Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Sosa özelinde değil ama kaptan dediğin adamın Türkçe biliyor olması lazım. Takımda Türkçe bilenlere bakınca da kaptanlık yapıp takımı sahiplenecek biri de yok açıkçası.
Şöyle takımın hakkını savunabilecek, sahiplenebilecek son kaptan Tekke'ydi bu takımda.
Ondan sonrası fasa fiso...
He, mevcut şartlar içinde, takım kaptanlığına en elverişli kişi bence Pareira'dır. Şu anda takımı en sahiplenici, takımda en hırslı oyunu oynayan adam. Kaçan gollerdeki üzüntüsü ve atılan gollerdeki sevincini en çok belli eden tek futbolcumuz o...
En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 20.11.2018, 10:08.
Sosa özelinde değil ama kaptan dediğin adamın Türkçe biliyor olması lazım. Takımda Türkçe bilenlere bakınca da kaptanlık yapıp takımı sahiplenecek biri de yok açıkçası.
Şöyle takımın hakkını savunabilecek, sahiplenebilecek son kaptan Tekke'ydi bu takımda.
He, mevcut şartlar içinde, takım kaptanlığına en elverişli kişi bence Pareira'dır. Şu anda takımı en sahiplenici, takımda en hırslı oyunu oynayan adam. Kaçan gollerdeki üzüntüsü ve atılan gollerdeki sevincini en çok belli eden tek futbolcumuz o...
Gerek yok bence. Artık tüm hakemlerin 1-2 yabancı dil biliyor olması ve takımlarda zaten en az 7-8 yabancı oynuyor olması hasebiyle yabancı kaptan o açıdan çok sorun değil.
He dersen ki bana başarılı yabancı kaptan göster... Hatrıma gelmedi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Ama kabul edemiyorum. Sahada o hırsı görmüyorum. Sosa deyince hala besiktastaki Sosa akla geliyor. Bizde kaptanlığı hak edecek ne yapti bu adam? Bu takıma gsdan Song geldi. Karşılaştırmaya bile gerek yok.
Onu geçtim, adamı 3 ay önce kovmaya çalışıyorduk. Şimdi kaptan.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Onu geçtim, adamı 3 ay önce kovmaya çalışıyorduk. Şimdi kaptan.
Siz kovmaya çalışıyordunuz
Biz direnmeye çalışıyorduk
Aradan 1-2 mac çıkarırsın sezonun en istikrarlı en istekli en verimli oyuncusu Sosa
Bursa macinda yedigimiz golde oyuncu reaksiyonlarına bakın
Kapı gibi sozleşmesi var yaşını almış ama 90 dakika cift yönlü oynaması gereken mevkide canını disine takiyor
Ayrica bu takımın kaptanlığını Onur yapmış yıllarca .
Sosa'nın hakemler uzerindeki prestiji de oyuncular üzerindeki prestiji de takım arkadaşlariyla iliskisi de cok cok üzerinde bir etki yapar
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum