Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında Bu Kardeşliğe Atkı Yaptırmak Lazım ...

RizeTrabzon Atkısı ..
    Kesinlikle katılıyorum varsa bu işi layığıyla yapacak arkadaşlar desteklemeye hazırım....
    Ortak bir atkı hem göze hemde kulağa hoş geliyor.
    Bmn|Bursa
    Trabzonspor'lular Birliği
    ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=ec3FC-FRqEs

Bu Video'yu Her Yerde Yaymamız Lazım Arkadaşlar .. Kardeşlik Nasıl Olsun Görsün Millet ..
      Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• stadda "rizeli kartallar" 53 numaralı fb formalrı görmek ağırıma gidiyor.
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Öncelikle Herkezi Selamlıyorum.... Bu Güzel Durum giderek kardeşcesine bağlarala pekişerek Güzel bir ortam doğurur. Biz birbirimizin insanıyız. Biz Karadenizliler örnek olmamız lazım birliğimizle olsun beraberliğimizle olsun Vatan sevgilimizle olsun Velakinde oluyoruz...
          BORDO MAVİ YEŞİL

Yorum

• Boş koy. Bu karadeniz takımları değilmiydi zamanında Trabzon'u kümeye düşürmeye çalışanlar. Tabi Trabzon hepsini son maçlarda küme düşürünce yalakalık yapıp dostuz mostuz. Göz görmedikçe gönül unutur derler , bizde artık karadeniz takımlarını ligde görmedikçe yaptıkları pislikleri unuttuk. Hiç bir zaman destek vermiyorum karadeniz takımlarına.

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stadda "rizeli kartallar" 53 numaralı fb formalrı görmek ağırıma gidiyor.
              Katiliyorum, aynen bende hep üzüliyorum onlari görünce, ki benim de Rizeli akrabalarim var...
              #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
              Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Boş koy. Bu karadeniz takımları değilmiydi zamanında Trabzon'u kümeye düşürmeye çalışanlar. Tabi Trabzon hepsini son maçlarda küme düşürünce yalakalık yapıp dostuz mostuz. Göz görmedikçe gönül unutur derler , bizde artık karadeniz takımlarını ligde görmedikçe yaptıkları pislikleri unuttuk. Hiç bir zaman destek vermiyorum karadeniz takımlarına.
                Bir Rize'li olarak kınıyorum seni.
                "53"

Yorum

• İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.youtube.com/watch?v=ec3FC-FRqEs

Bu Video'yu Her Yerde Yaymamız Lazım Arkadaşlar .. Kardeşlik Nasıl Olsun Görsün Millet ..
                  Videonun altındaki dengesiz yorumlar üzücü.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Valla Fenerbahçe ile yeterince dostlar zaten lütfen Rizeli arkadaşlar üstüne alınmasın.

Yorum

• İzmir'de ne kadar Rizel'i varsa %70 i Fenerli %20 si Gs'li %10'u Ts'li. Dehşet koyuyor, bir de onların bizim onlara baktığımız gibi bakmadığı çok belli. Rizeliler alınmasın, Sanki Trabzonun gölgesinde kalmışlıktan bir kin var gibi.
                      Rize spor sezon açılışını Fb ile yapıyor zaten en diyeyim başka.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Rize'ye niçin açlış maçını fb ile yaptı diye kızarken bir de kendimize kızalım niçin böylesine önemli bir olay yeterince tepki veremedik diye. Örneğin, en basitinden bu forumda ses getirecek bir başlık açılarak hem trabzonspor yönetimi, hem de rizeli yöneticiler bu davranışlarından ötürü kınanabilirdi. Yapmadık, çünkü yapmadan kuru sıkı sallamayı çok severiz. Önce üzerimize düşeni yapmalıyız.

Trabzonspor-Rizespor kardeşliğinin gelişimi için neler yapılabilir düşünelim beyler;yanıbaşındakikaradeniz fırtınasını değil de istanbul takımlarını destekliyorsa azımsanamayacak bir kitle, bunda bizim de sorumluulğumuz var elbet. Biz onlara kucak açmalı (kulüp yönetimi, taraftarları vs.), onlar da bizim bu lütufumuzu geri çevirmemeliler.

Ne yalan söyleyeyim, trabzon-rize kardeşliğine (önemli not: sadece rize için değil, diğer karadeniz kulüpleri için de aynı şey söz konusu) atıfta bulunan güzel tişörtler, taraftar ürünleri üretilse seve seve alıp giymek isterim. Eminim rizeli arkadaşlar da giymek isteyeceklerdir.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İşin özü;
                          Karadeniz takımlarımız Dost olmayı maçlarda birbirine puan vermek sanıyorlar.
                          Bu şekilde dostluk bekleniyorsa asla kimseyle dost olmayalım.
                          Çıkarsın maçını yaparsın kazanan 3 puanı alır alkışlanır.
                          Tribünde beraber izlersin maçı ozaman dost olmuşsun demektir.

Ama yok o bizi düşürdü, puana ihtiyacı yoktu öyle oldu böyle oldu dersen bu işin sonu gelmeeez.
                          ligde 32 maç oynuyor her takım. 2 tanesi de Trabzonspor ile.
                          diğer 30 maç kaybet puanları ama gel bunun hesabını Trabzonspordan sor.
                          var mı böyle bi saçmalık söyleyin..

bu dediklerim bütün Karadeniz takımları için geçerlidir.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu dostluktan normal bir insan neden rahatsız olurki.Birisi bana açıklarsa sevinirim.

Yorum

• Ortada dostluk yok çünkü.

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boş koy. Bu karadeniz takımları değilmiydi zamanında Trabzon'u kümeye düşürmeye çalışanlar. Tabi Trabzon hepsini son maçlarda küme düşürünce yalakalık yapıp dostuz mostuz. Göz görmedikçe gönül unutur derler , bizde artık karadeniz takımlarını ligde görmedikçe yaptıkları pislikleri unuttuk. Hiç bir zaman destek vermiyorum karadeniz takımlarına.
                                Sana katılmam İmkansız olur ! Seneler önce ben cocuktum Arabamızın arkasında trabzon bayrağıyla evni akere maca gelmirtik Sırf plakamız 53 diye camları kırmışlardı o gündne sonra birdaha aynı şekilde nasıl gelip maç izleyebilriizki bizim gördüğümüz muamele bunlardı bu şartlarda nasız Trabzon taraftarı bize Düşmanken nasıl bizler Trabzontaraftarı oalbilridikki Ama ne olursa olsun Ben Rizeli olarak karadeniz Aşığıyım Trabzonumuda severim Rizemide severim. Gönlüm siterki Her hafda Rize Trabzon bayrağını takıp avni akere mace gelip gecede trabzon soallarında birlikde galibeyet kutlamayı görüyorumki bu imkansız gibi görünüyo
                                BORDO MAVİ YEŞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X