José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Halil Alemdar
    • 27.06.2015
    • 5386
    • İstanbul

İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi
    [MENTION=51796]Gökhan Balcı[/MENTION]

+

istatistik katkısı dışında şeyler de mesela
    [ATTACH]16172[/ATTACH]
    Bu fotoğrafın net hali var mı reis bende mi bulanık görünüyor[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• artvints
      • 20.06.2012
      • 29952
      • öğrenci
      • Bursa

Gs maçı performansiyla manu'da direk oynar. Abuk sabuk top oynuyorlar zaten.

Mevzu paslari da değil. Her zaman söylediğim gibi oyuncular gerilmiş yaya yerleştirilmiş ok gibi olacaklar. Geçen sene önünden geçen adamı bırakıyordu. Şimdi birebir adam takip ediyor, ortada kalan toplara rakipten önce müdahale ediyor. Rakibe arkadan yetişip faulsüz top alıyor.

İkinci yarı maç bitmiş normalde hala ciddi ciddi oynadı. İkili mücadeleye tereddütsüz girdi. Yürüdüğünü görmedim.

Bilic zamanı böyle top oynadığını da görmedim. Şenol hoca zamanı yine takıma geç gelmişti ilk maçlarda yoktu. bizim yendiğimiz maçta da yoktu hatırlarsınız. Sonra performansı giderek arttı. Oynanan oyun hoşuna gitti tüm gücünü sahaya yansıttı.

Bizdeki durum da ünal hocanın oynatmak istediği futbolla alakali olabilir. Ya da şehre alişmiştir bilmiyorum.

Takımın lideri böyle top oynarsa diğer oyuncuların kaçak oynama şansı yok. Aynı şeyi burak için söylüyordum. Burak takımın önünde lider gibi dursun, her topa müdahale etsin, pres yapsın, rakipten bir adım önde olsun, samimiyet göstersin. Takımın performansı artar. Burak'tan beklediğimi sosa yaptı.

Diğer takımlarda böyle bir oyuncu yok. Sezonun genelinde böyle oynarsa kesinlikle şampiyon olamayız diyemem.

Sözleşmesi uzatilsin

Yorum

• Yiğit Gayretli
        BMN Yönetim Kurulu
        • 09.12.2005
        • 34588
        • Kamulaştırma Teknikeri
        • İstanbul

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
        Gs maçı performansiyla manu'da direk oynar. Abuk sabuk top oynuyorlar zaten.

Mevzu paslari da değil. Her zaman söylediğim gibi oyuncular gerilmiş yaya yerleştirilmiş ok gibi olacaklar. Geçen sene önünden geçen adamı bırakıyordu. Şimdi birebir adam takip ediyor, ortada kalan toplara rakipten önce müdahale ediyor. Rakibe arkadan yetişip faulsüz top alıyor.

İkinci yarı maç bitmiş normalde hala ciddi ciddi oynadı. İkili mücadeleye tereddütsüz girdi. Yürüdüğünü görmedim.

Bilic zamanı böyle top oynadığını da görmedim. Şenol hoca zamanı yine takıma geç gelmişti ilk maçlarda yoktu. bizim yendiğimiz maçta da yoktu hatırlarsınız. Sonra performansı giderek arttı. Oynanan oyun hoşuna gitti tüm gücünü sahaya yansıttı.

Bizdeki durum da ünal hocanın oynatmak istediği futbolla alakali olabilir. Ya da şehre alişmiştir bilmiyorum.

Takımın lideri böyle top oynarsa diğer oyuncuların kaçak oynama şansı yok. Aynı şeyi burak için söylüyordum. Burak takımın önünde lider gibi dursun, her topa müdahale etsin, pres yapsın, rakipten bir adım önde olsun, samimiyet göstersin. Takımın performansı artar. Burak'tan beklediğimi sosa yaptı.

Diğer takımlarda böyle bir oyuncu yok. Sezonun genelinde böyle oynarsa kesinlikle şampiyon olamayız diyemem.

Sözleşmesi uzatilsin
        Sosa böyle oynarken Burak'ın gevşeklik etme ihtimali yok.

Burak'a baskın çıkacağı ortamı hissettirirsen ağa olur. Otorite kurarsan biat eder.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• kadirgazioglu
          • 20.02.2011
          • 1109
          • Trabzon

[MENTION=50393]KaraEski61[/MENTION]

orijinali bu

Yorum

• kadirgazioglu
            • 20.02.2011
            • 1109
            • Trabzon

1(bir) tane siyah formalı kaliteli fotoğrafı yok.

Yorum

• oflubektas
              • 23.02.2005
              • 3494
              • Avukat
              • İstanbul

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
              Sosa böyle oynarken Burak'ın gevşeklik etme ihtimali yok.

Burak'a baskın çıkacağı ortamı hissettirirsen ağa olur. Otorite kurarsan biat eder.
              2011'de Engin Baytar'dan tırsıyormuş, kendisi söylüyor.
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• hay1699
                • 28.11.2005
                • 2460
                • Bursa

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
                2011'de Engin Baytar'dan tırsıyormuş, kendisi söylüyor.
                Hoca bıyıkları bıraksın diyoruz

Yorum

• Oğuz B.
                  • 18.09.2006
                  • 9407
                  • Asya Diğer

Yazının geneline katılıyorum. Lakin burada tam tersi; bir adım geride olması daha iyi.

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
                  rakipten bir adım önde olsun,
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• artvints
                    • 20.06.2012
                    • 29952
                    • öğrenci
                    • Bursa

İlk olarak baki tarafından gönderildi
                    Yazının geneline katılıyorum. Lakin burada tam tersi; bir adım geride olması daha iyi.
                    Bir adım önde olsun derken, hani sahada top kapma savaşı olur. Fizik ve mental olarak hazır olan takımın oyuncuları hep daha önce topa gider ve boştaki topu alirlar. O durumdan bahsettim. Rodallega'nin kafa vurduğu pozisyonun hazırlanışı güzel bir örnek bu durum için.

Yorum

• muhammed bilgin
                      • 19.05.2010
                      • 708
                      • plastikçi
                      • İstanbul

Nihayet sosa nın düşmanlarını yendik artık şampiyonluğa oynayabilir iz....

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Salih Kara
                        • 02.01.2005
                        • 1551
                        • Erzurum

Şu anki takımın oyununda en kilit isim görünüyor. Sakatlık veya ceza durumunda buraya bir alternatif üretmemiz gerekir ki bu oyun sürsün. Şu an futbol aklı olarak takımdaki en yatkın isim bence Abdülkadir olur. Ama o da fizik olarak o bölgeyi taşıyabilir mi bilemiyorum.

Yorum

• Vkgz
                          • 29.11.2005
                          • 11672
                          • İstanbul

İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi
                          Şu anki takımın oyununda en kilit isim görünüyor. Sakatlık veya ceza durumunda buraya bir alternatif üretmemiz gerekir ki bu oyun sürsün. Şu an futbol aklı olarak takımdaki en yatkın isim bence Abdülkadir olur. Ama o da fizik olarak o bölgeyi taşıyabilir mi bilemiyorum.
                          Yusuf'u oraya çeker.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• trbzonsporlu
                            • 22.06.2008
                            • 4806
                            • İstanbul

milli maçta bile gözlerim sosayı aradı resmen.

Yorum

• artvints
                              • 20.06.2012
                              • 29952
                              • öğrenci
                              • Bursa

Gs maçının ikinci yarısında bir pozisyon vardı. Olcay Onazi üst üste kısa pas yaptılar, sosa yürüyerek olay yerine geldi. Onazi ve olcay topu bırakıp dağıldılar. Karizmasını artiran ufak bir detaydi. Takımdaki roller net belli onu anlıyorum, işguzarlik azalmış. Takım olmanın alametleri.

Yorum

• Mustafa YILMAZ
                                • 30.07.2006
                                • 4573
                                • öğrenci
                                • Samsun

geldiğinden beri ilk defa aldığı paranın hakkını verdi. oyunun merkezindeydi.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...