Burada cok istedim alınmasını.
Bence hala iyi bir sistemle cok büyük işler basaracak potansiyeli var.
Şenol Güneş hocamız olsaydı, gerçekten de kalmasını isterdim ama senelik 3 küsur milyon euro alip da, çoğu şey kendi hatası olmasa da bu kadar maliyet ve performans olarak zarar ettiğimiz adam yok.
Seneye büyük ihtimalle gider.
Ben seni güzel hatırlayacağım Sosa.
Yanlış hocalarla çalışmak seni de bitirdi, bizleri de..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu adamın biraz şansı olsa bu yıl 15 tane asisti olabilirdi ama yok olmayınca olmuyor twiterda bir video dolaniyor asist olabilecek net 13 tane kacırılan pozisyonu bu videoya daha birsürü gollük pası eklenebilir herseyden öte dün bile oyuna girince takimin cehresi hemen değisti ücrerinde indirime gidilip mutlaka takimda tutulmalı.
maalesef fiyat fayda orani bozuk bir arkadasimiz,ben de seviyorum ama galiba dogrusu bu iliskiyi uzatmayip satip bir miktar zarari azaltmak,sonucta 5.olmak icin Sosaya ihtiyacimiz yok
Sosa'nin ne pasları heba olmuş izleyin. Yapan adam 13 tane bulmuş. O yüzden leş çöp gibi ifadeler kullanmayın. Eleştiri yaparken takımın genel durumunu göz önüne alarak değerlendirin. Maaşı bizi aşar ama takımdaki en oyuncu gibi oyuncu.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son falcon_61 tarafından düzenlendi; 20.05.2018, 10:41.
Ziyan olan bir pas görmedim. çoğu zor pozisyon ve gol çikmamiş, belki bir iki iyi vuruş ile bazıları gol olabilirdi ama her futbolcunun sezon içinde yaşadığı durum. Salah 40 tane gol atmışsa benzer pozisyonlarda 40 tane de girmeyen şutu vardır.
Ziyan olan bir pas görmedim. çoğu zor pozisyon ve gol çikmamiş, belki bir iki iyi vuruş ile bazıları gol olabilirdi ama her futbolcunun sezon içinde yaşadığı durum. Salah 40 tane gol atmışsa benzer pozisyonlarda 40 tane de girmeyen şutu vardır.
Bence gayet net pozisyonlar birkaçı hariç. Benim burda demek istediğim her şey istatistik değil. Bunlardan en az 6-7 tanesi gol olsa , direkten dönen 2 şutu da gol olsa burda Sosa'ya tapacaktilar.Olmayacak şeyler değildi aslına bakılırsa, pozisyonları vuruş anında durdurup, gol olur mu olmaz mı diye sorsak çoğu kişi bu atak gol olmuştur der bence. oyle pozisyonlar bunlar. Halbuki ikisi de aynı Sosa ama şimdi bakınca 2 asist yapmış oldu.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son falcon_61 tarafından düzenlendi; 20.05.2018, 11:05.
Trabzonspor imkanlarinda bir adama, 3, 25 milyon € maaş ve 5 milyon € bonservis veriyorsan ki hiçbir futbolcuya yarısı bile verilmemeli, o adam takımı uçuracak. fb deki Alex gibi bir şey olmalı.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum