José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Travelair
    • 09.01.2005
    • 36195
    • İstanbul

Ben Sosa'yı savunmuyorum ya da sizin kötü niyetli olduğunuzu söylemiyorum yanlış anlamayın. Ama bütçeler seneliktir, Sosa'nın toplam maliyeti şu kadar derken 3 senelik olduğu arada eriyip gidiyor, bir de TL'ye çevrilince aradaki haksız orantısızlık insanların fikirlerini yönlendiriliyor. Siz yapıyorsunuz demiyorum ama medyada çıkan bilgiden etkileniyorsunuz bence. Adam sezon başı çalışması yapmamış diyor Rıza hoca, dolayısı ile düşük performans normal. Bunu eşine çocuğuna bağlayan ya da niyetli haberler yapanlar olacak, o da Sosa'nın hatası değil ki. Sosa 3 senelik imzasını attı, diyecek bir şeyi kalmadı. Eğer mırın kırın ediyorsa ve taviz veriyorsak bu Sosa'nın değil, bizim suçumuz olur diyorum ben. Sabredip performans almalıyız, hem bu, makina da değil. 2 ayda belirlediğimiz yoldan geri dönersek asıl o zaman borçlar artar
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.11.2017, 09:58.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yiğit Gayretli
      BMN Yönetim Kurulu
      • 09.12.2005
      • 34588
      • Kamulaştırma Teknikeri
      • İstanbul

Şu gönderme mevzusunu üstüme alındım. Ben öyle bir mesaj yazmadım. Mevcut psikolojik durumu okudum kendi bakış açımdan...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• selcuk
        • 29.05.2004
        • 27757
        • Amasya

kisa vadeli düsünüldümü geri yollanmasi mantikli, bunun mümkün olmasini düsünmesemde, cünkü büyük ihtimallen opsiyonu zorunlu

uzun vadede düsündükmü okay ve onazi satilacak, baskan 40 milyon € bonservis elde etmeliyiz diyor

onlar gidince orayi sosa, kucka ve cafer ile tranfersiz doldurmus oluruz ve satisin bir anlami olmus olur...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• TS Cenk
          • 18.10.2017
          • 68
          • Öğrenci
          • İstanbul

Kesinlikle kalmalı ve değerlendirilmeli.

Adam geleli kaç maç oldu da hemen yolluyorsunuz anlamıyorum ?

Yorum

• Şanlı SanMarino
            • 10.12.2014
            • 3161
            • İstanbul

Yabancı transferdeki bahtsızlığımızın, başarısızlığımızın son ve en acı halkasıdır. Aksi hayalcilikten öteye geçemez. Geçmiyor da. Tablo ve gidişat ortada.
            7!

Yorum

• Uğur KÜÇÜK
              • 30.01.2009
              • 11085
              • Bursa

Bu adam 2-3 hafta sonra bu takımın herseyi olur.
              Peşin hükümlü konusmamak lazım.
              Az sabredin.
              Sosanin yeteneği ve insani karakteri iyi.
              Bu Takımin üst seviye futbol oynaması için sağlıklı Sosaya ihtiyaci var.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Şanlı SanMarino
                • 10.12.2014
                • 3161
                • İstanbul

İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
                Bu adam 2-3 hafta sonra bu takımın herseyi olur.
                Peşin hükümlü konusmamak lazım.
                Az sabredin.
                Sosanin yeteneği ve insani karakteri iyi.
                Bu Takımin üst seviye futbol oynaması için sağlıklı Sosaya ihtiyaci var.

Uğur'um keşke.. Keşke dediğin gibi olsa.

Ancak bu işleri 25 senedir kulüp olarak en ağır şekilleri ile tecrübe ettik. Akıllanmadık da.

Son 6 ay kulüp puan ortalamamız 0,8 ile 1,2 arasında. Bu da bu maliyette oyuncular, emekliler yerine genç yeteneklere yönelmemiz gerektiğini gösteriyor.

Scout sistemi dünyanın en gerekli ve en faydalı sistemi. 2-3 sezonda meyvelerini verir. Ama biz bekliyoruz ki iki transfer döneminde netice versin. Hangi scout gider Kucka, Sosa gibi oyuncular alır veya önerir? Ana problemimiz sistemde. Veya başka bir deyişle menajerlerin ağına düşmüş kulüp yapısında.

Bu sistem değişecek. Ama öyle ama böyle..
                7!

Yorum

• Uğur KÜÇÜK
                  • 30.01.2009
                  • 11085
                  • Bursa

İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi
                  Uğur'um keşke.. Keşke dediğin gibi olsa.

Ancak bu işleri 25 senedir kulüp olarak en ağır şekilleri ile tecrübe ettik. Akıllanmadık da.

Son 6 ay kulüp puan ortalamamız 0,8 ile 1,2 arasında. Bu da bu maliyette oyuncular, emekliler yerine genç yeteneklere yönelmemiz gerektiğini gösteriyor.

Scout sistemi dünyanın en gerekli ve en faydalı sistemi. 2-3 sezonda meyvelerini verir. Ama biz bekliyoruz ki iki transfer döneminde netice versin. Hangi scout gider Kucka, Sosa gibi oyuncular alır veya önerir? Ana problemimiz sistemde. Veya başka bir deyişle menajerlerin ağına düşmüş kulüp yapısında.

Bu sistem değişecek. Ama öyle ama böyle..
                  Ona katiliyorum. Kurtuluşumuz bu formül.
                  Ve artık mümkünse 30 yaş üstü kimse transfer edilmemeli.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Travelair
                    • 09.01.2005
                    • 36195
                    • İstanbul

Türlü yapacaksınız. Aşçıyı aldınız, malzemeyi aldınız. Adam attı malzemeyi bir tencereye bütün bütün, sonra ocağın altını yakacak aldı iki taşı birbirine vuruyor... Aşçıyı gönderdik yeni aşçı aldık baktık işini biliyor; dilimliyor, ayarlıyor, sahip çıkıyor, bu sefer de eti atalım et pahalı diyoruz. Almışız bir kere, bari türlüyü yapıp pişmiş halde satalım, böyle kim alsın? Alan olsa bile kim ne versin? Yok pahasına zarar ede ede verdik diyelim etsiz türlüyü kim yesin? Bizde vejeteryan sayısı o kadar çok değil, etçiliz biz
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.11.2017, 12:27.
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şanlı SanMarino
                      • 10.12.2014
                      • 3161
                      • İstanbul

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                      Türlü yapacaksınız. Aşçıyı aldınız, malzemeyi aldınız. Adam attı malzemeyi bir tencereye bütün bütün, sonra ocağın altını yakacak aldı iki taşı birbirine vuruyor... Aşçıyı gönderdik yeni aşçı aldık baktık işini biliyor; dilimliyor, ayarlıyor, sahip çıkıyor, bu sefer de eti atalım et pahalı diyoruz. Almışız bir kere, bari türlüyü yapıp pişmiş halde satalım, böyle kim alsın? Alan olsa bile kim ne versin? Yok pahasına zarar ede ede verdik diyelim etsiz türlüyü kim yesin? Bizde vejeteryan sayısı o kadar çok değil, etçiliz biz
                      Trabzonspor etli türlü yapma veya deneysel aşçılık yeri değil,

Trabzonspor sebze yemeğinden et lezzeti çıkarma yeridir. Kahvaltıda bile fasulye turşusu yediğimiz bir gerçek.

Yani başka bir deyişle 42 numara ayakkabıyı 41-42-43 numara ayaklarda giyme yeridir. Kara lastikle pumayı, adidası, naykı, maykı alt etme yeridir dahası.

Dediği gibi Özkan Sümer'in; "Trabzonspor bir kulüpten daha fazlasıdır. Trabzonspor dalgaların sesidir, yaylaların sisidir, ormanların gizidir, kemençenin sözüdür. Trabzonspor bebelerin ninnisi, ninelerin türküsü, yaşlılarımızın öyküsü, gençlerimizin tutkusudur."
                      7!

Yorum

• Travelair
                        • 09.01.2005
                        • 36195
                        • İstanbul

Bunları imzadan önce söyleseniz evet derdim ama imzalar atılmış. Bunca kariyeri olan bir futbolcuya 3 senelik yatırım yapıp, sadece 2 ayda birkaç maça ve gazetelerin de art niyetli haberlerine bakıp ya bu olmaz paramızı geri alalım demek kulübe sadece zarar verir. Hacıosmanoğlu'nun politikalarına döneriz

Yorum

• Samet Yildirim
                          • 07.09.2006
                          • 24137
                          • ogrenci
                          • Almanya

Sosa`si olan Takim hedefe gidecekse onunla gider.

Insallah cok katkisi olacak.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bordoylamavi
                            • 24.08.2006
                            • 5704
                            • Ankara

bakalım rıza hocayla nasıl olacak

Yorum

• Gökhan Balcı
                              • 16.10.2017
                              • 4583
                              • Bursa

Normal şartlarda bu denli alternatif kadro süperdir. Hatta sosa ve Yusuf gibi iki adamın olması da süperdir. Ama biz sadece ligde oynuyoruz. Şu an en azından uefada olsaydık yani malın teki bizi bu hedeften etmeseydi sosa dahil herkes farkını ortaya koyardı.
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İ. SARAL
                                • 24.01.2009
                                • 19493
                                • Memur
                                • Ankara

Umarım faydalı olur.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...