Ne kadar işe yaramaz topçumuz varsa mutlaka BMNde ona reyis/reyiz vs. diyen çıkmıştır. İlk sayfadan itibaren aramak istedim. Çünkü buna da reyis denmiştir diye tahmin ettim. Şaşırmadım.
Bu adamdan olsa olsa baş belası olur. Baş belasının BMN deki karşılığı reyis/reyizdir.
bu terbiyesizi bu kulüpte tutmak sonumuzu getirecek. Adamın sahada bizi sallamadığı yetmiyor birde şimdi kampa bahane göstermeksizin katılmıyor. Bizim bazı taraftarımızda hala bu adamdam medet umuyor. Neymiş devre arası kampı iyi geçirirse formayı daha bırakmazmış. Keşke sizin onu düşündüğünüz kadar o kendini düşünseydi. Adam Trabzonspordan gitmek için elinden ne gelirse yapıyor. Bana göre tarihimizin en acı kazığı olarak kayda geçecek bu arkadaş.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx анархія-мама
Bu işte bi iş var.
Ben sosaya 3.5 m ile almak zorundayız diye düşünüyorum. insiyatifimizde değil yani . milan bizle bu şartla kiralamışdır mali durumumuz yüzünden.
yani 3.5 ver al değil zaten 3.5 verdik.
Yoksa kimse bu adama bu kadar sabretmezdi
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak ! Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Bu işte bi iş var.
Ben sosaya 3.5 m ile almak zorundayız diye düşünüyorum. insiyatifimizde değil yani . milan bizle bu şartla kiralamışdır mali durumumuz yüzünden.
yani 3.5 ver al değil zaten 3.5 verdik.
Bişey yapmanıza gerek yok, Sosa ne istediğimiz kadar iyi durumda ne de konuştığunuz kadar kötü. Sözleşmeli oyuncumuzu ıslıkla mı ıslah edeceğiz ? Destek de olmayabilirsin köstek olma yeterli. Bu düşüncem aytaç kara ıslıklanırken de aynıydı.
Bişey yapmanıza gerek yok, Sosa ne istediğimiz kadar iyi durumda ne de konuştığunuz kadar kötü. Sözleşmeli oyuncumuza ıslıkla mı ıslah edeceğiz ? Destek de olmayabilirsin köstek olma yeterli. Bu düşüncem aytaç kara ıslıklanırken de aynıydı.
Adamın kötü performansı sorun değil bu kadar şeye rağmen bizi şeyine takıp antrenmanlara bile katılmaması problem...
Yorum