Geçen hafta sazı eline almıştı, verin maestro çubuğunu eline yönetsin şefimmm,yap şovunu kral sahne senin.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
İstikrar problemi devam ediyor ne yazık ki. Özellikle çıkarken yaptığı top kayıplarıyla ciddi olabilecek tehlikeler yaşattı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
İstikrarsız değil Fatih,bu adamdan alacağın en üst seviyede verimi almak için sistem ve oyun yapısı kuramıyoruz,bu adamın çok iyi pas bağlantıları olmalı sahada,ileri çıktığı anlarda istasyon yapacak kadar top tekniği olan forvetler olmalı.
Biz ise onu hamal gibi koşturuyoruz,Burak rahat rahat dolaşabilsin diye.
Ünal Karaman'a bu durumu anlatmak lazım,bizi Sosa gibi beyinler şampiyon yapar,Burak gibi sadece fiziksel özelliği ile iş yapan tipler değil,kaldı ki Burak da bu özellikte bitmiş.- Memento mori
Yorum
-
-
Koşup pres yapmaktan asli görevlerini aksatıyor, Onazi çıkınca öldü.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
ecnebi tabiriyle "overrated", sezon başından beri.
ama taktiksel bir hata da yapılıyor gibi. onaziden ziyade stoperlere yaklaşan sosa olmalı.futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledirYorum
-
Saha içindeki teknik direktörümüz..
Bir de saha kenarında teknik direktörümüz olsa çok can yakacağız...Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Sürekli baskı yedi zaten bu tarz maçlarda kendini gösteremiyor, mutlaka bu konuya bir çözüm üretmeli Ünal hoca.Yorum
-
beni yanıltmadı geçen maçın tesadüf olduğunu gösterdi. yorumlara bakıyorum da bu adam oynaycak diye denemediğini bırakmadı millet. yani sanki adam messi de millet ona göre oynayacak. önce topu ayağında bi tutsun. boşa zaman harcıyoruzYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum