Çok büyük karakter, çok da iyi futbolcu. Bunu tartışmanın anlamı yok ama maç içinde üstüne binen yük yüzünden çok fazla dalgalanıyor performansı.
Bjk maçında Kamil'in merkeze yaklaşması hem onu hem takımı rahatlattı ve istikrarlı kıldı. Aek maçlarında Novak'ı merkeze yaklaştırarak denemişti mesela hoca bunu. Bu kadar net sonuç vermemişti.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Onu izlemek büyük keyif...
simdiye kadar uzatmadiyse hic uzatmaz...zaten istanbul takimlari havada kapar onu suanki formuyla...
bu sezon doya doya izleyelim..birdaha böyle oyuncu zor buluruz...
Bizde ilk defa önde oynamasına rağmen çok iyi oynadığını gördüm. Hem skor yaptı hem defansa yardıma geldi, presi hiç bırakmadı, enerjisi düşmedi, pas hatası yapmadı. Böyle oynarsa sorunu çözeriz.
Bizde ilk defa önde oynamasına rağmen çok iyi oynadığını gördüm. Hem skor yaptı hem defansa yardıma geldi, presi hiç bırakmadı, enerjisi düşmedi, pas hatası yapmadı. Böyle oynarsa sorunu çözeriz.
Bizim takım, takım halinde pres yapmasını bilmiyor. Pres yapan harap olup vaz geçiyor. Ünal hoca takımı atak oynatmak istiyorsa bu sorunu çözmesi lazım. Sosanın Yalnız başına pres yaptığını görünce benim pres yapasım geliyor.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Doğru kullandığımızda büyük artı, doğru kullanmadığımızda direkt eksi. Oyuna girmesiyle -kendisine verilen rolün ne olduğunu çözemediğimizden- takım durdu. Allah aşkına Kaptan, gerektiğinde sen inisiyatif al da hocaya "Hocam şöyle yapsak daha iyi olur" de bâri.
ikinci golde hatası var. arkasından giden adama hiç bakmıyor, o adam topu indiriyor. topun ineceği yere yaklaşması gerekirken geri çekiliyor. mikel ve doğan da oraya çok uzak kalmış. son dakikalarda bu kaotik görüntüyü hep veriyoruz. daha düzgün dizilmemiz lazım. sadece adam adama sorunu çözmüyor.
Sosa ile mikel aynı anda sahada olunca kim neyi yapacak karmaşası başlıyor. Hamal kim olacak karmaşası da. Bu takımda tek basacak adam doğandır. Onazi sağlam dönebilrse bir dd onazi.
Yorum