Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
İstedik mi ne güzel şeyler oluyor dimi. Bu yoldan dönmek yok ,devam. Ayrıca Rizesporu bu hafta desteklemeye giden bütün taraftarlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.Rize Trabzon Elele Alayına Yok Vize
29.04.2007
Trabzon’dan taraftar desteği Ankaragücü ile oynayacağı maç için Rizespor’a destek amacıyla komşu kent Trabzon’dan 100 dolayında bordo mavili taraftar Rize ‘ye geldi.
Maçtan bir saat Rize ‘ye gelen Trabzonspor taraftarlarını Ç.Rizespor As başkanı Yılmaz Zehiroğlu, ve yönetim kurulu üyesi Resul Çolak karşıladı. Yeşil mavili taraftarların alkışları arasında stadyuma giren taraftarlar Rizespor’u bu zorlu maçta destekliyor
Bu Kötü Günümüzde Bizi Desteklemeye Gelen Gelmeyen Bütün Trabzonlu Kardeşlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz..
Bu Kardeşliği Pekiştirmek İçin Bizde Bursa Maçına Avni aker deki Yerimizi Mutlaka alacağız...MEKANSIZLAR
Rizespor MEKANSIZLAR taraftar gurubu web sayfasından ( ana sayfa) alıntı.
Olacak, oluyor. Ha gayretODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Rize-ankaragücü maçına destek için giden trabzonsporlu taraftarlar video linki.
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Gençlerbirliği-Rize maçına BMN olarak istanbuldan bir organizasyon olursa (inşallah olur) ben gideceğim.Olmasada kendi arabamı doldurup o maça gideceğim.Gençlerbirliği erciyes maçınıda seyrettim gençlerin yabancı oyuncuları haricindekilere biraz dikkat ettiyseniz maçın sonucunuda tahmin etmek zor olmayacaktıYorum
-
Süleyman arabada yer var mı ?
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
rezarvasyon mu yaptırıyoz kontejan kaç kişilik.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
www.rizespor.biz
sitesinde www.bordomavi.net ana sayfada dost sitelere eklenmıstır..
bilgilerinize...ozturklerYorum
-
-
Daha önce de söyledim Türkiye de sadece Rize ile ortak yanlarımız daha çok diger karadeniz illeri biraz daha farklılar bu yüzden diyorum ki biz bir elmanın iki yarısıyız...Lütfen ayrım yapmayalım...Bu forumda yazan tüm rizeli kardeşlerime selamlar ve saygılar...Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum