Geride daha iyi oynuyor bu adam.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
savunmanın önünde oyun kurucu rolünde oynatmalıyız diye dil döküyoruz ama dinleyen yok.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
dogan cıkınca geriye geldi geriden pas yapmaya takımı yönetmeye başladı pas yapınca da topu tuttuk atak yapmaya başladık. gör bunları artık hüseyin hocam.Yorum
-
-
Aslında bu sorunun cevabını biraz da Sosa'nın vermesi lazım. Milan'a gittiğinde uzaktan şut harici bütün ofansif becerileri körelmiş. Sosa'nın transfer edildiği dönemi hatırlayalım. 10 numara hatta zaman zaman sağ açık oynayabilecek bir futbolcu arıyorduk. Sosa bu tanıma müthiş uyuyordu kariyerine baktığımızda. Ama Milan'da ki regista rolü her şeyini değiştirmişYorum
-
Yorum
-
Sosa yı kaptan olarak yere göğe koyamıyoruz ama Sosa bjk maçında takıma müdahale edemedi.Ateşleyemedi takımı çok tepkisiz kaldı takım.Bu oyunu hala aklımdan çıkaramıyorumYorum
-
Sosa gecen sene yollarimizi ayirdigimiz arkadaslar takimda agalik yaparken de benzer bir ruh halindeydi. Adam psikolojik olarak cok etkileniyor ki hakli da. Sahada mabadini parcalarken etliye sutluye karismayan adamin ondan fazla para almasi canini sikiyor belli ki. Performansinin yukselmesini istiyorsaniz "maalesef" Stu'ya ceza vereceksiniz.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.Yorum
-
kulübün, artık alıştığımız, her gün yaptığı yeni sakatlık duyurusunun linkini açarken, aman sosa olmasın diye diye linke tıklıyorum.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum