José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Gs maçı performansiyla manu'da direk oynar. Abuk sabuk top oynuyorlar zaten.
Mevzu paslari da değil. Her zaman söylediğim gibi oyuncular gerilmiş yaya yerleştirilmiş ok gibi olacaklar. Geçen sene önünden geçen adamı bırakıyordu. Şimdi birebir adam takip ediyor, ortada kalan toplara rakipten önce müdahale ediyor. Rakibe arkadan yetişip faulsüz top alıyor.
İkinci yarı maç bitmiş normalde hala ciddi ciddi oynadı. İkili mücadeleye tereddütsüz girdi. Yürüdüğünü görmedim.
Bilic zamanı böyle top oynadığını da görmedim. Şenol hoca zamanı yine takıma geç gelmişti ilk maçlarda yoktu. bizim yendiğimiz maçta da yoktu hatırlarsınız. Sonra performansı giderek arttı. Oynanan oyun hoşuna gitti tüm gücünü sahaya yansıttı.
Bizdeki durum da ünal hocanın oynatmak istediği futbolla alakali olabilir. Ya da şehre alişmiştir bilmiyorum.
Takımın lideri böyle top oynarsa diğer oyuncuların kaçak oynama şansı yok. Aynı şeyi burak için söylüyordum. Burak takımın önünde lider gibi dursun, her topa müdahale etsin, pres yapsın, rakipten bir adım önde olsun, samimiyet göstersin. Takımın performansı artar. Burak'tan beklediğimi sosa yaptı.
Diğer takımlarda böyle bir oyuncu yok. Sezonun genelinde böyle oynarsa kesinlikle şampiyon olamayız diyemem.
Sözleşmesi uzatilsin
Yorum
-
Sosa böyle oynarken Burak'ın gevşeklik etme ihtimali yok.Gs maçı performansiyla manu'da direk oynar. Abuk sabuk top oynuyorlar zaten.
Mevzu paslari da değil. Her zaman söylediğim gibi oyuncular gerilmiş yaya yerleştirilmiş ok gibi olacaklar. Geçen sene önünden geçen adamı bırakıyordu. Şimdi birebir adam takip ediyor, ortada kalan toplara rakipten önce müdahale ediyor. Rakibe arkadan yetişip faulsüz top alıyor.
İkinci yarı maç bitmiş normalde hala ciddi ciddi oynadı. İkili mücadeleye tereddütsüz girdi. Yürüdüğünü görmedim.
Bilic zamanı böyle top oynadığını da görmedim. Şenol hoca zamanı yine takıma geç gelmişti ilk maçlarda yoktu. bizim yendiğimiz maçta da yoktu hatırlarsınız. Sonra performansı giderek arttı. Oynanan oyun hoşuna gitti tüm gücünü sahaya yansıttı.
Bizdeki durum da ünal hocanın oynatmak istediği futbolla alakali olabilir. Ya da şehre alişmiştir bilmiyorum.
Takımın lideri böyle top oynarsa diğer oyuncuların kaçak oynama şansı yok. Aynı şeyi burak için söylüyordum. Burak takımın önünde lider gibi dursun, her topa müdahale etsin, pres yapsın, rakipten bir adım önde olsun, samimiyet göstersin. Takımın performansı artar. Burak'tan beklediğimi sosa yaptı.
Diğer takımlarda böyle bir oyuncu yok. Sezonun genelinde böyle oynarsa kesinlikle şampiyon olamayız diyemem.
Sözleşmesi uzatilsin
Burak'a baskın çıkacağı ortamı hissettirirsen ağa olur. Otorite kurarsan biat eder.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
-
Yorum
-
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Bir adım önde olsun derken, hani sahada top kapma savaşı olur. Fizik ve mental olarak hazır olan takımın oyuncuları hep daha önce topa gider ve boştaki topu alirlar. O durumdan bahsettim. Rodallega'nin kafa vurduğu pozisyonun hazırlanışı güzel bir örnek bu durum için.Yorum
-
Nihayet sosa nın düşmanlarını yendik artık şampiyonluğa oynayabilir iz....
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]Yorum
-
Şu anki takımın oyununda en kilit isim görünüyor. Sakatlık veya ceza durumunda buraya bir alternatif üretmemiz gerekir ki bu oyun sürsün. Şu an futbol aklı olarak takımdaki en yatkın isim bence Abdülkadir olur. Ama o da fizik olarak o bölgeyi taşıyabilir mi bilemiyorum.Yorum
-
Yusuf'u oraya çeker.Şu anki takımın oyununda en kilit isim görünüyor. Sakatlık veya ceza durumunda buraya bir alternatif üretmemiz gerekir ki bu oyun sürsün. Şu an futbol aklı olarak takımdaki en yatkın isim bence Abdülkadir olur. Ama o da fizik olarak o bölgeyi taşıyabilir mi bilemiyorum.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
-
Gs maçının ikinci yarısında bir pozisyon vardı. Olcay Onazi üst üste kısa pas yaptılar, sosa yürüyerek olay yerine geldi. Onazi ve olcay topu bırakıp dağıldılar. Karizmasını artiran ufak bir detaydi. Takımdaki roller net belli onu anlıyorum, işguzarlik azalmış. Takım olmanın alametleri.Yorum
-
geldiğinden beri ilk defa aldığı paranın hakkını verdi. oyunun merkezindeydi.sadece aşk bizimkisiYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum