Bilerek gördü çok belli...
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Kesin istemeden, refleks icabı yapmıştır 2. faulü.
Yalnız şunu da söyliyim, adam bir şeylerin değişmesi gerektiğini söylemişti bu takımda. herkes kafasına göre takılırken Sosa'nın bir tarafını yırtmasını mı bekliyordunuz acaba?
Bu adam ilk 1-2 maçı takımın en isteklisiydi ama baktı ki bu takımda kötü oynayan bilerek koşmayan müdahale etmeyen oyuncular el üstünde tutuluyor, herkes adamına göre pas atıyor. Ben niye kendimi zorlayım ki dedi.
Bu yüzden bu oyuncu güruhu arasında en az kızdığım isim Sosa'dır. Adamın oynamaya niyeti vardı Allah için ama Ersun ve içimizdeki hainler adamın hevesini baltaladı
En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 21.10.2017, 20:25.Yorum
-
Sosa, Malouda, Mbia hepsi hain. Yıllardır takımda olanlar Kral.
Trabzonspor'un virüsleri bellidir. Yıllardır top oynamadan, taraftara yaranmaya çalışan, gruplaşmaya neden olanlar gitmeden ancak bu oyunculara söver durursunuz.
Bu adamları Şampiyonluğa oynayacağız diye getirip. Onur, Akbaş, Okay, Uğur ile falan oynatıp başına Rıza'yı getirirseniz oynamayı bırakır tabi.En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 21.10.2017, 20:28.Yorum
-
o kadar karşı çıkmıştım ki alınmasına o kadar dil dökmüştüm ki transfer dosyası konusunda ama gelsinciler çoktu. korktuğum oldu bu saatten sonra bu adamın futbol oynama isteğini geri getiremezsin bitti artık. bu tür oyuncular böyledir o istek bir defa kaçtığı zaman ne yaparsan yap geri gelmez.
şimdi maliyeti, maaşı kol gibi.sadece aşk bizimkisiYorum
-
diyincee kızıyorlardı.o kadar karşı çıkmıştım ki alınmasına o kadar dil dökmüştüm ki transfer dosyası konusunda ama gelsinciler çoktu. korktuğum oldu bu saatten sonra bu adamın futbol oynama isteğini geri getiremezsin bitti artık. bu tür oyuncular böyledir o istek bir defa kaçtığı zaman ne yaparsan yap geri gelmez.
şimdi maliyeti, maaşı kol gibi.Yorum
-
4.7m euro yu kurtarma sansimiz var mi ? Parayi yatirmadik diyelim, geri gonderebiliyor muyuz ?
Eger sozlesme otomatik uzuyorsa tarihimizin en buyuk darbesini yeriz. Italya ya donmek istiyorsa tamam ama yata yata 3.2m euro alma dusuncesi varsa iste o zaman biteriz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Yorum
-
Çok riskli transfer olduğunu herkes dile getirdi ama bu kadarı beklenmiyordu. Bu saatten sonra kendisini affettirebilmesi çok zor...
Sosa'dan öyle veya böyle kurtuluruz fakat o bonservisi zor kurtarırız...4.7m euro yu kurtarma sansimiz var mi ? Parayi yatirmadik diyelim, geri gonderebiliyor muyuz ?
Eger sozlesme otomatik uzuyorsa tarihimizin en buyuk darbesini yeriz. Italya ya donmek istiyorsa tamam ama yata yata 3.2m euro alma dusuncesi varsa iste o zaman biteriz.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Başakşehir maçında tek başına sorumluluk alan adam sahaya silah zoruyla çıkarılmış gibiydi. Bu takımı enkaza çeviren Ersun çapulcusu tekrar kulaklarını çınlatıyorum.Yorum
-

1.3m euro gitti tamam ama 3.4m euro yu kurtarma şansımız yok mu ? Yani bu kontrat ''otomatik'' kontrat mı ? Ocak ta parayı yatırmayalım geri gitsin çok büyük bir dertten kurtulmuş oluruz yoksa Sosa tek başına bize kayyumu sokacak güce sahip ondan korkuyorum. Eğer gitmek istiyorsa sıkıntı olmaz ama yatarak 3.2m euro alırım diye düşünüyorsa yanarız. Hiçbir yaptırım gücümüz yok isterse futbolu bıraksın oynamasın o parayı kuruşuna kadar alır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Otomatik kontrat olsa ffpden incelemeye girerdi. El altından bi anlaşma da olamayacağına göre... Biz de kelek atabilriz.
1.3m euro gitti tamam ama 3.4m euro yu kurtarma şansımız yok mu ? Yani bu kontrat ''otomatik'' kontrat mı ? Ocak ta parayı yatırmayalım geri gitsin çok büyük bir dertten kurtulmuş oluruz yoksa Sosa tek başına bize kayyumu sokacak güce sahip ondan korkuyorum. Eğer gitmek istiyorsa sıkıntı olmaz ama yatarak 3.2m euro alırım diye düşünüyorsa yanarız. Hiçbir yaptırım gücümüz yok isterse futbolu bıraksın oynamasın o parayı kuruşuna kadar alır."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum