Çok şey bekliyordum senden,beni yanılttın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
José Ernesto Sosa
Daraltma
X
-
Profesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi konusunda AC Milan kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; AC Milan kulübüne geçici transfer bedeli olarak 1 milyon 350 bin Euro ödenecektir. Şirketimiz 15.01.2018 tarihine kadar 3 milyon 400 bin Euro bedelle, futbolcunun kesin transferi için satın alma hakkına sahiptir.
Profesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa ile Şirketimiz arasında geçici transfer sözleşmesi yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; oyuncuya 2017-2018 sezonu ilk yarı dönemi için 1 milyon 620 bin Euro garanti ücret ödenecektir. Futbolcunun kesin transferi için, Şirketimizce satın alma hakkının kullanılması halinde, futbolcuya devam eden sezonlar için 2017-18 sezonu ikinci yarısı için 1 milyon 620 bin Euro garanti ücret, 2018-19 sezonu için 3 milyon 320 bin Euro garanti ücret, 2019-20 sezonu için 3 milyon 240 bin Euro garanti ücret ödenecektir.
Yorum
-
Beşiktaş'ta da son sezonunda aynen böyle oynuyordu, yani vasat ama iyi bir takımda sırıtmıyordu. Bir de alternatifsiz olduğu için banko oynamıştı. Milan'da da performansı iyi değildi. Bu yüzden transferine karşıydım. İlk 2-3 maç beni yanılttı oynadığı futbolla, tıpkı Burak gibi ama devamı gelmedi.
Bir de şu var, psikolojik ve fizik olarak takımın iyi olmadığı ortada. Belki düzgün işleyen bir çarkta iş yapar diyeceğim ama bizim için çok lüks. Zaten ilk 2-3 maç o paranın hatrına oynamıştı, zaten o para verilmese Trabzon'un sınırlarına bile yaklaşmazdı o da ayrı bi konu.
Yorum
-
Bitik adamları toparlamasıyla meşhur Şenol Güneş'in tezgahında olsa bile tornalanamayacak kıvama geldi. Ne Rıza hoca ne başkası bu psikolojiye birşey yapamaz.
Kontratının detaylarını bilmiyorum ama devre arasında yapılabilirse anlaşmasından vazgeçilip vedalaşılmalı.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
kullanmayız o zaman.İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi konusunda AC Milan kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; AC Milan kulübüne geçici transfer bedeli olarak 1 milyon 350 bin Euro ödenecektir. Şirketimiz 15.01.2018 tarihine kadar 3 milyon 400 bin Euro bedelle, futbolcunun kesin transferi için satın alma hakkına sahiptir.
Profesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa ile Şirketimiz arasında geçici transfer sözleşmesi yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; oyuncuya 2017-2018 sezonu ilk yarı dönemi için 1 milyon 620 bin Euro garanti ücret ödenecektir. Futbolcunun kesin transferi için, Şirketimizce satın alma hakkının kullanılması halinde, futbolcuya devam eden sezonlar için 2017-18 sezonu ikinci yarısı için 1 milyon 620 bin Euro garanti ücret, 2018-19 sezonu için 3 milyon 320 bin Euro garanti ücret, 2019-20 sezonu için 3 milyon 240 bin Euro garanti ücret ödenecektir.
milan hani alacaktın derse, duymamış gibi yapar oradan uzaklaşırız.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
buda castillo
"Major League Soccer'a geçici transfer bedeli olarak 3 milyon doları peşin olarak ödenmiş olup, şirketimiz, 1 milyon dolar daha ilave bedel ödeyerek oyuncunun şirketimize kesin olarak transfer hakkına sahip olmuştur. Şirketimiz belirtilen opsiyon hakkını 07.01.2017 tarihine kadar kullanmak zorundadır.
kulis yapmaliyiz sosa yi geri yollamak icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Açıklamalara göre opsiyon zorunlu durmuyor. Oyuncu açısından zorunluluk ortaya koyulursa zaten yapılacak şey basit. Kardeşim ben sana Milano'dan 3,5 kat fazla veriyorum, sen ne veriyorsun? Yaktın neredeyse takımı kümeye attın.İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekullanmayız o zaman.
milan hani alacaktın derse, duymamış gibi yapar oradan uzaklaşırız.
Bu arada son 2 yılın şampiyonu Fiko bu işi bilmiyor da bizim Başkan mı biliyor? Komik olmayın Allah aşkına. Denenmiş ve başarısız olmuş birşey ikinciye farklı netice vermez.En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 05.11.2017, 12:36.
Yorum
-
Sosa, sadece adı kaliteli.
Takimi ya sabote ediyor ya da gerçekten futbol oynamayı unutmuş.
Bir getirisi olmadığı gibi takıma, takimi eksik oynatma adına uğraş veriyor
Derdi ne ,sıkıntısı ne acaba?
Mutlaka uyarilmali yönetim tarafından ama yönetim adına bir isim bulunabilirse!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum