’ olayına karşılık şöyle diyorlar:
"Kasımpaşa kafilesi, Trabzon’da kaldı. PAF takımı ise Rize’de ağırlandı ve onlara ise hiçbir şey olmadı. Neden zehirleyelim? Halil Bakırcı, Rize Belediye Başkanı olmadan önce Kasımpaşa Kulübü Başkanı’ydı. Başbakan Erdoğan bizzat kendisinin başkan olmasını istedi. Sonra Kasımpaşa’nın başkanı Hasan Hilmi Öksüz de Rizeli... Rizeliler, hemşerilerine böyle yanlış yapmazlar. Rize ve Kasımpaşa, yaşadıkları yerlerin kardeş takımları..."
Trabzon’dan da bazı sporseverler, "Zehirlenme olayı ile ilgili bir karalamayı bizler hak etmiyoruz. Belki havadan etkilenmiş olabilirler" diye konuşuyorlar.
Kasımpaşaspor İstanbul’a dönünce pazartesi günü bütün futbolculara tahlil yapıldığını ve ’zehirlenmeye’ yönelik bir bulguya rastlanamadığı belirtildi.
Kulüp Başkanı Hasan Hilmi Öksüz, ishal olayının oteldeki yemeklerden olup olamayacağı sorusuna "Otelden şüpheli değilim, başka bir şey de olmuş olabilir. Ama TFF 2. Lig B kategorisi için Değirmendere ile oynamaya gelen Erzincanspor da aynı otelde kalmışlardı. Onlar, bizden bir idareci arkadaşımızı arayarak ’Bizim oyuncular ishal olmuş, sizde de var mı?" diye söylemişler. Ne kadar ilginç?"
3 PENALTI OLUR MU
18 kişilik kadro ile deplasmana gittiklerini, kadroyu oluştururken ishal olan futbolcuları sahaya çıkarmak zorunda kaldıklarını ve takımın iskeletinin bozulduğunu belirten Başkan Öksüz "Ben bunun ötesinde başka şeye bakıyorum; hakem Cem Deda’ya... Bugüne kadar hakemler için konuşmadım. Bir maçta olmayacak üç penaltı kararı veriyor. Yediğimiz golün biri ofsayt, biri de elle kesme iddiasıyla verilen frikikten... Otoriteler hálá bu penaltı kararlarını tartışıyorlar. Kasımpaşa’ya yazık; biz en dar bütçeyle mücadele etmeye çalışıyoruz. Protokol tribününde otururken, çevremde birisi, federasyonun temsilcisine ’İyi ki geldin, üç penaltı verildi’ dediğini benim gibi çok kişi duydu. Ben camia olarak müştekiyim. Biz federasyona hakem konusunda gerekli itirazlarımızı yaptık. Yazıktır Kasımpaşa’ya, bu kadar insan emek veriyoruz. Arkada bir organizasyon var. Bu hakemin hazırlıklı geldiğini düşünüyoruz. Hakemin mercek altına alınması lazım. Zaten babası Sadık Deda da ’penaltıcı’ olarak bilinmiyor mu?"
Rizelilerin, ağırlıklı olduğu Rize ile Kasımpaşa’nın arası bozulur mu?
- Kardeş kulübümüz ama rezabetten dolayı sporda çok farklı şeyler olabiliyor.Baba-oğul arasında bile anlaşmazlık oluyor. Böyle bir rezalet durumla Rize’de karşılaşmamamız gerekiyordu. Bize yazık, günah; geleceğimizle oynanıyor.
28 Kasım 2007
Yalçın BAYER
ybayer@hurriyet.com.trozturklerYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum