Büyük kaptan bize daha cok lazim olacak.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
ön asistlerin istatistigi tutulsa bu adam açık ara en önde olurdu. fb maçinda oldugu gibi yine müthiş bir ön asist yaptı.
79. dakikada oyundan cıktı cıktıktan sonra uzatmalarla oyun 19 dakikada daha oynadı buna ragmen sahanın en cok pas yapan oyuncusu oldu. oyundan cıktiktan sonra 19 dakikada tek tehlikeli atak yapamadik oysa tamda pozison bulmalık mac olmuştu.
2 haftadır gercek sosa gibi oynamiyor bunda gorev yeri degisikliginin onemli payı var mesela dün bir ara sağ kanat gibi oynadı. ama bu kötü hali bile bizim takım icin cok değerli. degerini oyundan çıkınca orta sahayi geçemedigimizde anlıyorsun hemen zatenYorum
-
-
Yorum
-
Attığı penaltı bana tam pes'te ortaya vurayım da belki kaleci sağa sola atlar vuruşu gibi geldi bana
OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
savunmanın önünde oynasa bile sosa stoperlerin arasına girme olayını hiç yapmıyor
onazi'li ünal hocalı dönemde de orta yuvarlakta top alıyordu, bu başlıkta eleştirisini yapmıştım hatta
dolayısıyla olur da mikel kesilirse (ki ikinci yarı hiç maç kaçırmayacak bence mikel) gerrard sendromu yaşamayız sosa'dan
hatırlattın yine içim cız ettifutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledirYorum
-
-
Bugün ısınmaya bile çıkmamalı.Yorum
-
hani seni kadroya almayıp sürekli yedek bırakan bir teknik direktör vardı ya işte o teknik direktöre jose sosanın kim olduğunu pazar günü gösterme zamanı. o gün senden yılın en iyi oyununu bekliyorum.En son trbzonsporlu tarafından düzenlendi; 13.02.2020, 21:49.Yorum
-
Muharrem Usta yönetiminin yapmış en doğru sensin Maestro SOSAYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum