José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Geldiğin günden beri en küçük bir faydan yok.
Hazır karın da Türkiye'de yaşamak istemiyorken GİT!
Suç sende değil, senin g.tn. kaldırıp takımı sabote etme hakkını sana verenlerde.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..Yorum
-
junuzoviçe burun kıvıranlar alsınlar sosa ile mutlu olsunlar kardeşim bu adam türkiyenin en güzel ili istanbulu beğenmeyip kaçtı gitti trabzonda nasıl duracak top oynayacak adam mutsuz vücut dilinden surat şeklinden belli ocakta hemen yolversinler.Yorum
-
Vazgeçme ihtimalimiz varsa hemen vazgeçelim. Senelik 14 milyon lira bonservis 15 milyon lira az para değil.7!Yorum
-
-
-
Atıldıktan sonra takım 10 kişi daha iyi oynadı. Gerisini sen düşün diyecem de pek de umrunda mı düşünür müsün bilemiyorum.Yorum
-
Arkadaş eğer karın sevmiyorsa bu Türkiye'yi neden 2. kez buraya geliyorsun? Eğer öyle bir şey yoksa neden futbol oynamıyorsun? Yazık ya biraz onurlu olacak futbolcu dediğin sadece para odaklı oynamayacak.
Eğer sahada futbol oynayasın yoksa, kafan ailevi problemlerindeyse falan kenara işaret yaparsın adalem çekiyor benim devam edemeyeceğim dersin girer Abdülkadir yada başkası oynar. Bu takıma o kadar para alıp ihanet etmek ne demek? Nasıl kafanı yastığa koyacaksın gerçekten. Tamamen bilerek atılmış ilk pozisyonda direk atılmak için basmış adamın ayağına bariz belli oluyor direk atılmalıymış.7 tertemiz şampiyonlukYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum