José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • selcuk
    • 29.05.2004
    • 27757
    • Amasya

dalga gecer gibi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fatih Çelik
      • 22.01.2014
      • 13035
      • İstanbul

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
      dalga gecer gibi
      Tüm maç olumlu bir iş yapmasını bekledim. Halı sahaya zorla çağrılmış adam gibi. Adam yürüyerek bitirdi maçı. Bu bjkde de mi böyleydi şüpheye düşüyorum
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
        • 31.05.2004
        • 38291
        • İstanbul

Kötü oynadığı düşüncesinde değilim ama çok ekstra işler yapmadığı da ortada. Durarak oynaması taraftarı ister istemez kızdırıyor. İdeal kadroyla izleyip son durumunu değerlendirmek gerekir...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Mustafa YILMAZ
          • 30.07.2006
          • 4573
          • öğrenci
          • Samsun

kötü oynamasına aldırmam bu maç ama hareketleri ile tepeden tırnağa ben buraya ait değilim diyor ısrar etmenin hiç gereği yok satın alma opsiyonu kullanılmamalı gerekirse 1 milyon euro atsınlar milan'a. o derece uzak kalmalı bizden.

o lakayıt oyun ne öyle ya kaç milyon euro kazanıyorsun sen bu takımdan saygın olsun.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Fatih Çelik
            • 22.01.2014
            • 13035
            • İstanbul

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
            Kötü oynadığı düşüncesinde değilim ama çok ekstra işler yapmadığı da ortada. Durarak oynaması taraftarı ister istemez kızdırıyor. İdeal kadroyla izleyip son durumunu değerlendirmek gerekir...
            Abi çok kosmayabilir anlıyorum ama yanındaki topa gitmiyor.

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
              • 31.05.2004
              • 38291
              • İstanbul

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
              Abi çok kosmayabilir anlıyorum ama yanındaki topa gitmiyor.
              Çünkü adamdaki yetenekle iş âhlakı çok ters orantıda. O yüzden Şampiyonlar Ligi finali oynamış adamı, ilk maçı 4-0 bitmiş 1.lig takımına karşı yedek kadroyla çıkılan bir maçta kasmasını beklemek fazla iyimserlik olur...
              Trabzon bir sevda,

Yorum

• Fatih Çelik
                • 22.01.2014
                • 13035
                • İstanbul

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
                Çünkü adamdaki yetenekle iş âhlakı çok ters orantıda. O yüzden Şampiyonlar Ligi finali oynamış adamı, ilk maçı 4-0 bitmiş 1.lig takımına karşı yedek kadroyla çıkılan bir maçta kasmasını beklemek fazla iyimserlik olur...
                Lig maçlarinda da pek farkı yoktu abi. Ne yapalım bu adamı oynatmak için? Ben ümidi kestim.

Yorum

• artvints
                  • 20.06.2012
                  • 29952
                  • öğrenci
                  • Bursa

Ancak şu şekilde dönüş olabilir. Yusuf fener maçinda cezali olacak kimsenin eleştirmeyeceği şekilde fener maçina ilk 11 çikacak ve maçi alacağiz. O zaman kaynaşma olur. O maçta zaten herkes ekstra koşar, soğuk kanli oyuncu öne çikar.

Yorum

• David_LuiZ4
                    • 31.07.2014
                    • 2830
                    • İş adamı
                    • İngiltere

Lig maçlarında 11 de başlamalı kupa maçlarında değil...Vasıfsız topçular yüzünden oynadığı mevkiyi bırakmak zorunda kaldı...

Oynaya oynaya çok daha iyi olacak Burak'ın arkasında sürekli oynatılmalı...
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                      • 31.05.2004
                      • 38291
                      • İstanbul

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
                      Lig maçlarinda da pek farkı yoktu abi. Ne yapalım bu adamı oynatmak için? Ben ümidi kestim.
                      İlk 2 maçında (Gençlerbirliği ve Başakşehir) gayet iyiydi herkes beğendi. Ne zaman ki Alanya ve Akhisar travmaları yaşandı, takımla birlikte o da koptu. Takım yavaş yavaş kendine geldiğinde ise Sosa'yı pek kullanamadık. Maliyetinden dolayı haklı olarak eleştiriliyor ama katkı vermeyecek diye peşin hükümlü olmamak lazım. Bu kadar büyük bir yatırımın, birkaç maçla hükmünün verilme lüksü yok...
                      Trabzon bir sevda,

Yorum

• TSemih61
                        • 12.07.2011
                        • 5513
                        • Bursa

Yahu gerçekten boş eleştiriler oluyor adama karşı. Formalite maçında ne bekliyorsunuz yahu. Maç temposu kazansın diye oynatıldı belli ki. Karşında da üst düzey bir takım yok ki kendini yırtsın. Ayrıca öyle koşmuyor vs diye bir şey yok, gayet koşuyor.

Ha istenilen seviyede mi? Hayır. Fizik gücünü geri kazanırsa daha çok ikili mücadeleye girer, daha ekstra işler dener. Tabi oynaması lazım. Bu yaşta bir oyuncu oynamazsa geriler. Öyle antrenmanla fizik gücü kazanma işi yalan.

Şu haliyle de takımda banko 11 oynar. Neresinden bakarsan bak, rekabet halinde olduğu oyuncuların hepsinden üstün. Adam Yazıcı'yı izlerken neredeyim ben, kulübün haline bak vs. diyordur saha kenarında. Gerçekten üzücü, ben bu seviyede bir futbolcu olsam herhalde bu durum karşısında sakin kalamazdım.

Yorum

• artvints
                          • 20.06.2012
                          • 29952
                          • öğrenci
                          • Bursa

İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi
                          Yahu gerçekten boş eleştiriler oluyor adama karşı. Formalite maçında ne bekliyorsunuz yahu. Maç temposu kazansın diye oynatıldı belli ki. Karşında da üst düzey bir takım yok ki kendini yırtsın. Ayrıca öyle koşmuyor vs diye bir şey yok, gayet koşuyor.

Ha istenilen seviyede mi? Hayır. Fizik gücünü geri kazanırsa daha çok ikili mücadeleye girer, daha ekstra işler dener. Tabi oynaması lazım. Bu yaşta bir oyuncu oynamazsa geriler. Öyle antrenmanla fizik gücü kazanma işi yalan.

Şu haliyle de takımda banko 11 oynar. Neresinden bakarsan bak, rekabet halinde olduğu oyuncuların hepsinden üstün. Adam Yazıcı'yı izlerken neredeyim ben, kulübün haline bak vs. diyordur saha kenarında. Gerçekten üzücü, ben bu seviyede bir futbolcu olsam herhalde bu durum karşısında sakin kalamazdım.
                          yazıcı'yı izleyip nerdeyim ben diyorsa o kafayla daha çok bekler yedekte. önce kendisinin adım atması lazım ki bunu yaparsa çok rahat hissedilir.
                          öyle ben büyük oyuncuyum, şu pas atamıyor, bu futbolcu mu diye düşünüp bulunduğu yerden şikayetçi olan adamın birşey başarması mümkün değil. bahaneleri bırakıp kolları sıvayacak, samimi şekilde mücadelesini verecek. öyle değildir demiyorum senin söylediğine karşı yazdım.

Yorum

• Mustafa YILMAZ
                            • 30.07.2006
                            • 4573
                            • öğrenci
                            • Samsun

yahu sosa'yı ne sanıyorsunuz siz gittiği hiç bir elit kulüpte başarılı olamamış sıradan bir oyuncu. evet kalite ama abartmanın dibine vuruyorsunuz, sanki messi.

32 yaşında geldiği günden beri eve çıkmayan otel odasında kalan bize maliyeti dünya yük olan herifin yılmaz savunucuları var enteresan harbiden.

sanki Trabzonspor, darıca gençlerbirliği ve sosa'da uzaydan gelmiş.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Arif Timurcioğlu
                              • 12.01.2008
                              • 11147
                              • Trabzon

Göndermenin yollarına bakılmalı bize bir katlısının olacağını düşünmüyorum aksine maddi külfet.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• TSemih61
                                • 12.07.2011
                                • 5513
                                • Bursa

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
                                yazıcı'yı izleyip nerdeyim ben diyorsa o kafayla daha çok bekler yedekte. önce kendisinin adım atması lazım ki bunu yaparsa çok rahat hissedilir.
                                öyle ben büyük oyuncuyum, şu pas atamıyor, bu futbolcu mu diye düşünüp bulunduğu yerden şikayetçi olan adamın birşey başarması mümkün değil. bahaneleri bırakıp kolları sıvayacak, samimi şekilde mücadelesini verecek. öyle değildir demiyorum senin söylediğine karşı yazdım.
                                Aslında ilk maçlarda tam dediğin gibi kollarını sıvamış oynuyordu ama çeşitli psikolojik etmenlerle kendini saldı. Bu adamı kim bilir ne vaatlerle getirdik, sahada takım olgusundan yoksun oyuncular ile saha kenarında takımı zerre umursamayan bir hoca adamın isteğini baltaladı. Bu adamlar da robot değil, bu takımla manevi bağı yok bir şeyi yok. Elbet isteksiz hareketler sergiler. Tabii dediğin gibi bu bahaneleri bırakması lazım, bana göre oynamak da istiyor zaten. Unutmayalım ki bu adamın mevkiisi 10 numara pozisyonu, öyle aşırı bir mücadele gücü beklemek yanlış. İlk maçlarda o heyecanla gazla öyle oynadığı için beklenti oluştu.

Ben ilk başlardaki o iyi niyetini gördüğüm için Rıza Hoca ile toparlanır diyordum ama adama şans vermiyor hayli hayli hak ettiği halde. Bu şartlarda bile oynatmıyorsa hoca Sosa ne yapabilir daha? Hoca bence kafa yapısını değiştirmeli, 10 kişi mücadele etsin 1 kişiye gol attırsın mantığı şuana kadar kendisini kurtardı ama uzun vadede işe yaramaz. Arkasında beklediği adam GS maçında sonra serbest düşüşe geçti, ver sorumluluğu işte. Sosa'yı takıma monte edip daha aklı başında bir futbolla oynamamız lazım. Mücadele anlamında da hiçbir oyuncudan geri kalacağını düşünmüyorum. Hoca sırf pozisyon yaratıyor diye Castillo'ya sabretti, Sosa gibi bir yeteneğe hayli hayli sabretmesi lazım, bu da hocanın çelişkisi.

Ayrıca Kucka daha isteksiz bir görüntü çizdiği halde ona bu kadar laf edilmemesi beklentilerle alakalı. Sosa'yı rahat bırakmamız lazım, mimlendi adam resmen.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...