Orta saha için bir çilingir kolay bulunmuyor, öyle hemen vazgeçmek olmaz. Oyuncuyu kazanmak bize çok daha fazlasını katar.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Katılıyorum. Fiziksel olarak tam hazır duruma gelince izlemek ve keyif almak var daha.
Çabuk vazgecmeyelim Sosadan.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
Riza Hoca henüz hazir degil dedi.
Cok faydasi olacak cok.
Rahat olalim....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Bana öyle geliyor ki devre arası geri gönderilecek. Hem yarıştan kopmuş olmamız, hem Abdüş ve Yusuf'un potansiyel peformansları, hem maliyeti hem de mevcut performansı bu durumu tetikliyor...
Bakalım görelim...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Milanla sozlesmesi bu sene bitiyor.
Devre arası yollayabilmemiz için Milanin gerizekalı olmasi lazım ve zorunlu satın alma opsiyonunu sözleşmesine koydurmamasi lazım.
Çünkü geri giderse bedavaya ( Sözleşmesi 6 ay kaldığı için ) istediği kulüple sözleşme imzalar.
Basın boşa konusuyor bence.
Faydalanmak şart.
Ocakta net anlaşılır ama bu adam 3 yıl bizimle.
Görüntü bu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
Kesinlikle devre arası gönderilmeli. Bunu ilk dillendiren benim ve sonuna kadar arkasındayım.
Bu form ve takım yapısı içinde senelik 15 milyon lira + dünya kadar bonus + bonservis + menajerlik payları ödeme şansımız yok.7!Yorum
-
Devre arası 1.5 verip alırızİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
taraftar tuhaf...alınması için herşeyi yaptığımız adamı 2-3 haftada İstanbul basınının gazlamasıyla çöpe attık... bunu zamanında marcelinho ve mbia içinde yapmıştı İstanbul basını bizde yarım devrede vazgeçmiştik 2 sinden de... sosa için olumsuz düşünenler geldikten sonraki g.birliği başakşehir ve Akhisar maçının ilk yarısına baksınlar...ne olduysa Akhisar maçı devre arası oldu soyunma odasında yaşananlar açıkça konuşulmadan sosa-castillo-rode-esteban gibi adamların takımdan neden koptuğu anlaşılmayacak...Yorum
-
Kardeşim İstanbul basını ile ne ilgisi var? Adam oynamıyor, maliyeti rekor seviyede, kadro şişmiş, neresinden bakarsan elde kalıyor, ligde 14.'lüğe kadar düşmüşsün hala yok Sosa yok o yok bu diyemezsin. Görünen bir durum var genç ve yetenekli oyuncular bu arkadaşlardan daha verimli.taraftar tuhaf...alınması için herşeyi yaptığımız adamı 2-3 haftada İstanbul basınının gazlamasıyla çöpe attık... bunu zamanında marcelinho ve mbia içinde yapmıştı İstanbul basını bizde yarım devrede vazgeçmiştik 2 sinden de... sosa için olumsuz düşünenler geldikten sonraki g.birliği başakşehir ve Akhisar maçının ilk yarısına baksınlar...ne olduysa Akhisar maçı devre arası oldu soyunma odasında yaşananlar açıkça konuşulmadan sosa-castillo-rode-esteban gibi adamların takımdan neden koptuğu anlaşılmayacak...
Sosa 3 yıllık maliyeti 67 milyon TL ( BONSERVİS + MENAJERLİK + MAAŞ DAHİL)
Kucka 3 yıllık maliyeti 56 milyon TL ( BONSERVİS + MENAJERLİK + MAAŞ DAHİL)
Birde genç yeteneklere bakalım;
Okay 3 yıllık maliyeti 24 milyon TL (BONSERVİS + MAAŞ DAHİL)
Onazi 3 yıllık maliyeti 30 milyon TL (BONSERVİS + MAAŞ VE MENAJERLİK DAHİL)
Okay ve Onazi toplamı 54 milyon TL görünürken diğer 2 oyuncu toplamı 123 milyon TL. 2 katından daha fazla. Satma ihtimalin yok. Okay ve Onazi'den en az beklenen bonservis geliri 50 milyon LİRA ve üzeri masadaki minimum teklifler bunlar. Fakat Sosa ve Kucka gibi 32 ve 30 yaşındaki 2 yaşlı oyuncuyu bu paralara kim alır? Milan'ın verdiğinin birine 2 katı, birine 3 katı ücret veriyorsun. Kulübün tapusunu da versen yeridir.
Başkan'ın ya Mbia döneminde dedikleri yanlış ve hatalı ya da şimdiki eylemleri. Başka izahatı yok.
Ayrıca alınması doğru olsaydı ve fayda getirseydi tabloda bu durumda olmazdık. Ardarda 2 iç saha maçında tarihimizin en rezil maçlarını yaşamazdık.En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 01.11.2017, 07:26.7!Yorum
-
Kıymetini gs maçı gibi rakibi karşıladığımız değil, anadolu takımlarına karşı pozisyon üretemediğimiz maçlarda çok daha iyi anlayacağız.
Saha rayına oturduğunda, takımın belkemiği olacak.Oscar CARDOZO
Yorum
-
Ben katılmıyorum
1- Sosa'yı satmak için değil, katkısı için aldık
2- Şu zamana kadar katkı vermemiş olması, hazır olmamasından ileri geliyor (Rıza hocanın demeci), ama bundan sonra katkı vermeyecek diye bir şey yok
3- 3 yıla yayılan maliyetini toplayıp TL'ye çevirip gözde büyütmek doğru değil, hiç gelirlerimiz için böyle yöntem kullanıldığını hatırlamıyorum, ya da hiç katkı kısmını hesap edip topladığımızı
4- "İlk dillendiren benim ve sonuna kadar arkasındayım" demeniz bir önyargınızın olduğunu ve fikrinizin sabit olduğunu gösterir. 3 senelik imza attırdığınız adamı 2 ay sonra yollamaya çalışmak doğru bir görüş değil. Bu imzalar atıldı. Sabredip performans almalıyızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Olabilir. Bunlar sizin düşünceleriniz. Ancak gerçekler ortada. Çok da değişecek gibi durmuyor.Ben katılmıyorum
1- Sosa'yı satmak için değil, katkısı için aldık
2- Şu zamana kadar katkı vermemiş olması, hazır olmamasından ileri geliyor (Rıza hocanın demeci), ama bundan sonra katkı vermeyecek diye bir şey yok
3- 3 yıla yayılan maliyetini toplayıp TL'ye çevirip gözde büyütmek doğru değil, hiç gelirlerimiz için böyle yöntem kullanıldığını hatırlamıyorum, ya da hiç katkı kısmını hesap edip topladığımızı
4- "İlk dillendiren benim ve sonuna kadar arkasındayım" demeniz bir önyargınızın olduğunu ve fikrinizin sabit olduğunu gösterir. 3 senelik imza attırdığınız adamı 2 ay sonra yollamaya çalışmak doğru bir görüş değil. Bu imzalar atıldı. Sabredip performans almalıyız
Sadece Sosa'nın maliyeti TL üzerinden değil tüm maliyetler orada TL üzerinden yazılı. Yani ortada bir kötü niyet yok. Biri 60 milyon Lira öteki 5 milyon avro olarak değil maliyeti neyse odur. Bunlar net rakamlar ve paraşüt açmadan uçurumdan atlamanın birebir izahatı.
Haa başka bir boyuttan bakalım istersen. Ben adama Milano'da aldığının yaklaşık 2,5 katını vereceğim yok eşi, yok veledi zart zurt gündem olacak. Bu saçmalık. Saçmalığın da dik alası. Ya oyna ya da yallah kardeşim. ​Bu iş çok net. Trabzonspor 32 yaşında bir oyuncuyu 2-3 sezon bekleyemez. Ciddi bir yatırım var ve 2-3 ayda netice alamıyorsan gittikçe batmaya namzet olursun. Oldun da. Biz ne desek boş.
Ek olarak 32 yaşındaki futbolu bırakma noktasındaki oyuncuyu benim kazanmam değil de o kazandığı milyonların karşılığını vermesi gerekir. Sahada olanlar ortada.En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 01.11.2017, 09:36.7!Yorum
-
Gönderelim diyen arkadaşlarımız bi zahmet göndereceğimiz yeri de söylesinler..
Ndoye yi de 3 senedir gönderiyoruz gönderemedik.
Takımın performansı arttıkça Sosa da katkı vermeye başlayacaktır..
Gençler ve Alanya maçının ilk yarısı ben çok beğenmiştim ama sonrasında o da takıma ayak uydurdu...Biraz dinlenmesi iyi oldu..Kayseri maçını da kazanıp bu havayı korursak sonrasında Sosa ile yeni bir serüvene başlayabiliriz.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum